Et lille stykke af landet midt i byen. Har efterhånden spist på Banegårdens forskellige restauranter en del gange siden de åbnede. Både i en større gruppe (16 Pers), men flest gange i en mindre gruppe... Mehr ansehen
Ret vild med Banegaarden - synes det er genialt at vi har en grøn oase som denne midt i byen, og har været til forskellige events så som Mamma Mia Banko, og besøg i væksthusene hvor vi også fik set og... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fedt sted at gå på opdagelse
Fedt sted at gå på opdagelse. Events , god mad og fin restaurering af de gamle bygninger.
Banegaarden - moderne kulturelt forsamlingshus!
Banegaarden er det modernesvar på et kulturelt forsamlingshuset.
Banegaarden formår at favne familie, venner i alle aldre og til et utal af forskelligartede events eller blot en kølig drink i solnedgangen.
Ægte kærlighed under åben himmel til alle tider året rundt. Ja tak!
Super hyggeligt
Super hyggeligt sted med gode madoplevelser og masser af spændende events!!!
Uden tvivl det bedste sted, jeg endnu ikke har besøgt :-)
Uden tvivl det bedste sted, jeg endnu ikke har besøgt -- det et så rart at have en dikkert god oplevelse til gode :-)
Banko og Bangers
Lækker vegetarisk buffet og god underholdning og præmier
Gode øl og dejlig mad
Banegården er en helt særlig oase
Banegården er en helt særlig oase. Stemningen i det gamle baneområde er unik, med de gamle gule huse, hvor togpersonalet boede førhen og selve BANEGÅRDEN som ligger i gamle tog-træbygninger. At lave det om til et café/streetfood - område er genialt. Her kan du finde både smørrebrød, kager og kaffe, street food mm. Det er helt sikkert et besøg værd
Skøn stemning og lækre produkter.
Skøn stemning og lækre produkter.
Der er, desværre, jævnligt lukket/udsolgt, så man risikerer at gå forgæves.
Lækkert mad i roligt og hyggelige…
Lækkert mad i roligt og hyggelige oplevelser. Bestemt et besøg værd.
Great and cosy place with a nice garden…
Great and cosy place with a nice garden & nature around you midt in Copenhagen!!! Plus lots of events. Warmly reccomend!
Mega hyggeligt og der sker alle mulige…
Mega hyggeligt og der sker alle mulige fede ting 🩷🌸
Fed storbyenergi
Herlige omgivelser, imødekommende personale og en fed casual storbyenergi
God stemning og masser af god mad
God stemning og masser af god mad
Hyggelig stemning og fantastisk lækker…
Hyggelig stemning og fantastisk lækker mad til langbordsmiddag tirsdag aften.
En lille mad-oase midt i København
Jeg besøgte Banegaarden Streetfood og blev virkelig positivt overrasket. Jeg prøvede både nogle lækre gourmet-hotdogs og en sydamerikansk ret med grillet kød, frisk salsa og majspandekager – fyldt med smag og tydeligt lavet med kærlighed til råvarerne. Det fede ved stedet er, at man får lov til at opleve helt nye smagskombinationer, man ikke lige støder på andre steder.
Atmosfæren er virkelig noget særligt – man føler nærmest, man befinder sig i en lille skov-oase, selvom man er midt i København. Det gør oplevelsen både afslappende og unik.
Jeg giver 5 stjerner uden tøven og kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales til alle, der elsker god mad og hyggelige omgivelser!
Super arrangement! …
Jeg bar til Taylor Swift banko inklusiv mad.
Alt var perfekt, men jeg savnede en dessert.
Byens åndehul med en vidundelig vibe
Jeg er vild med viben, at de tør eksperimentere, at de skaber plads til så mage forskellige aktiviteter og events. Det er byens åndehul og som københavner er det et sted, jeg er meget stolt af. Kære jer, bliv ved med at afprøve nyt, skabe nye drømme, events af alle slags og ikke mindst mix og match os på kryds og tværs af alder, køn, spisevaner, nationaliteter, sportsinteresser, quizevner og danseben. Vi ses 🏵️✨
Magisk perle mit i kbh 🤩 Lækker…
Magisk perle mit i kbh 🤩 Lækre madboder og flere hyggelige arrangementer hen over sommeren
Har besøgt Jer nogle gange
Har besøgt Jer nogle gange .
Altid en super god oplevelse 👍😀
Så kan kun anbefales 🌞
Var til 80'er bango i torsdags
Var til 80'er bango i torsdags, har ikke været der før, og wau en oplevelse. Kommer gerne igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.