Har lige fået monteret vores New Yorker dør, med sideparti og det passer bare super godt. God kvalitet det er dælme tungt at bære rundt på. Kan kun anbefale at købe herfra.
Er i gang med at total renovere hus. Dette er uden sammenligning min bedste håndværkeroplevelse. Allerede under designfasen var der god og løsningsorienteret feedback. Da jeg måtte rykke leverancen... Mehr ansehen
Virkelig flotte NY vi har fået monteret. Flot montage! Hele vejen igennem har det være vildt professionelt setup lige fra besøg i showroom til montering af døren. Stor anbefaling herfra for vildt flot... Mehr ansehen
Nem og tydelig kommunikation fra start til slut og sindssygt pænt newyorkerparti. Ventetiden værd! Montørerne så en anelse pressede ud, da de så vores smalle trapper😂, men de havde heldigvi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Bang & Vejborg laver vi dansk håndlavet interiør stål og får indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. Vi laver alle former for minimalistisk New Yorker design - alt fra vægge og vitrineskabe til døre- og skydedøre til private hjem og virksomheder. Lad lyset strømme ind i dit hjem med vores slanke glaspartier til private og erhverv. Vi klarer alt fra A til Z fra rådgivning, design til levering og montering. Byg dit eget New Yorker parti på vores hjemmeside og få en pris på mail efter 2 minutter. Lad os tage en snak!
Entreprenørvejen 61, 8550, Ryomgård, Dänemark
- +4577778550
- peter@bang-vejborg.dk
- bang-vejborg.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Præcision og kvalitet
Alt fra tilbudsprocessen, showroom, rådgivning og installation fremstår Bang og Vejborg yderst professionelle. Det er nogle fantastisk flotte løsninger der bliver leveret, og de får min varmeste anbefaling.

Flot udført håndværk.
Det var nemt at bestille døren på mål, og god kommunikation efterfølgende, da jeg havde lidt specifikke ønsker til mit projekt.
Fik en dør, udført i gedigne materialer, og med fokus på godt håndværk.
Kan varmt anbefales.

Imponerende håndværk
Håndværk, når det er bedst!
Elegant, enkelt og gedigent design samlet i en håndholdt kunde proces med sparring, koordinering med lokal tømrer og os som slutbruger.
Fra opmåling af asymmetrisk kip løsning til montering - en stor anbefaling værdig.
Tjek til metal- og glasgutterne fra Djursland 💪

Antwort von Bang & Vejborg
Besøg i showroom og vejledning på stedet var meget positivt. Elegant design, flot udført, effektiv levering en uge før planlagt, konkurrencedygtig pris.
Besøg i showroom og vejledning på stedet

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra.
Det er virkelig en helt igennem flot og elegant dør. Valget med messing håndtag er prikken over i'et.
Hele processen og vejledningen har været super god og positiv.
Vi havde kun valgt levering, hvilket foregik helt problemfrit. Døren var (ifølge egen tømer) nemt og overskuelig at montere.
Eneste lille bitte men, så er vi lidt i tvivl om det var pengene værd at have valgt ekstra lydisolerende glas, da der alligevel er lidt mellemrum imellem dør og ramme.

Antwort von Bang & Vejborg
Vi giver Bang & Vejborg vores…
Vi giver Bang & Vejborg vores allerbedste anbefalinger. En unik og meget positiv oplevelse fra overvejelse til færdigt monteret dørparti - og så endda før tid. Ingen slinger i valsen og et meget flot og smukt resultat, som pynter i vores hus. Elsker det enkle og simple look med de tynde sprosser - flot håndværk.
Vi siger tak 👏

Antwort von Bang & Vejborg
Anden gang vi bruger Bang & Vejborg og…
Anden gang vi bruger Bang & Vejborg og begge gange har det været med succes. Deres service er i top og produkterne er af højeste kvalitet. Kan varmt anbefales til levering af faste partier og døre😊

Antwort von Bang & Vejborg
Perfekt resultat og super service.
Stor anbefaling. Super service, leveret før tid og perfekt resultat. Montørene passede virkelig godt på ved montering og havde en omhyggelighed man kunne ønske alle håndværkere udviste.

Antwort von Bang & Vejborg
God service, jeg blev hjulpet igennem opmåling etc

De leverede som aftalt
De leverede som aftalt, produktet er flot, og montørene gjorde et godt stykke arbejde, jeg er godt tilfreds.

Det flotteste New Yorker parti og topklasse levering og montering
Jeg har fået det flotteste dørparti på Fyn!
Jeg lavede en del research inden bestilling, da jeg normalt ikke bestiller så dyre ting uden jeg har en personlig anbefaling.
Men med alle de flotte anmeldelser turde jeg godt kaste mig ud i det.
Og jeg skal da lige love for, at jeg på ingen måde har fortrudt og har fået fuld valuta for pengene!
Jeg bestilte den 'store pakke' med opmåling og det hele.
Med det samme bliver man taget virkelig godt hånd om, og de sødeste mennesker (Simon og Julian) kom forbi og målte op til mit dørparti. De havde på ingen måder travlt og gav sig god tid til en snak om designet og endda tid til at nusse med hunden ☺️
Umiddelbart derefter modtog jeg et designforslag, som jeg kommunikerede lidt frem og tilbage med Nicklas omkring, da jeg havde nogle specielle ønsker i forhold til målene.
God dialog på både mail og telefon, og vi fik et super design på plads og godkendt.
Med det samme modtager jeg detaljeret information omkring processen og den forventede leveringsdag.
Alle datoer holdt stik, og snart fik jeg en mail omkring levering og montering, og endnu engang fik jeg besøg af de super søde montører Simon og Julian - til stor glæde for både mig og hunden, ha ha.
Partiet blev monteret meget flot, og det har i den grad sat prikken over i'et i min lejlighed.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Bang & Vejborg og der er kæmpe store 5 stjerner herfra.
Ville ønske jeg havde brug for flere New Yorker partier i min lejlighed ...

Antwort von Bang & Vejborg
Virkelig god service fra start til…
Virkelig god service fra start til slut.
Har købt mere end et parti hos Bang og Vejborg og processen har begge gange være super. De har leveret nogle virkelig fine partier, som vi er yderst tilfredse med. Til bruse væg har vi fået glas med nano behandling som klart kan anbefales - glasset er nemt at gøre rent.
Kan klart anbefale dem og også dem som skal levere det næste glasparti vi skal bruge 👌

Antwort von Bang & Vejborg
Kan ikke andet end give 5 stjerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️…
Kan ikke andet end give 5 stjerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ service fra starten til montagen. Føler virkelig kvalitet fra dialog, ordre, montage og slut produktet. Vil jeg købe der igen ? Ja! det vil jeg. Vil jeg anbefale dem til en ven? Ja det vil jeg!
Tak for et super produkt 😎🦾🤩

Antwort von Bang & Vejborg
God oplevelse hele vejen igennem
Vi har haft fornøjelsen af at få leveret en New Yorker væg fra Bang og Vejborg. Super oplevelse fra først til sidst. Vi havde specifikke krav til design som nemt blev løst. Ændringer i sidste minut blev løst på stedet under opsætning. Væggen har et eksklusivt look, en flot finish, og er alt vi havde håbet på.
Tusind tak til Nicklas og Team.

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig.
Kan kun give Bang og Vejborg min bedste anbefaling👍
Rigtig flink og god service og produkterne lever op til forventningerne.
5 stjerner fra mig😁

Meget varm anbefaling af Bang og Vejborg
Vi har været så glade for samarbejdet med Bang og Vejborg. Lige så godt og professionelt som processen har været, lige så godt er resultatet blevet. Vi har fået monteret en stor skydedør (2,40 x 2,20 m), og de fandt den perfekte løsning, så det kunne lykkedes med det udtryk vi gerne vil have. Derudover har vi fået monteret en "almindelig" størrelse skydedør og 2 brusevægge. Den ene brusevæg var lidt besværlig, da loftet er til kip, og der sidder et ovenlysvindue lige der hvor væggen egentlig skulle sættes fast i loftet, men Niklas der var ude og måle op, hjalp med at finde en rigtig fin løsning og vi er meget glade for resultatet.

Antwort von Bang & Vejborg
Flot håndværk og absolut god service hele vejen igennem!
Flot håndværk og absolut god service hele vejen igennem. Monterings gutterne havde helt styr på deres kram og var selvom der var små udfordringer (grundet skæv væg) meget løsningsorienteret så dør samt vindue står helt som det skal. Alt i alt et stort klap herfra.

Smukt design
Smukt design, hurtig levering, pakket forsvarligt ind og sætter lige prikken over i'et på vores badeværelse

Antwort von Bang & Vejborg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.