Ännu en gång en behandling hos underbara Anita och Sanna! Trevlig miljö, omtänksamt bemötande och gedigen kunnighet och intresse av att hjälpa. Känns alltid bra efter lite omvårdnad av ansiktet.
Unternehmen hat geantwortet
Gjorde plasmapen- och hifu behandlingar och det var allra första gången för min del för båda behandlingarna. Konvalescensen av plasmapen behandlingen var jag inte riktigt beredd på. Blev lite tufft me... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von Beauty Profession Sweden
Hifu behandling. Mycket professionellt och kunnigt bemötande.

Antwort von Beauty Profession Sweden
Fantastisk fin behandling med kemisk peeling och vmax. Blev ompysslad och väl omhändertagen.

Antwort von Beauty Profession Sweden
Jag hade en fantastisk första upplevelse med min behandling. Redan från första stund blev jag varmt välkomnad och bemött med stor professionalitet och omtanke. Personalen var lyhörd, vänlig och tog sig tid att berätta om hur behandlingen skulle gå till.
Hit kommer jag gärna tillbaka :)

Antwort von Beauty Profession Sweden
Mycket trevligt bemötande och behandling av Anitha

Antwort von Beauty Profession Sweden
Har varit på Beauty proffesion och gjort en kemisk peeling och hifu.
Jag är har fått ett bra bemötande och bra information.

Antwort von Beauty Profession Sweden
Ett fantastiskt bemötande! Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela behandlingen, med tydlig information om hur allt gick till. Är supernöjd och glad över resultatet.

Antwort von Beauty Profession Sweden
Professionellt och trevligt bemötande. Jag fick en väldigt fin HIfu-behandling av Anita. Är väldigt nöjd!

Antwort von Beauty Profession Sweden
Har fantastisk erfarenhet av Hifu-behandling. Synliga resultat. Dessutom superfin personal, vänlig och pedagogisk. Rekommenderas!

Antwort von Beauty Profession Sweden
Superbra behandling Hifu , rekommenderar alla all göra här!
Jättenöjd!

Antwort von Beauty Profession Sweden
Jag ser att flera kunder har lämnat negativa omdömen om bemötandet. Istället för att försöka försvara situationen varje gång kanske det vore mer konstruktivt att ta till sig kritiken och arbeta med hur kunder bemöts i er verksamhet.
Ett professionellt bemötande från båda parter är viktigt. Om kunder upplever att kommunikationen brister är det något som kan vara värdefullt att reflektera över för att undvika liknande situationer i framtiden. På så sätt kan ni också stärka ert rykte utan att behöva förlita er på kampanjsidor som LetsDeal för att få kunder.

Antwort von Beauty Profession Sweden
Toppen, bra bemötande och proffsiga. Jag kommer defensivt gå på andra behandling för scluptra. Rekommenderar varmt.

Antwort von Beauty Profession Sweden
Inget resultat alls efter läpptatuering. Gick bort direkt kastade bort 3000kr bara sådär och hon vägrade ge något extra för kunna lösa det på något sätt. Otroligt onöjd. Otrevlig människa med :(

Antwort von Beauty Profession Sweden
Så nöjd efter andra gången jag kom till er,så bra emottagande,man är i fokus. Andra gången sculptra som jag varit väldigt nöjd med,fått en käklinje som jag kämpat med på andra klinikeri, Blev både scultra och borox,behövde det,vill vara fin när jag går på semester i Italien ,tack
Enormt proffsiga och omhändertagande . Kan varmt rekommendera Beauty Profession
Otroligt proffsig och kunnig personal. Bästa omhändertagandet och med den senaste tekniken och metoderna.
Efter att ha varit både rädd och skeptisk testade jag fillers och botox för ett par år sen hos Suzanne. Så duktig och kunnig men framförallt lugn o trygg. Är nu återkommande kund och alltid lika nöjd. Kan även rekommendera Hifu som gjorde underverk. Utfört av lika professionella Anita.
Allt lika professionellt och fint bemötande av Suzanna Adamsdotter! Så nöjd med min botoxbehandling! Varmaste rekommendationer!
Jag går till Suzanna regelbundet bl.a. för fillers i mungiporna. Besöken hos Suzanna är ett lyft både för ansiktet och humöret <3
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.