BAUFIX.dk Bewertungen 57

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har liget fået leveret ca. 50 paller Ytong til vores tilbygning, yder- og indervægge, overliggere, lim og grundpus med hjælp fra Peter. Alt forgik helt perfekt og det ene problem med leveringen,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde desværre bestilt en forkert vare, men BAUFIX var utroligt hjælpsomme og hurtige til at assistere os. Kundeservicen tog sig god tid til at give os kompetente og ærlige råd om, hvilken inddæk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse med Baufix. Fik 4 Velux med alt tilbehør klart billigere end konkurrenter. De ringede til mig for st rette bestillingen til da jeg havde ved fejl havde bestilt noget forkert og tilmed... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg lagde en ordre hos BAUFIX.dk, hvor der stod tydeligt, at leveringstiden var 2–7 dage. Da fristen var gået, havde jeg stadig hverken modtaget varen eller hørt noget fra dem. Først da jeg selv h... Mehr ansehen

1. Baustoffmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til BAUFIX.dk - VELUX SHOP Hos BAUFIX.dk finder du VELUX ovenlysvinduer med 20-40% rabat, Icopal tagpap til Danmarks bedste pris og Rockwool facadesystem med 50% rabat. Hos BAUFIX.dk bestræber vi os på, at have varerne på lager, så de hurtigst muligt kan nå kunden. Hvis du mod forventning ikke kan finde den vare du søger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på e-mail info@baufix.dk Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer i hverdagen.

4,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service🤗

24. August 2023

Kære Leon,

Tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot.

Hos BAUFIX.dk sætter vi en ære i, at have tilfredse og glade kunder, yde god service samt hurtig levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En hurtig og effektiv handel Og…

En hurtig og effektiv handel Og lynhurtig levering 👍
Super kundeservice
Kan kun på det varmeste anbefale
Bettina og Bo

27. August 2023

Kære Bettina og Bo,

Baufix.dk er en vinder!

Baufix.dk er en vinder! Deres personlige kundeservice og hurtige levering er ekstrem imponerende. Levering kom samme dag. Kan varmt anbefales! Jeg vil til hver en tid handle hos Baufix igen.

24. August 2023

Kære Jonas,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service- bestilte kl10 fik…

Virkelig god service- bestilte kl10 fik leveret kl 17 - bestilte tagpap de 2 typer var ikke helt ens i farven - blev ringet op og gjort opmærksom på dette - fik den en type byttet til 2 andre under merpris 👍👍 levering der blev ringet på og spurgt til hvor jeg ville have varerne stillet, selv om jeg havde skrevet de bare kunne stille det i indkørslen- fantastisk med en butik der ved hvad god kundeservice er - de allervarmeste anbefalinger herfra

22. August 2023

Kære Torben,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Kan stærkt anbefales herfra. Mvh johnny

13. August 2023

Kære Johnny,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Peter var meget behjælpelig og…

Peter var meget behjælpelig og imødekommende da vi skulle bestille, vi var lidt nervøse da vi havde betalt. For det er jo ikke et stor firma. Men alt er bare gået super godt!
Vores varer kom han og afleveret en lørdag...
Peter er sådan der lige går de ekstra skridt for at gøre noget for kunden.
Flot behandling, kan klart anbefales og hvis vi skal bruge noget mere, handler vi glad igen hos BAUFIX.

12. August 2023

Kære Charlotte,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, svarer med det samme på spørgsmål, hurtig levering.

10. August 2023

Kære Hanne,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har oplevet en service og overholdelse…

Har oplevet en service og overholdelse af aftaler ud over det sædvanlige. En klar anbefaling herfra😊

1. August 2023

Kære Johnny,

Virkelig god service

Virkelig god service, opmærksomme på om kunden bestiller den rette mængde. Hurtig levering, gode priser og tilbud. Klart en anbefaling værd. Jeg handler helt sikkert hos dem igen.

28. Juli 2023

Kære Stine,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billig pris og hurtig levering

Billig pris og hurtig levering , ankom samme dag som bestilling. Fint produkt. Men en lidt dyr levering

26. Juli 2023

Kære Ramus,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service ! Hurtig levering.
Bestilte komplet facadeisolering mandag kl 11 og nu modtaget her onsdag morgen! 🤩🤩

26. Juli 2023

Kære Ramus,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtigt og super service.

Lynhurtigt og super service.
Bestilte onsdag og modtog pakken torsdag.

Kære Dorte,

upåklagelig service og levering

upåklagelig service og levering, alt som det skal være .

20. Juli 2023

Kære Morten,

Jeg er godt tilfreds

Præcis levring, behagelig service. Jeg kan varmt anbefale BAUFIX.dk

Kære Mathias,

Fin butik go pris

Kære Jesper,

God rådgivning

God rådgivning, super service og hurtig levering…

14. Juli 2023

Kære Elsebeth,

BAUFIX.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr