Perfekt :-)
Billige Birkenstock, hurtig levering og god kommunikation! Handler helt sikkert igen!
Order Birkenstock from all over the world. Leading online shop for Birkenstock shoes. Baumhouse GmbH your trusted partner for Birkenstock.
Deutschland
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Hurtig levering og god service ved reklamation. Min datters nye sandaler gik fra i limningen og efter henvendelse til firmaet, fik jeg lavet aftale om at tage dem til skomager og de refunderede 100 kr til min konto. Fungerede fint. Fik hurtigt svar.
Jeg handler sandaler der hver sommer til både mine børn og mig selv.
Ville dog ønske større udvalg farver og størrelser ex Gizehmodellentypen til ex piger.
Ombyttede et par birkenstock fra farven "mocca" til farven "brun. Da jeg modtog skoen, havde de igen sendt mig farven "mocca". Jeg skrev til dem og de benægtede at have sendt den forkerte sko, men gav i stedet mig skylden for, at have skrevet forkert på retursedlen (hvilket jeg med sikkerhed ikke havde). Dette resulterede i, at jeg selv måtte betale returneringen og dermed ikke havde sparet noget, ved at købe skoene hos dem. Dårlig kundeservice!
I am so happy to have received my new Birckenstock sandales today. I ordered them sunday and had them in hand on wednesday, in Denmark Copenhagen. Will definitely recommend people shopping at Baumhouse.
Jeg bestilte et par birkenstock sandaler i brun. Påskriften var den rigtige på æsken, men sandalen var sort. Jeg returnerede sandalen og fik igen en forkert model. Denne gang en røgfarvet. Øv. forsendelsen beløber sig hver gang til kr. 100,- Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med leverandøren, men uden hæld. Nu er besparelsen ved at være forsvundet og oven i det har der været en del bøvl
I bought a pair of sandals. It turned out they were too big, despite I ordered the size I usually use.
I then went to UPS to return the package, and it turned out it costs about 100 Euro to return them.
So if you consider buying online, then don't. First their sizes differ from other brands, then the cost of returning which can be 1 and a half times the price of the sandals.
No, no, no, no!
Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden, prisen er tilfredsstillende og udvalget af sandaler og sko er overvældende! Hurtig og nem levering. Kan varmt anbefales!
Har købt sko her nogle gange nu og super hurtig service.
Havde bestilt forkert bredde og det blevet lavet om med det samme så jeg modtager de rigtige.
Hurtig levering og super pris
Har lige handlet sandaler hos jer og er tilfreds. Både med pris og udvalg :) dog matcher farven ikke helt den i har på siden, og den jeg har modtaget. De blev leveret efter to dage - det er service :)
Kan klart anbefales.
Jeg har handlet både Birkenstock og Papillo sandaler hos Baumhouse igennem de sidste 8 år - det er en fornøjelse hver gang!
Billederne stemmer meget overens med det produkt man modtager, de har en rigtig fin størrelses guide og hvis man én gang har fundet den rigtige størrelse og bredde jamen så er det bare at bestlle igen og igen... de passer hver gang.
Der er en hel del at spare ift. at købe i Danmark og så er det så vanvittig mange modeller at vælge imellem!
De fleste butikker i DK har (efter min erfaring) aldrig de brede modeller men har altid kun de smalle på lager.
Levringen er også super, gratis og kommer i løbet afnogle få hverdage.
this companies selling products that are on average £40, if something is wrong and you want to return it, they ask you to return the item back to Germany at your own cost which is around £20
I would never buy from this company again, buy from a UK based company with good customer service
- Hurtig levering (3 dage)
- Fantastiske Birkenstock sko
- Kvalitet i top og som forventet
- God pris (ca. 300-400 kr. billigere end andre steder)
- Billigste og bedste side at købe Birkenstock
- God størrelsesguide (mine Birkenstock passer perfekt)
- God information gennem købet
Fik skoene til næsten halv pris i forhold til DK, bestilte fredag og fik leveret tirsdag.
Vil ikke tøve med at bestille herfra igen!
Rigtig fin netshop, bestilte et par Birkenstock sandaler til en ok pris. De kom som aftalt og var som de skulle være, eneste lille minus var leveringstiden, bestilte onsdag og fik leveret mandag..... Men alt i alt fint nok......
Voor de kinderen zocht ik Birkenstock-sandalen: bij Baumhouse waren ze € 10,00 per paar goedkoper dan bij de goedkoopste Nederlandse sites, ze werden direct (ik had ze na één werkdag) geleverd èn ik hoefde geen portokosten te betalen!
Wat wil een mens nog meer? Zo horen internetbestellingen te gaan! :-)
Baumhouse har et stort udvalg af kvalitetssandaler og -sko. Det er hurtigt og nemt at bestille, pris og porto er i orden. Jeg kunne følge min pakkes færd gennem Tyskland og Danmark, til min dør på nettet. - Og varen var som den skulle.
Jeg er bestemt en tilfreds kunde af Baumhouse.com
bestilte sandaler - søndag som allerede blev leveret tirsdag. Super god, nem bestilling og super service.
Her køber jeg igen :)
Ingen problemer her. God pris, leveret til tiden, godt pakket ind :-)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.