Bandenthuis Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer fijne informatie hoelaat en wanneer de monteur er zou zijn. Vriendelijke en netjes werkende monteur. Netjes de moeilijke 255/35/20 platte oude banden eraf en de nieuwe erop zonder de 20 inch al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beleefd, snel en correct afgewikkeld. 30 minuten werk, geen auto inleveren bij garage en met de fiets naar huis maar lekker voor de deur. Prijstechnisch goedkoper dan bij de officiële dealer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opnieuw een zeer goede ervaring met bandenthuis.nl 👍🏼 De communicatie vanuit de planning laat aan duidelijkheid niets te wensen over en er wordt uitstekend meegedacht met de klant om tot prakti... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastische service. Laat in de middag twee nieuwe banden besteld voor mijn auto. Anderhalve dag later werden ze vakkundig onder mijn mercedes EQA gemonteerd. Dit werd gedaan op een door mij... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bandenwissel, waar je ook bent. Wij zoeken, vergelijken, monteren en vervangen banden. Thuis of op je werk.

Hervorragend

Alle Bewertungen

83 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top medewerker

Nette verschijning, op tijd en werkt zeer netjes.

Zeker een aanrader die Furkan Pektas!

24. Juli 2026

Beste heer Van Paridon,

Hartelijk dank voor uw positieve review en complimenten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer correcte monteur die precies op de…

Zeer correcte monteur die precies op de afgesproken tijd aanwezig was. Bandenwissel ging vlot en volstrekt probleemloos. Geen omkijken naar. Ik ben zeer blij met het resultaat en dat tegen een concurrerende prijs.

4. Juli 2026

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en graag tot een volgende keer!

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel, monteur Henk die regelt het wel!

3. Juli 2026

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met mijn collega Henk.

Top service.

Top service.
Heel fijn dat het zo aan huis kan.
Mark

communicatie

communicatie

10. Juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw 4 sterren beoordeling!

Net geholpen door Furkan

Net geholpen door Furkan. Erg professionele vakman. Hij is vriendelijk en weet veel over zijn vak. Zeer te vrede!

10. Juni 2026

Beste Stijn,

Hartelijk dank voor uw positieve review over mijn collega! Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en graag tot een volgende keer.

Super service!

Afspraak maken was supersimpel.

Monteur was precies op de afgesproken tijd thuis. Vriendelijke man, die plezier in z'n werk lijkt te hebben en duidelijk weet wat ie doet. Super service!

28. Mai 2026

Beste Herman,

Dank voor je mooie feedback! Fantastisch dat de monteur op tijd was, plezier in zijn werk uitstraalde en je met kennis en vriendelijkheid heeft geholpen. We geven je compliment met plezier door aan hem, dit motiveert ons team enorm!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 Ster..is nog teveel

1 Ster..is nog teveel, ik heb vorige week banden besteld, maar me bedacht omdat ik eerst wilde weten of er misschien bredere banden op die velgen konden. dus bestelling geannuleerd en die vraag gesteld ..Reageren nergens op en geven alleen een bericht dat de eerdere bestelling op 29 mei geplaatst gaat worden.Nou dat dacht ik dus niet, ik heb al eerder banden door hun laten wisselen in Den Haag en dat was prima...maar nu ben ik er gewoon klaar mee...en dan kunnen ze gerust komen op 29 Mei maar dan staan ze voor een gesloten deur...Stumpers

16. Mai 2026

Beste meneer Verhage,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend dat u ervaring niet vlekkeloos is verlopen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. U heeft bij ons banden besteld in maat 225, maar later aangegeven dat u eigenlijk maat 215 nodig heeft. Uw e-mail met dit verzoek hebben wij helaas gemist, dit hebben wij inmiddels in de reactie op de e-mail aan u toegelicht. Uiteraard is het geen enkel probleem om de bestelling aan te passen en helpen we u daar graag mee. Tot nu toe is het ons helaas niet gelukt om in contact te komen om dit samen op te lossen. We hebben inmiddels een aantal keer gebeld en een voicemailbericht ingesproken.
Wilt u ons een bericht sturen via klantenservice@allsafe.nl of telefonisch contact met ons opnemen? Dan regelen we dit meteen voor u!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte service,

Dacht uit gemak maak ik gebruik van een mobiele banden service in februari.
Achterband verkeerd om erop gezet op een auto met achterwiel aandrijving!!
Hier kwam ik pas achter op 1 mei bij de apk keuring, natuurlijk een afkeur.
Kosten 110 euro. Netjes gebeld..
Ze gaan erachteraan.
Na niks meer vernomen te hebben heb ik een mail gestuurd.
Nu zijn we weken verder en nog geen contact of reactie.
Het is toch te gek voor woorden, het risico wat ik gelopen heb omdat zij de banden niet goed om weten te plaatsen.
Problemen oplossen die ze zelf veroorzaken doen ze niet. Ze laten je gewoon zitten..
Erg professioneel zeg! Bedankt voor de extra kosten!!

5. Februar 2026

Beste Normen,

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het bijzonder vervelend om te horen dat de banden verkeerd zijn gemonteerd en dat je ondanks herhaald contact geen reactie hebt ontvangen. Dat is absoluut niet het serviceniveau dat wij willen bieden. Zou je ons een e-mail willen sturen via klantenservice@allsafe.nl met je gegevens? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jullie monteur was behulpzaam en had…

Jullie monteur was behulpzaam en had daarnaast ook nog goede adviezen .

28. April 2026

Beste Henri,

vakkundige monteur

vakkundige monteur, op tijd en alles goed uitgelegd!

21. April 2026

Beste Piet,

Uitmuntende service

Uitmuntende service - vriendelijk, snel en vakkundig!

7. April 2026

Beste Maarten,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sleutels netjes op locatie op tijd…

Sleutels netjes op locatie op tijd opgehaald en een uurtje later ook weer netjes teruggebracht. In de tussentijd gewoon door kunnen werken. Top geregeld!

3. April 2026

Beste John,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Handig en Service

Op zich is het handig dat je de deur niet uit hoeft om je banden te laten vervangen. Het geheel verliep niet heel soepel, De 1e keer één verkeerde band mee en geen kabel om de tpms in te leren. Maar alles is wel goed opgelost met tweede bezoek van Bandenthuis.
Prijsvorming is oké. Ik zou het een volgende keer zeker weer overwegen

28. März 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Fijn te lezen dat mijn collega het goed heeft kunnen oplossen en graag tot een volgende keer.

Alles volgens afspraak

25. März 2026

Beste Peter,

top service!

25. März 2026

Beste Michel,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg vriendelijke en capabele monteur

Erg vriendelijke en capabele monteur. Op mijn verzoek ook naar mijn remblokken en schijven gekeken of deze aan vervanging toe zijn.

17. März 2026

Beste Rolf,

Team BandenThuis

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr