Aldrig fået bedre pitabrød! Bestilte pitabrød med falaffel og en portion hummus - jeg har aldrig smagt bedre (ikke en gang i Mellemøsten). Virkelig lækkert friskbagt og sprødt pitabrød og fantastis... Mehr ansehen
Bedste pitabrød i odense. Fantastisk service og virkelig lækker pita med friske råvarer og masser af smag. Brødet var sprødt og fyldet perfekt sammensat. God service og hyggelig stemning. Klart et... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Aldrig smagt bedre! 🌟🌟🌟🌟🌟
Aldrig fået bedre pitabrød!
Bestilte pitabrød med falaffel og en portion hummus - jeg har aldrig smagt bedre (ikke en gang i Mellemøsten). Virkelig lækkert friskbagt og sprødt pitabrød og fantastisk smag!
Så godt at vi måtte købe andre retter med hjem.
Tak for en fantastisk frokost 🌟🌟🌟🌟
Bedste pitabrød i odense.
Bedste pitabrød i odense.
Fantastisk service og virkelig lækker pita med friske råvarer og masser af smag. Brødet var sprødt og fyldet perfekt sammensat. God service og hyggelig stemning. Klart et sted jeg kommer tilbage til!
Bestilte 2 bowls
Bestilte 2 bowls
Det var så dejlig frisk og vel tillavet mad , vi fik
Absolut ikke sidste gang vi bestiller der
Sindssygt lækkert og friskt mad
Sindssygt lækkert og friskt mad. Brødet ved pitaen er luftigt sprødt og bare en bagers drøm. Personalet er rart og giver dig din mad nærmest med den samme.
10/10 Herfra
KOMMER IGEN.
Fantastisk kulinarisk tur
Fantastisk kulinarisk tur til "Middelhavet" lige midt på Skibhusvej. Det smager aldeles fremragende og er til at betale. Super frisk mad og rart personale. Vi kommer snart igen!
Friskt og lækkert
Sødt personale.
Mega mega lækkert.
God smag. Frisk og lækkert.
Absolut lækkert!
Absolut lækkert!! Alt frisk og smager godt. Venligt personale. Der er mulig parkering tæt på hvis man selv skal afhente. Bedste anbefaling herfra ❤️
Klasse mad
Klasse mad. Helt klart dagens højdepunkt
SKUFFET
SKUFFET
Jeg er nødt til at give jer få stjerner.
Plejer at købe bowls både med kylling og halloumi. Har lige hentet to bowls, men er godt nok skuffet. Portionerne er halveret og det er ikke pengene værd når du giver næsten 100kr pr. bowl.
Det skal prøves igen
Veltillavet og masser af smag I de mange forskellige ting i den vegetariske bowl med falaffel. Bedste falafler ever 😊
Har fået mad fra Baya 2 gange nu.
Har fået mad fra Baya 2 gange nu.
En gang hvor vi spiste der, og 1 gang takeaway. Og blev glædelig overrasket,
begge gang. Virkelig høj kvalitet og så frisk og sund. Tror det er den bedste pita brød vi har fået.
Vi havde en super oplevelse i Okt
Vi havde en super oplevelse i Okt. 24.
Vi fik god forklaring når vi stillede spørgsmål. Fine råvarer og alt virker frisk og veltillavet.
Det skal understreges at det også er et hyggeligt sted at indtage maden - synd at så mange går glip af det ved Take away.
Det var en SUPER god oplevelse
Vi var i dag den 14-10-24 inde og spise på Baya på Skibhusvej. Det var en super god oplevelse. Lækre og hyggelige fysiske rammer. Maden var i særklasse lækker og god, tilrettet af fine råvare. Betjeningen er meget imødekommende og frisk.
Baya kan varmt anbefales.
Per Jepsen Odense
Fantastisk lækker mad
Fantastisk lækker mad - gode råvarer og velkrydret. Betjeningen er altid personlig og med et smil - har man et ønske så bliver det da bare lige opfyldt og med en lille bemærkning. Skal vi have take away så er det for det det meste Baya 🤩
Fantastisk madoplevelse!
Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med Baya.dk. Maden var utrolig lækker og veltillavet, hvilket gav en uforglemmelig smagsoplevelse. Servicen var lige så imponerende - personalet var venligt, opmærksomt og sørgede for, at vi følte os velkomne fra start til slut. Atmosfæren i restauranten var hyggelig og indbydende, hvilket gjorde hele besøget endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale Baya.dk til alle, der ønsker en fremragende madoplevelse med førsteklasses service!
Har igen fået leveret og serveret de…
Har igen fået leveret og serveret de lækreste retter fra Baya.
Super friske råvarer, og anrettet på smukkeste vis.
Personale så serviceminded!!!
Vil klart anbefale Baya!!!!
Dejlig frisklavet og velsmagende mad…
Dejlig frisklavet og velsmagende mad til en absolut fair pris. Fine lokaler og rar betjening. Gode mocktails. Vi kommer igen
Gode råvarer, lækkert mad, gode priser
Denne her restaurant gør nøjagtig hvad den lover: Friske råvarer, og veltilberedt mad til absolut rimelige priser. Vi spiste bowl og det var meget lækkert. Fik nogle spændende mocktails til. Venlig betjening. Anbefales!
Bedste pita
Jeg skriver normalt aldrig nogen anmeldelser, MEN den her fortjener det!
Virkeligt velsmagende og friskt. Uden tvivl en af de bedste pitaer jeg har fået, hvis ikke DEN bedste. 10 stjerner herfra💫
Helt sublim oplevelse
Helt fantastisk mad lækker og frisk. og lige så fantastisk service . Bestem en kæmpe anbefaling herfra. Noget ALLE burde prøve. Vi kommer ihvertfald igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.