Mycket bra bemötande och hög kompetens.
Företaget har ett gott rykte. Jag köpte en Toyota RAV4 och är mycket tacksam. Rekommenderas varmt.
Varmt välkommen till Barkarby Bilcenter. Du hittar oss i ljusa och trevliga lokaler i Järfälla, väster om Stockholm. Vi är specialiserade på inköp och försäljning av begagnade bilar. Hela vår verksamhet präglas av en passion inom fordonsbranschen. Vi har lång erfarenhet och fler av de anställda har arbetat med liknande uppdrag i över 15 år. De är kunniga och ger dig förstklassig service för att just du som kund ska känna dig helt nöjd. Vi värdesätter nöjda kunder och sätter därför detta i fokus. Vi känner en motivation och en stark tro om att, en nöjd kund är en kund som återkommer. Vi vill att du ska känna dig helt trygg i din bilaffär och samtidigt få en smidig lösning när du kontaktar eller besöker oss! välkommen!
Veddestavägen 25 A, 175 62, Järfälla, Schweden
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mycket bra bemötande och hög kompetens.
Jag kontaktade en kille som heter Elias för att köpa en Audi A3. Vi pratade i telefon innan och allt lät bra. Jag åkte tåg fem timmar från Göteborg.
När jag kom det var allt bra från början vid kontrakt han började bete sig oprofessionellt och vara irriterad och nästan arg han vägrade sälja bilen utan att jag köper en garanti för 10000kr, något han aldrig nämnde på telefon och som inte stod i annonsen. Det är ren lurendrejeri.
Dessutom stod det i annonsen att bilen skulle ha sommardäck, men det var också falskt.
Det här företaget är totalt opålitlig och oärlig jag rekommenderar starkt att ingen har med dem att göra
Köpte en Kodiaq av dem, och bromsarna bak visade sig vara dåliga.
Kontaktade säljaren Fredrik som lovade per mejl att de skulle ersätta kostnaden hos verkstaden.
Skickade in kvitto och kontouppgifter sen får jag inte något svar.
Har skickat flera gånger..
Lite aldrig på dem, fusk med mätarställning, otrevliga, skumma bilaffär
Var överens med säljaren Fadi om att köpa en Golf från 2018 enligt det som stod i annonsen. Fick även en bekräftelse på överenskommelsen via sms. Åkte 50 mil med tåg för att köpa bilen och möttes upp av Fadi som vid kontraktsskrivandet helt plötsligt vägrade att sälja bilen om jag inte samtidigt köpte en ”garanti” för 7000 kr. Jag hade redan innan jag åkte ned varit tydlig med att jag inte var intresserad av någon ”garanti” utan ville köpa bilen exakt som det var beskrivet i annonsen. Fadi blev helt galen och började skrika, trots att det fanns andra kunder i butiken, och han vrålade att han inte vågade sälja bilen utan garantin eftersom att ”alla vet att TSI motorer bara är skräp”. Det kändes verkligen som att han visste om något fel han inte ville berätta om. Det blev ingen affär och jag rekommenderar verkligen folk att tänka till en extra gång innan ni köper något härifrån. Jag ser när jag googlar på andra recensioner att jag inte är den första kunden som fått ett dåligt bemötande och läser man bolagets årsredovisningar förstår man att det här är en bilaffär som inte kommer att finnas länge till med tanke på hur stora förluster de gör.
Nöjd med helheten och säljarens trevliga bemötande samt service känsla. Fixade slitna bromsar utan några problem.
Vi bytte in vår bil på ett väldigt trevligt och bra seriöst företag. Ser efter vårt inbyte vår bil på det här företaget och milen har blivit backade med 1 500 mil. Inte seriöst bolag, här skulle jag aldrig köpa bil. Bara om ni vill bli lurade.
Blev bra omhändertagen av Henrik. När jag skulle provköra bilen så talade han om de skador som fanns på bilen, vilket inte var så allvarligt. Efter ett tag när jag satte på de medföljande vinterdäcken som var en fälg dålig. Kontaktade Henrik som sa att jag får ersättning för en ny fälg och påsättning av däcket. Jag kan inte säga något annat är 5 stjärnor.
Oärliga bilförsäljare som inte uppger skick på bilen man köper. Nekar till ursprungliga fel! Sämsta bilfirman någonsin!
Hej! Aldrig, aldrig köpa en bil från dem. du kommer bara få huvudvärk och förlora pengar. från första stund bara lögner. Issa som jobbar där ljuger, ljuger, ljuger. Spela in alla konversationer. de vägrar då allt. Köpte bilen i slutet av februari.
1.fel information på blocket
2.lurat med priset på bilen,
3.lurat att bilen behöver mycket olja och detta är normalt.
4.lurad med försäkring.
5 lurat med garanti,
6.lurat att bilen är servas.
Inget dokument, inget jag kan få från dem. vad som hände med bilen och vilket problem den har säger de aldrig. Jag fick reda på det från försäkringsbolaget, men försäkringsbolaget vägrade göra det eftersom bilen inte servas.
och som ett resultat har jag varit utan bil i nästan tre veckor, och de kommer inte att REPARERA det. Chef Henrik ansvarar inte för sina anställda. han ljuger också hela tiden, men han kommer att le mot dig. han bryr sig inte om de ljuger.om du köpt en bil av dem har du inga konsumenträttigheter. sådana företag får inte bedriva verksamhet. Jag kommer att skriva till alla mydnigheter för att kontrollera detta företag.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.