Batterijnet Bewertungen 140

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nav uitzending Radar zeer kritisch geweest. Zelfs eerst geannuleerd. Daarna is het gesprek zeker gewijzigd en kwam de adviseur thuis. Zij hebben duidelijk verteld hoe het in het werk gaat en hebben de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht,misleidend bedrijf dat met dreigementen en slap geklets probeert mensen onder druk te zetten. Blijven kletsen over maatwerk terwijl er standaard batterijen geleverd worden en er niks op maa... Mehr ansehen

2,1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze handelen weer onder nieuwe…

Ze handelen weer onder nieuwe bedrijfsnamen, waardoor wij er helaas ook in zijn getrapt. Aanbetaling gedaan, ik begon er een naar gevoel van te krijgen omdat ik ondertussen onderzoek heb gedaan nav oplettende kennissen die aangaven op te letten met dit soort bedrijven.
Alles binnen 14 dagen nog geannuleerd. Aanbetaling wel gedaan. Die hebben we nog steeds niet terug! Dus wees op je hoede!!

- Power solutions
- verduurzamingsadviseurs

Ook ene Leroy (verduurzamingsadviseurs) gesproken. Nou Leroy, ik heb mooi een foto van je en ik ga aangifte doen!!

25. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zit zo hoog in de adrenaline dat ik…

Ik zit zo hoog in de adrenaline dat ik hier ook maar m’n frustraties doorgeef….na 10tallen mails en telefoontjes werkt bij ons het EMS kastje ook nog steeds niet. In februari het hele bedrag voor de batterij betaald,In april is de batterij geplaatst, toen wachten op de wifiaansluiting. ,moest weer iemand anders voor komen. Dat werd juli. Toen wachten op de app die je moet installeren, ook tig keer achteraan gebeld en ja eindelijk daar was ie…account aanmaken…en…alles blijft op 0 staan. Ze beloven dat er iemand langs zal komen, 2 dagen eerder teruggekomen van vakantie, maar geen monteur langsgeweest…nu het hele najaar proberen contact te krijgen, maar steeds met ‘we geven het door en zodra het opgelost is krijgt u bericht’ afhandelen. Gisteren en vandaag weer gebeld. Worden we vanmiddag ineens teruggebeld dat het EMSkastje alleen aangesloten kan worden door energiebedrijf pulsepower! Die had ik al eens aan de lijn gehad maar ik geloofde het verhaal niet en zou weer €40 in de maand meer moeten gaan betalen dus snel contract ontbonden. We hebben €13.000 betaald, €300 minder BTW teruggekregen dan de €2395 die we betaald hebben, een dynamisch energiecontract afgesloten wat €43 pm duurder is dan ons vorige contract…kortom, heel veel kosten en geen werkende batterij! Ik ben boos, verdrietig en teleurgesteld in de mens…hoe kun je dit iemand aandoen? Dus..wees gewaarschuwd…trap er NIET in..

20. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op voor Patrick Jansen de verkoper…

Pas op voor Patrick Jansen de verkoper van Batterijnet
Hij is de grootste oplichter die ze hebben
Komt met jonge meisjes bij je binnen die zogenaamd het oplichters vak moeten leren
Zo glad en fout als een aal
Iedere batterij is overal goedkoper met wel service en onderhoud

14. Februar 2025

Slechte klantenservice.

Helaas moet ik mij ook aansluiten bij alle negatieve verhalen.
Dit is al mijn 3e review. Onze batterijen heb steeds 0.0 vermogen. En dan nog 23% maar onze energie wordt afgenomen op de duurste tijden
EMS kastje doet zijn werk niet

Ook onze BTW teruggaaf afgewezen.
Extra uitgave investering dus 3000€.
Schoftig. Geen eerlijke uitleg over de teruggaaf mogelijkheden.
Heel veel telefoontjes en en mails verzonden. Er komt maar geen oplossing.
Nu ,volgens laatste mail, minstens 14 wachten tot ik aan de beurt ben voor mijn mail te beantwoorden. Dus dan is er nog niets opgelost.

5. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inmiddels heb inruim 6 maanden de…

Inmiddels heb inruim 6 maanden de batterij geinstalleerd in huis. Er was afgesproken dat de btw teruggaaf binnen ongeveer 6 weken geregeld zou worden door Batterijnet. Na vele mails verder blijkt dat we de btw mogelijk niet terug krijgen en dat ik alles zelf moet uitzoeken en inleveren die betreft een bedrag van ruim €4000,00 dat ons door de neus geboord wordt zonder enige nakoming van afspraken. Gewoon oplichting vind ik.

14. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In April heb ik een thuis batterij…

In April heb ik een thuis batterij aangeschaft via BatterijNet, het is nu half october en het systeem werkt nog steeds niet, na meerdere malen bellen is er nog steeds niks opgelost. Eerst wordt er excuses aangeboden en wij lossen het voor U op, als u binnen twee weken nog niks gehoord heeft bel dan nog eens terug. Als ik doorvraag waarom ik niet geholpen wordt verbreken ze de verbinding. Mailen heeft ook geen zin gezien je daar geen reactie op krijgt. Mijn vraag is hoe hebben andere met negatieve ervaringen dit opgelost, of is het niet op te lossen met BatterijNet?

14. Oktober 2025

Bizar bedrijf..

Bizar bedrijf... Opdringerige verkopers, bizarre prijzen en dan bovendien het gedrag van ze aan de telefoon. Geen goed woord heb ik voor ze. Klantenservice laat ook te wensen over.

10. September 2025

Het zijn grote oplichters

Het zijn grote oplichters.
De dame die mijn man aan de telefoon had bleef maar doordrammen zodat mijn man tekende en meteen geld moest overmaken. Daarna kregen we nog een rekening .Hij moest het restant nog betalen.

10. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er zijn dus kennelijk ook mensen happy…

Er zijn dus kennelijk ook mensen happy zoals Mike. Ik vraag mij een beetje af of die al door hebben dat er veel te veel is betaald en dat het een domme batterij is die ze hebben gekocht, koude acquisitie geen probleem en 10x per dag maandenlang worden gebeld ook geen probleem. Uiteindelijk wordt er dus wel wat geleverd. Ik ben benieuwd naar Mike’s review na 2 maanden. De mensen die tot aanschaf zijn overgegaan plaatsen ook louter negatieve recensies. Over de performance, afhandeling van klachten, en ga zo maar door.

1. August 2025

doe aangifte …

Deze partij moet een halt toe worden geroepen. Zelf al contact gehad met de politie en aangifte gedaan. Op Verzoek van de politie op basis van de ervaringen die hier worden gedeeld is om masaal aangifte te doen van deze praktijken. Alleen dan kunnen zij worden gestopt!!!! Help je medemens om oplichters zoals batteroo / batterijnet een halt toe te roepen. Geld verdienen over de rug van andere mensen met bedreigingen, vervalsingen en stalking kan nooit worden goedgekeurd.... DOE AANGIFTE EN LAAT HEN STOPPEN

14. Juli 2025

Geen ster

Geen ster, maar moet anders kan je niks schrijven
In februari zouden ze ons uit het systeem halen werd gezegd, na 250 euro te hebben betaald
Nu weer gebeld, toen mijn echtgenoot de telefoon opnam en zei dat hij van hun taalgebruik niet gediend was (jij en jou) moest hij zijn KK muil dicht houden. Dan weet je al gelijk wat voor bedrijf het is. HANG DE TELEFOON OP ALS ZE JE BELLEN

7. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik weet niet waar al die negatieve…

Ik weet niet waar al die negatieve reacties vandaan komen. wat ik wel kan begrijpen is dat je eerst moet betalen en dan pas geleverd krijgt. wij hebben de gok genomen met in het achterhoofd dat wij rechtsbijstand verzekering hebben maar echter bij na best wel wat telefoon verkeer is de batterij keurig geleverd en ik moet zeggen dat hij prima zijn werk doet. of hij zijn geld gaat opleveren moet ik nog afwachten want hij staat er pas 2 dagen.
Ik heb een TOON thermostaat en daar kan je alle bij houden en hij is nog geen 1 keer boven de 200W uitgekomen zelfs niet als we de vaatwasser en de Senseo tegelijkertijd aan hebben .
De levertijd is wat lang maar ik denk de moeite waard om dit product aan te schaffen

5. Juli 2025

Ik heb dezelfde ervaring

Ik heb dezelfde ervaring. Wel is mijn ems aangesloten en heb ik de app. Nu discussie wie de batterij moet aanmelden bij frank energie. Heb deze week al twee keer gebeld naar klantenservice. Geen responce reactie nul comma nul. En als ik nu bel zijn ze gesloten maar antwoord apparaat geeft aan dat ze op werkdagen tot 16.00 uur bereikbaar zijn. Niet dus. Slechte ervaringen met dit bedrijf begin er niet aan is mijn advies!

4. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijna een identiek verhaal als…

Bijna een identiek verhaal als voorgaande mensen. Ze zijn onfatsoenlijk, verschrikkelijk dreigend en voor je het weet heb je een overeenkomst aan de broek. Ze beloven een orientatie gesprek maar voor je het weet blijk je dus een overeenkomst mee akkoord te zijn gegaan. Anuleren niet mogelijk. Ze zijn verschrikkelijk dreigend. Had nooit gedacht dat ik in zoiets zou trappen. Ik had een orientatie gesprek aangevraagd en moest hiervoor een handtekenig zetten dat ik akkoord ging met een gesprek... niet wetende dat ze het ook onder een overeenkomst gingen zetten.Overeenkomst geprobeert te annuleren maar dat is dus niet mogelijk zonder veel geld (30%) neer te tellen...

23. Juni 2025

Absurd…

In februari heb ik me door gladde verkoper laten verleiden de allerbeste AI batterij in huis te halen. Blabla. Ik moest vooruit 16k betalen. Want anders kon er geen afspraak gemaakt worden. Zo snel geleverd worden. Ik moest drie maanden wachten. En nu is de batterij inmiddels al een maand geïnstalleerd en nog steeds werkt ie niet naar behoren omdat ik nog geen app link ontvangen heb en dus de batterij volkomen nutteloos is. En laad hij maar tot 10%. Zelfs met enorme zonnige dagen laad hij niet meer. Dit zou komen omdat de app nog niet geïnstalleerd is. Inmiddels heb ik hier al een tiental telefoontjes en belletjes en appjes aan gewaagd en nog geen oplossing

22. Juni 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS.
ik heb 250 euro moeten betalen, maar heel snel, binnen de bedenktijd geannulleerd.
Nu wacht ik al 6 maanden op terugbetaling van de 250 euro.
Trap hier niet in.

5. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr