Basic Treasure Bewertungen 194

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har købt 2 par termo strømpebukser, de er dejlig varme, men blir ikke siddende oppe, så må tage et par trusser uden på, jeg er 177 cm høj og har bestilt L/XL da de var de længeste, jeg har haft d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super fin og hurtig levering, men de kan åbenbart ikke finde ud af at pakke ens ordre. Der står 2 ting på følgesedlen men der er kun 1 ting i pakken, dog var de hurtige til at besvare min mail og skre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem hjemmeside, hurtig levering. Købte 4 forskellige ting til gode priser og alt passede ud fra de mål der var beskrevet under produkterne. Kvaliteten ok. Handler der igen 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik i første omgang købt de forkerte strømpebukser - min fejl. Så jeg bestilte igen. Jeg elsker deres termo tøj, både bukser og sokker. Men utilfreds med at de rabatkoder, jeg modtager, kun kan bru... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Dessoushersteller
  4. Herrenmodengeschäft
  5. Unterwäschegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Om Basic Treasure Basic Treasure er et dansk basismærke, som tilbyder en simpel online basisvare-shoppingoplevelse til hele familien. Vores sortiment består af et velovervejet udvalg af basis-tekstilvarer i god kvalitet inden for undertøj, strømper og lingeri. Produkter, som de fleste mennesker bruger hele tiden og de produkter, som sidder allertættest på kroppen. Derfor går Basic Treasure også op i at sikre, at vores produkter ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige kemikalier. Basic Treasure ejes og forvaltes af Milestone Company ApS – en stærk værdibaseret tekstilvirksomhed med adskillige års erfaring inden for privatlabelløsninger inden for lingeri, undertøj, strømper og nylon i Danmark såvel som i udlandet. Basic Treasure er ikke et fashion-brand Vi tror på, at gode produkter, der holder længe og samtidig kan købes til fornuftige priser, kan hjælpe til med at gøre op med vores kulturs usunde køb-og-smid-væk og brug-kun-få gange-mønstrer. Vi følger ikke tidens trends af farver og former, fordi vi ved, at det er basisprodukterne, som holder og dem som vi hele tiden vender tilbage til. Vores produkter har derfor tidløse designs, der skabes ud fra en value-for-money-filosofi; de skal fungere godt, være brugbare og have en økonomisk fordel. #Yourperfectbasics

4,5

Dejlig at have på

Sidder godt og er lækre

28. November 2023

Kære Karin

Tak for din anmeldelse og dine stjerner. vi håber naturligvis altid at vi kan gøre os fortjente til 5 stjerner, men det ser ud til at du er tilfreds med det du har købt og det er det vigtigste.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At strømpebukserne levede op til det…

At strømpebukserne levede op til det lovede!

27. November 2023

Antwort von Basic Treasure

Kære Jette - tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Hvor er vi bare glade for det du skriver. Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Gode produkter

28. November 2023

Kære Jane

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har oplevet bestillingen på webshoppen som nem og har du synes godt om vores produkter. Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

De bedste hilser

De bedste hilsen

Hurtigt levering

27. November 2023

Kære Marjanne

Tusind tak for dine 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og masser af lækre varer🤩. Kan varmt anbefales😊

1. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Trine

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at du kan lide vores varer og håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

God oplevelse

God oplevelse.

Kan anbefales ⭐️

2. November 2023

Kære Oscar

Tusind tak for din anmeldelse - 5 stjerner og en god oplevelse - vi smiler! For det er lige netop det vi "jagter". Håber du bliver rigtig glad for dine produkter og at vi ser dig igen, næste gang du skal have fyldt skattekisten (strømpe- eller undertøjsskuffen) op igen med gode basisvarer til fornuftige priser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter til gode priser samt…

Gode produkter til gode priser samt hurtig levering.

1. November 2023

Kære Christina

Tusind tak for din fine anmeldelse - gode produkter, gode priser og hurtig levering - what's not to like. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Lækre varer

Lækre varer, god pris

Kære Jette

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Hvor er vi bare glade for at læse, at du både synes om produkterne OG prisen! :-)

Vi håber at se dig igen næste gang du skal have fyldt skattekisten op med gode basisvarer.

Dejlige produkter!

Kære Susanne

Tak!
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Vi er rigtig glade for at læse, at du synes, at vores produkter er dejlige.

Håber at se dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert at have på

Super lækkert at have på. Elsker undertrøjens/toppens tynde stropper. Søde sjove medarbejdere. Mega fedt at I støtter så meget op om Courage to Care 💪

Kære Anne Sofie

Tusind tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er stolte over at kunne være en del af Team Courage to Care - det giver nemlig så meget mening!

Håber at se dig igen en anden gang når du skal have fyldt mere i "skattekisten" med basisvarer.

Kære Annette

Tusind tak for dine 5-stjerner og fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder faktisk rigtig meget for os - du er sø'!

Vi håber at se dig igen næste gang du skal have fyldt "skattekisten" op med gode basisvarer til fornuftige priser.

Kære Morten

Tusind tak for din fine anmeldelse - fedt, at produkterne kom hurtigt frem... og endnu bedre, at du også synes, at de er lækre!

De allerbedste hilsner

Kære Signe

Tusind tak for din anmeldelse af Basic Treasure. Hvor er det dejligt, at du synes om kvaliteten og at dine produkter er kommet hurtig frem.

Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer.

Kære Lone

Tusind tak for dine 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Det er dejligt at læse at det har været hurtigt og nemt.

Smørbløde produkter

Hurtig levering, god service,
Og de lækreste og blødeste produkter 🤩
Det er helt klar et brand jeg gerne vil anbefale! Især deres bambus produkter er virkelig gode!

28. September 2023

Kære Mollie

Tusind tak for din anbefaling og de 5 stjerner. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, som vi håber andre potentielle kunder kan få gavn af.

Vi håber at se dig igen, næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Hej Jens

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Hvor er vi bare glade for at læse, at din ordre kom megahurtigt frem til dig.

Vi håber, du bliver glad for dine nye produkter og at vi ser dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftig priser.

Hej Lotte

Tusind tak for dine 5 stjerner og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os.

Bare god service!

Kæmpe god oplevelse at bestille hos Basic Treasure. Havde glemt at indtaste en rabatkode ved bestilling, så de annullerede min ordrer, så jeg kunne bestille påny med rabatkode. God service!

10. September 2023

Kære Anniesette

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner - vi er bare glade for at kunne hjælpe.

Håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og alt passer i…

Hurtig levering og alt passer i størrelse

10. September 2023

Kære Gitte

Tusind tak for din 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftig priser.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

BH med frontlukning

BH med frontlukning
Jeg købte BH med frontlukning, for at det skulle være nemmere i brug. Men selv om jeg købte en lidt for stor størrelse, er det umuligt at lukke BH'en med en lynlås foran. Så jeg vil returnere de købte. Desværre - for det virker ellers som en behagelig BH.

28. August 2023

Kære Hanne

Vi er naturligvis kede af, at vores frontlukkede BH ikke passer til dig.

Ud fra det du skriver, så kan vi også forstå, at du har fulgt vores anbefaling i forhold til at gå en størrelse op. Vi er nemlig opmærksomme på, at vores frontlukkede BH er lille i størrelsen - derfor er vi også i gang med at lave en ny version, som bliver større. Den forventes på lager i november, men vi synes du skal prøve den når den lander! Derfor vil vi gerne tilbyde at sende en til dig. Vil du ikke sende os en mail på info@basictreasure.dk, hvis du er interesseret i det.

Team Basic Treasure

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr