Jeg fik desværre stjålet min pakke i…
Jeg fik desværre stjålet min pakke i postkassen da DAO havde lagt den halvt ude af postkassen, men jeg fik super service og fik hurtigt mine strømper igen inde fra Bamboo Nordic. 😁🙏

Antwort von BambooNordic
Hos BambooNordic kombinerer vi komfort, kvalitet og bæredygtighed. Vi tilbyder et nøje udvalg af bambus strømper, børnestrømper og tennissokker, der er bløde, åndbare og miljøvenlige. Vi prioriterer kundetilfredshed og bæredygtighed, med produkter fremstillet af bambus – et materiale, der kræver minimal vand og ingen pesticider. Vores mål er at give dig en enkel og problemfri oplevelse fra køb til levering.
15 Drachmannsvej, 8723, Løsning, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von BambooNordic
Hurtig levering. Gode priser. Virker som gode vare.

Antwort von BambooNordic
Bestilte et par underbukser. Hurtig levering og fin pris. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra! 👌

Antwort von BambooNordic
Super tilfreds med varerne fra BambooNordic. Der var desværre bøvl med leveringen gennem DAO, men det virker til at være fragtfirmaets fejl og ikke butikkens. Jeg handler her gerne igen.

Antwort von BambooNordic
Jeg har både købt håndklæder og de sorte tennissokker, og er super tilfreds med varerne.
Hurtig levering - lige som det skal være.

Antwort von BambooNordic
Lækre bambus underbukser og strømper. Hurtig levering total i top

Super lækre håndklæder
Den bedste kvalitet og fin pris
Bestemt ikke de sidste håndklæder jeg har købt ❤️

Antwort von BambooNordic
Bløde strømper, selv efter mange vaske samt lækre håndklæder.

Antwort von BambooNordic
Super fint og hurtig levering. Meget tilfreds med købet

Antwort von BambooNordic
Superhurtig levering og der fulgte endda et lille følgebrev med med håndskrevet navn😊
Lækre, behagelige strømper.
Jeg handler hos jer igen!

Antwort von BambooNordic
Alt levede op til forventningerne. Fik købt håndklæder og strømper, de er meget lækre, kvaliteten kan godt mærkes med det behagelig bambus. Kan varmt anbefales til alle. Tak for den gode oplevelse

Antwort von BambooNordic
Hurtig levering og super dejlige strømper, køber hos jer igen😊

Antwort von BambooNordic
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.