Bass Brothers AS Bewertungen 24

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god opplevelse med denne butikken. Jeg har handlet her mange ganger og er imponert over hvor raskt de behandler og sender bestillinger. Varene kommer som regel allerede dagen etter kjøp. Kun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Orginalhøytalerne i bilen begynte å takke for seg. Tok kontakt med Bass Brothers. Jonathan på kundeservice svarte veldig raskt og anbefalte gode produkter som samsvarte godt både med tanke på buds... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon service. God teknisk hjelp, pakker sendes kjapt og kort responstid på henvendelser. Ble sendt feil kabler. Tokk kontakt, fikk løst dette samme dag og mld fra posten om at pakke er på vei.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handlet en spiller til bilen i fjor, en toppmodell til sterkt redusert pris. Siden dengang har jeg ringt de for hjelp med oppdateringer, innstillinger o.l. ca 5 ganger, og hver gang har de tatt se... Mehr ansehen

4,7

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Dette firma er og Anbefale

Dette firma er toppen , sendte en forespørsel på subwooffer til en 40 liters basskasse brutto og ble anbefalt ett merke ikke til og angrer ikke på demmers anbefaling og et nok det eneste firma på bilstero som har laget videoer om dette emnet , generelt om det meste, og montering

21. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god opplevelse med denne…

Veldig god opplevelse med denne butikken.
Kundeservicen er også på et høyt nivå – de er profesjonelle, hjelpsomme og løsningsorienterte dersom det oppstår noe. Jeg er veldig fornøyd med hvordan de håndterer kundene sine.
En av de beste opplevelsene jeg har hatt med en nettbutikk. Jeg skriver sjelden anmeldelser, men denne butikken fortjener virkelig 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. März 2026

Kanon service

Alt dette før lunsj 🤯

24. März 2026

Fantastisk service

Jonathan på kundeservice svarte veldig raskt og anbefalte gode produkter som samsvarte godt både med tanke på budsjett, men også hva som passet min bil.

Pakken ble pakket og sendt samme dag. Dette resulterte i at jeg hadde utstyret. Hos meg 1 dag senere.

18. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Noe av det beste kundeservisen

Bestillte en sub fra dem men fikk beskjed om at de ikke hadd den på lager, de spurte om jeg var interessert i en av deres nyeste valg av subber som de ikke har lagt ut på salg enda.
Så jeg fikk en nyere og stærkere sub uten noe ekstra kostnad

16. November 2025

Klink femmer

Bassbrothers hjelper deg med alt du trenger, når som helst. Skulle det være problem med produkt eller spørsmål så ordner de det. De svarer deg alltid fort og ærlig, og kundeservices kunne ikke vert bedre. Har henvendet meg til de ganske mange ganger nå og blir alltid like fornøyd.
Klink 5 stjerner.

11. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tipp topp service og rask levering!

Jeg er rett å slett overveldet av servicen og rask sendelse av bestilling!
Bestilte kveld 4.juni, og fikk pakken i dag 6.juni. dette overgår forventningene og produktet står til samsvar med kvalitet og beskrivelse.
GAS A2-2500.1DL, for ett beist av en forsterker!

6. Juni 2025

Svært rask levering.

Svært rask levering.
Installerte lydoppgradeingspakke i ID.4. Imponert av lydkvaliteten.
Anbefales.

16. November 2024

Lynkjapp service

Kvalitetsprodukter til riktige priser og en service som er noe av det kjappeste jeg har opplevd! 15 minutter fra bestilling til pakking og fikk levert i postkassen på under 2 døgn. Ikke verst i distriktsnorge.

13. November 2024

Ekstremt god kundeservice

Svarer raskt på mail, og har vært veldig behjelpelig med valg av bilstereo som passer mitt bruk!
Endte opp med å kjøpe match up forsterker som de har ferdig lagd dsp-fil til min bil. Og i tilegg vært med å finjustere i etterkant etter mitt behov 10/10

10. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste Kundeservice jeg har opplevd!

Beste Kundeservice jeg har opplevd!
Fikk ekstremt bra med hjelp med å oppgradere fra en original subwoofer til en sterkere en. Fikk alltid veldig fort svar, og fikk veldig gode råd om hva jeg trenger, valg av subwoofer og monteringsmuligheter, samt fikk jeg god veiledning under montering. Her satt jeg igjen med en god følelse etter kjøpet med at man har fått bra hjelp, og et veldig bra resultat for pengene.
Bassbrothers kan anbefales på det sterkeste! De er både vennlig, gir god hjelp, og prisene er helt innenfor.

1. März 2024

Steike bra service

Steike bra service! Eg fekk ikkje rattkontroll til og funke med en ettermontert radio i min Nissan. Etter god veiledning så virka det endelig 😊

11. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpt stereo for første gang fra…

Kjøpt stereo for første gang fra bassbrothers i 2010. Her får man kvalitet, raskt svar og hjelp. Har ikke drevet med stereo de siste 8 årene så jeg har ramlet helt ut av gamet. Fikk utrolig bra hjelp og system som funker akkurat som jeg vil. Skal du ha anlegg så vet disse hva de driver med. Meget fornøyd.

26. Mai 2023

Gode priser

Gode priser, rask levering, men viktigs av alt så er det utrolig god service. De er alltid klare for å hjelpe, enten om det er produkt anbefalinger, tuningen, eller monterings råd

1. Dezember 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr