Jeg har handlet med Morten masser af gange, ligesom jeg anbefaler ham til venner og familie. Serviceniveauet er højt (svarer villigt og hurtigt), ligesom dækkene leveres meget hurtigt og er i orden (p... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Ville først købe nogle Nokian dæk, som desværre viste sig at være umulige at fremskaffe. Blev glimrende vejledt. Endte med et sæt Energy Saver, som kom godt pakket ind og før aftalt leveringsdato. Fre... Mehr ansehen
Kan kun give 4x4butikken 5 stjerner. Bestilte 4 dæk lørdag. Fik bekræftelse samme dag, om at varen bliver leveret tirsdag. Tirsdag morgen kl. 7,40 kom varen. God hurtig betjening, uden nogen problemer... Mehr ansehen
Vi har købt dæk og fælge i 4x4 butikken. Ordren blev hurtigt genemført og vi blev løbende holdt orienteret via mail. Der skete det at fælgene desværre ikke passede til bilen og Morten var super behjæ... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Sælger dæk og fælge til nok Danmarks billigste priser,
Kontaktinformationen
Københovedvej 11, 6630, Rødding, Dänemark
- info@bdof.dk
- bdof.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service, og pris!
Morten leverer en upåklagelig service, og til en pris jeg ikke har fundet andre steder!
Ikke sidste gang jeg køber dæk og fælge hos BDOF.DK
/Carsten
Nemt og bekvemt
God service, hurtig respons pr, mail
God Service :)
Rigtig god service.
Desværre var der en bule i det ene fælg men det var vist gls der havde kastet rundt med pakken, fik hurtigt et nyt fælg leveret :)
men rigtig fede fælge(ATS-CUP) som passer godt på min mx5.
Så jeg handler helt sikkert her igen, skal jo snart ha vinterfælge på :)
Super Service
Jeg synes at I har en super kunde service, og vennelig personale.
Jeg er meget tilfreds med behandlingen
Fin service
Du kan roligt bestille dine dæk her, fin service og gode priser og lev. Sker som aftalt ;-)
det er let at vælge "Billige Dæk og Fælge"
Dejlig overskuelig webside- Hurtig ekspedition-
Perfekt
service og levering i top. Ingen problemer overhovedet.
hurtig levering
hjemmesiden er nem at overskue ,ekspedition af min ordre er hurtig

God service
Fik rigtig god service af forhandler. Der blev leveret og monteret i løbet af 2 dage af 4x4butikken.dk
Kvalitets dæk til den rigtige pris!

Kanont
Alt virkede PERFEKT kan trygt ANBEFALES
og PRISEN er ok
De rigtige dæk 15-20% billigere
Købte Michelin Pimacy 215/55/16 til godt 1250 stk, incl montage og afbalancering på gl. fælge.
Var lidt usikker på om forudbetaling er en god ting i dag, men kan også godt se det fra BDOF's side at de ikke vil have pengene ude at svæve. Det kunne dog godt have stoppet min handlelyst.

Alt opfyldt som lovet
Det var en telefonbestilling på 4 fælge der ikke fandtes på hjemmesiden. De var ikke på lager, men blev lovet inden for en uge og prisen matchede det billigste tilbud jeg havde hentet andet sted:-)

Perfekt
BDOF.DK havde varen på lager, og leverede 16 timer efter jeg bestilte på hjemmesiden. Jeg fik også en email da varen blev sendt, med link til sporingssystem. Prisen var nær det halve af hvad mit eget værksted ville have, så jeg er ovenud tilfreds. Kan klart anbefales.
god og hurtig service, men ikke uden fejl.
Vi fik god service i telefonen en lørdag eftermiddag, og dæk og fælge blev meget hurtigt leveret. Desværre var fordakkene ikke korrekt afbalanceret, så det måtte mekanikeren gør om, dvs det koster ekstra for os.
God service
Fik hvad jeg har bestilt, dog et par dage efter hvad jeg havde fået at vide men det kan jo lige så godt være transport firmaet skyld
Tak for handlen. =)
Jeg fik hvad jeg forventede: fremragende service!
Jeg fik hvad jeg forventede: fremragende service!
Efter bestillingen kontaktede Morten Andersen mig, for 100% at fastslå, at jeg havde valgt det rigtige, og kom en endda med et forbedringsforslag mht til valg af fælg til min bilmodel. Fremragende service!
Perfekt
Utrolig god personlig service der gjorde alt for at imødekomme mine ønsker. Jeg vil handle her igen næste gang jeg skal købe dæk. Jeg kan varmt anbefale dem.
Hurtig ekspedition ingen bøvl
købte 4 dæk, handlen kørte som smurt.
Levering af aftalte vare til tiden.
Hurtigt response på spørgsmål, og ingen tøven med levering.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.