Green Beauty Salon Bewertungen 25

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik farvet min bundfarve i oktober da jeg kom ind i salonen var hun svær og kommunikere med men sød jeg havde fået afbleget mit hår i 2 år der. Da det var farvet, tonet og vasket var det helt o... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

1. Friseursalon
  2. Spezialist für Haarverlängerung
  3. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  4. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  5. Visagist
  6. Friseur

Vom Unternehmen geschrieben

Green Beauty Salon Din grønne frisør og makeup artist ✂️ Som økologisk frisør benytter vi så vidt det er muligt, produkter uden parabener, allergifremkaldende, kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. I praksis vil det sige, at hovedparten af alle vores behandlinger og produkter er økologiske eller svanemærkede, og ikke testet på dyr. Som økologisk frisør er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde produkter med de reneste ingredienser fra naturen og som stort set alle kan tåle Alligevel kan vi lave næsten alle tænkelige farver og smukke lysninger, samt permanentkrøller på dig, uanset om du er allergisk eller er gravid.

2,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Knækket hår og orange hårfarve

Da det var farvet, tonet og vasket var det helt orange.
Efterfølgendes nogle uger efter begynder mit hår og falde ud i totter både bag på og på begge sider af hoved hvilket har gjordt mig virkelig ked af det og stadig gør et halvt år efter, jeg har fået farvet det i 2 år og det er aldrig sket før

26. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig hårfarve og knækket hår

Min datter fik farvet sin udgroning i Værløse og hende i salonen var lidt svær at kommunikere med men meget sød. Min datter har fået farvet hel farve før et andet sted og der har aldrig været noget. Da hendes hår var færdigt var det helt orange oppe i toppen og det var platinblond i resten af håret. Hendes lange hår er knækket af i nogle af totterne helt kort i toppen, bag på og på begge sider af hendes hoved og det er stadig noget hun er ked af. Det er aldrig sket før og hun har fået det farvet i næsten 2 år der. Det var ik rart for hende og vi skulle komme og betale for en anden frisør efterfølgende fra et andet sted dagen efter fordi det simpelthen var så forfærdeligt

25. März 2026

Stressende oplevelse

Aldrig har jeg haft et så stressende frisørbesøg. Der var knapt nok tid til at aftale, hvad der skulle laves. Jeg blev prakket en masse ekstra behandlinger på, og det hele foregik i en presset og travl stemning. Håret blev nogenlunde pænt, men den ubehagelige oplevelse står tilbage. Det var en ublid og dyr behandling og jeg har sat mine ben der for sidste gang.

27. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig børneklipning

Synes ikke Green Beauty bør have Børneklip af små børn. Fik Klippet mine børn på 3 og 1 år, og fik at vide så snart vi kom ind, at frisøren havde travlt, og det mærkede man hele vejen igennem. Tempoet var alt for hurtigt, kommunikationen dårlig og også bare en rigtig dårlig klipning. Kommer ikke igen.

21. Februar 2026

Jeg kommer HELT KLART igen 😍

Jeg har i dag fået striber (lyst), toner og klipning af Turan i Værløse, og jeg kan KUN anbefale hende. Turan er utrolig dygtig til sit håndværk - jeg er i hvert fald MEGET glad for både min farve og klipning, som jeg ikke kunne have forestillet mig bedre eller anderledes. Jeg kommer HELT KLART igen.

1. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde den mest fantastiske

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse hos Green Beauty Salon i Birkerød! Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt med en varm og imødekommende atmosfære. Personalet er utrolig professionelle og tager sig virkelig tid til at forstå ens behov.

Deres behandlinger er ikke bare effektive, men også utrolig afslappende. Jeg er især imponeret over deres brug af naturlige og miljøvenlige produkter, som virkelig gør en forskel for både huden og samvittigheden.

Resultaterne efter min behandling var fantastiske – min hud føles mere strålende og velplejet end nogensinde før. Jeg kan varmt anbefale Green Beauty Salon til alle, der ønsker en skønhedsoplevelse i topklasse. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

5. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ødelagt hår + ekstremt hårtab siden frisørbesøg

Jeg ønskede permanente krøller og besøgte fire frisører for at få vurderet, om det var muligt med mit afblegede hår. Tre af dem sagde nej, men Sevan fra Green Beauty Salon forsikrede mig om, at det ikke var noget problem da hun bruger grønne produkter. Hun nævnte dog, at krøllerne ikke ville blive så små som på billedet jeg havde vist, men jeg stolede på hendes ekspertise.

Under behandlingen virkede Sevan sød og professionel, og vi havde venlig smalltalk. Men da det var tid til at vaske permanentningen ud, opdagede hun, at der ingen krøller var. Hun lod permanentningen sidde meget længere end normalt, hvilket gjorde mig nervøs. Da jeg endelig kom tilbage til spejlet, var jeg i chok. Mit hår var fuldstændig fladt – ingen krøller, kun skadet hår. Sevan undskyldte flere gange og sagde, at hun aldrig havde oplevet noget lignende. Hun forsøgte at berolige mig med, at krøllerne måske ville komme frem efter 72 timer.
Hun foreslog en klipning for at fremhæve de "krøller", der angiveligt ville komme frem senere, og jeg gik med til det i sidste håb om at det ville gøre en forskel. Efter føntørring var mit hår stadig fladt og ødelagt – intet resultat, kun en skæv klipning og skadet hår. Da jeg nægtede at betale for permanentningen, insisterede hun på, at jeg skulle betale for klipningen. Jeg følte mig presset og gik med til det, men sagde, at jeg kun ville betale studiepris. Hun oplyste beløbet til 510 kr., som jeg betalte. Da jeg senere tjekkede prislisterne, opdagede jeg, at hun havde løjet – det var den almindelige pris. Jeg følte mig fuldstændig snydt og ydmyget.

72 timer senere, da jeg vaskede mit hår, var det stadig glat og fuldstændig ødelagt. Klipningen var så skæv, at det var pinligt at vise mig offentligt. Uger efter begyndte mit hår at falde af i store mængder. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og har siden brugt over 2.000 kr. på produkter mod hårtab og frisørbehandlinger for at rette op på skaderne. Jeg har endda konsulteret en læge om mit ekstreme hårtab.

Mit hår er stadig ødelagt, og jeg føler mig snydt og dårligt behandlet fra start til slut. Jeg har dengang allerede kontaktet salonen og bedt om at få mine penge tilbage, men bliver ignoreret. Hele oplevelsen har været dybt frustrerende og den dag i dag er mit hår ekstremt skadet... Hvis jeg havde kunne indsætte billeder her, kunne jeg vise mit ekstreme hårtab, mit istykre hår og den skæve klipning -for jeg har dokumenteret det hele.
Green Beauty Salon har I hvert ikke min anbefaling.

10. Juli 2024

Utrolig hyggeligt salon

Utrolig hyggeligt salon, serviceminded medarbejder.
Jeg har fået laser behandling , virkelig gode maskine, som er smertefrit .
Jeg kunne mærke resultat allerede fra første behandling .
Kan varmt anbefale, da de også er billigt i prisen

9. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er den eneste frisør der må klippe…

Det er den eneste frisør der må klippe min søn med autisme. Der er altid go tid og han føler sig tryk i stolen. De gange maskinen er for voldsomt så blevet det hele ordnet med saks. Det er altid en Positiv oplevelse af gå derfra med en nyklippet søn som på ingen måde har følt det som et Press.

14. April 2023

En glad kunde

Jeg har mere end 10år har jeg været kunde hos Helene og elsker at hun er 100% engageret, professionel og ikke mindst nærværende.
Hun får min absolut bedste anbefaling

12. Februar 2021

5 stjernet frisør

I mere end 10år har jeg været kunde hos Helene og hver gang går jeg derfra glad og yderst tilfreds med resultatet. Hun er 100% engageret, professionel og ikke mindst nærværende.
Hun får min absolut bedste anbefaling og * * * * *

21. Januar 2021

Verdensklasse frisør

Jeg kan varmt anbefale Helene. Hun er kreativ med saksen og fyldt med gode ideer og stylingtips. Derudover er hun altid smilende, glad, sprudlende, imødekommende, og man føler sig altid velkommen i rolige omgivelser, og med tid til den enkelte. En hel fantastisk oplevelse og et besøg værd, som man burde unde sig selv. En gang Helene - altid Helene.

21. Januar 2021

Frisør i verdensklasse!

Helene er i en liga for sig! Faglig meget dygtig, og ærlig i sin vejledning. Hun skaber en dejlig stemning i sin salon - jeg giver Helene mine bedre anbefalinger. Har også brugt Helene til styling til galla og det spillede også max 🌸

14. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helene er simpelthen fantastisk.

Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Helene. Hun er simpelthen så fantastisk dygtig. Jeg har prøvet mange af de frisører i Danmark, som mange mener er de dygtigste og dyreste. Ingen har nogensinde kunne måle sig med Helene. Hun laver de smukkeste farver, og de mest fantastiske hår opsætninger. Derudover klipper hun også mine børn, som går fra alderen 7 til 16 år. Hun er så sød til at skabe tillid, så selv de mindste vil også kun klippes af Helene. Jeg håber, at jeg har kunne beskrive med ord, hvor gerne jeg vil anbefale at tage til Helene i hendes smukke salon❤️

14. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helene er en fantastisk frisør

Helene er en fantastisk frisør. Utrolig kreativ og dygtig.
Har aldrig tidligere oplevet en så kompetent frisør som hende.
Eneste problem er blot, at man bliver dybt afhængig af hende 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kunne ikke ønske mig mere

Man er i en skøn og dejlig atmosfære med Helene, som er top-professionel og utrolig dygtig. Jeg føler mig fuldstændig tryg i hendes hænder og jeg glæder mig meget til at kunne besøge hendes salon igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rar atmosfære og altid smil på læben

Rar atmosfære og altid smil på læben,
Fantastisk service og sparring, føler mig altid som et helt menneske efter Helene's kyndige hænder har været igang, både når det handler om klip og farve, men også bryn og vipper.
Når man først har prøvet glæden en gang, kommer man aldrig andre steder <3

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr