Een dikke 10 met een griffel! Alles klopt bij dit bedrijf - goede duidelijke website - ruim assortiment - fatsoenlijke prijzen - borden, bestek, bbq inbegrepen (geweldig) - aanpassen van de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede kwaliteit eten. Keigemakkelijk met bijgeleverd bestek en borden en bbq. Super nette chauffeur. En achteraf weer buiten kunnen zetten zonder dat je er persoonlijk bij hoeft te zijn. Al paar jaa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alles werd snel afgezet, zelf moeten vragen of ze de gasfles willen testen (vooraf bericht gehad dat dit vooraf getest moest worden) en van de 2 flessen heeft hij er toen maar 1 getest. BBQ laag model... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het luxe BBQ pakket besteld voor 6 personen, keurig op tijd in de ochtend geleverd. Goed verzorgd, vlees is perfect en ook de salades zijn top. Alleen de geleverde BBQ is een drama. Zoals geadviseer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De volledig verzorgde BBQ-ervaring van A tot Z! Barbecueën zonder uren in de keuken te hoeven staan? Met A-Z wordt jouw droom werkelijkheid! In ons assortiment vind je namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue, zelfs de vuile vaat neemt A-Z mee retour. Gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland onafhankelijk van de groepsgrootte. Het assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht met het A-Z Kinder Barbecue Menu. Dus ben je op zoek naar een heerlijke barbecue waarbij alles compleet verzorgd is? Bestel dan nú en A-Z zal zorgen voor een fantastische BBQ-ervaring.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Meerdere jaren klant sinds 2016,
Zegt eigenlijk genoeg , voor elk wat wils
Alles goed op smaak en goed gekoeld.
Meestal voor 30-35 personen ideaal.!!

Antwort von A-Z Barbecue Service
Super makkelijk geregeld. Geen gedoe.
Duidelijke uitleg hoe de bbq werkt. Alles smaakte ook heerlijk. We hebben een top verjaardag gehad, mede mogelijk gemaakt door a-z.
Inclusief schoonmaak en goede ophaalservice, kan vanuit de tuin worden opgehaald, omdat we er niet bij kunnen zijn. Helemaal top, 5 sterren, maximaal plezier.

Antwort von A-Z Barbecue Service
Heerlijk dat het zo compleet is
Lekkere salades
Eigenlijk niets te kort
Alleen jammer dat een barbecue zo laag is .
Inmiddels een tafel ervoor geregeld

Antwort von A-Z Barbecue Service
Voor 14 personen besteld en betaald. Door het slechte weer geannuleerd en binnen 2 dagen het betaalde terug gekregen. TOP! Enkele dagen later opnieuw besteld en perfecte levering en prima kwaliteit. Een paar dagen later alles keurig op tijd opgehaald.

Antwort von A-Z Barbecue Service
We vonden iets te weinig kruidenboter voor de rest was alles perfect

Antwort von A-Z Barbecue Service
Gister heerlijke BBQ gehad met wat fam vrienden ter gelegenheid verjaardag
Waren met 18 had wat menu s door elkaar besteld en 2x vismenu erbij
Gasten waren zeer enthousiast
Alles top geregeld
Hadden ooit 10 jr geleden ook keer besteld nog steeds even goed ! Bedankt en idd handig alles vuil mee terug

Antwort von A-Z Barbecue Service
Het is heel prettig om alles bij elkaar te hebben (vlees, salades, servies, bbq enz.). Ook dat de afwas gedaan wordt is een luxe.
De enige tip/vraag die ik heb is: kunnen de salades en het vlees in een koelbox (Tempex koelbox) geleverd worden? Het werd in de ochtend geleverd en we hadden ruimte gebrek in de koelkast waardoor we het een en ander bij de buren in de koelkast moeten leggen.

Antwort von A-Z Barbecue Service
Voor de eerste keer een bbc thuis besteld. Mede door de keuze in menu's was het een fluitje van een cent.
Wij en onze gasten hebben er van genoten. Heerlijk !
De service van A-Z Barbecue top !!

Antwort von A-Z Barbecue Service
Alles tot in de puntjes geregeld en lekker op tijd, zoals verwacht.

Antwort von A-Z Barbecue Service
Bezorging en ophalen prima. Het zag er allemaal keurig uit.
Smaakte ook prima
Wij vonden het echter weinig salade voor 14 personen. Allemaal 1 schepje en t was op.
1 bakje kruidenboter voor 14 personen? Erg karig hoor
Ook de sauzen mogen meer zijn.
Jammer dat er geen allergie menu's zijn.

De bezorging was perfect
En het vlees en andere eten was perfect verzorgd.

Antwort von A-Z Barbecue Service
Vlees en salades waren top. Meer dan genoeg.

Antwort von A-Z Barbecue Service
Prima pakket wij hadden de luxe met a tot z sausen en salades

Antwort von A-Z Barbecue Service
Bbq voor 12 personen gehad!
Alles was zeer goed verzorgd!
Gaan we zeker nog weer een keer doen!

Antwort von A-Z Barbecue Service
Alles goed geregeld zoals beschreven en lekker eten

Antwort von A-Z Barbecue Service
Duidelijke site, goede service. Alles volgens afspraak

Antwort von A-Z Barbecue Service
Duidelijke site, makkelijk bestellen en prima bezorging.
Eten is goed en voldoende.

Antwort von A-Z Barbecue Service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.