Balule River Lodge Bewertungen 10

1. Boutique-Hotel
  2. Familienhotel
  3. Möblierte Unterkunft

Vom Unternehmen geschrieben

Lodgen er smukt beliggende med udsigt over Greater Kruger National Park og Olifants River, og består af to gæstehuse med tre dobbeltværelser i hver, et hovedhus med spisestue, opholdsstue, bibliotek og stor fællesterrasse og "bomaen", som er vores udendørs spisested. Derudover er der Elefant suiten der ligger højt hævet over resten af lodgen med udsigt til bushen. Der er også swimmingpool og lille enkelt fitnessrum, samt en shop, hvor gæsterne kan købe afrikanske souvenirs og smykker, safari tøj, og postkort. Alle huse er opført i klassisk afrikansk stil med masser af rustikt træværk og store stråtage og falder smukt ind i den omgivende natur, og der er wifi på alle værelser

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det helt rigtige sted for en stor familie

Vi havde vores børn og børnebørn, 12 ialt med på tur til Sydafrika, vi var præcis så mange den fantastiske lodge kunne have, vi havde derfor det hele for selv. Lige fra ankomsten fornemmede vi at det her var noget særligt, vi blev modtaget af det bedste personale som fra morgen til aften tilpassede alt efter vores behov. På game drives leverede vores rangere en uudtømmelig viden om dyr og planter i området. Lodgen og vores værelser blev passet på bedste vis, så det altid stod superflot,-tak til personalet. Vores forplejning morgen middag og aften var et kapitel for sig, den lækreste mad tilberedt og serveret af det engageret køkkenpersonale. Selve lodgen er enestående med sin beliggenhed og dejlige værelser. Spiseområderne, ikke mindst Bomaen giver den ultimative hygge under en stjerneklar aftenhimmel.

19. März 2026

Antwort von Balule River Lodge

Tak Bo for de mange roser, det vil vi klart give videre til vores personale. Vi håber at se jer tilbage en anden gang.
Mange hilsner
Ulrik og co.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anden gang vi har været på Balule

Anden gang vi har været på Balule, så det siger sig selv, at vi er fans 🤩
Fantastisk beliggenhed ned til Ollifant River - Elefanter kommer igennem dagligt, og flodheste og krokodiller er ofte i og på flodbredden.
Lodgen er godt drevet med et dedikeret personale, som oven i købet er de sødeste mennesker 😀
Mad og drikkevarer er i top, og der er en del tillægsarrangementer, der kan tilvælges ( imod betaling ), hvis man ikke har fået nok af det ellers meget fyldestgørende program, der er i pakken.
Man kan i det hele taget få det, som man vil - jeg har f.eks. været på jagt i 2 dage, imens resten af familien har været på safari, fodret elefanter, fået massage etc.
Helt bestemt ikke sidste gang, vi er der !

5. Dezember 2025

Hej Jens
Det glæder os, at I igen nød jeres ophold, og er blevet fans 😍Ligeledes tak for de mange rosende ord, det betyder utrolig meget for hele vores team.
De bedste hilsner til dig, Marianne og Anne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem fantastisk oplevelse

Vi er netop vendt hjem fra en syvdages safari på Balule River Lodge – en tur vi som familie på fire, med to voksne børn på 17 og 22, sent vil glemme.

Balule River Lodge fortjener sit eget kapitel. Naturen og dyrelivet omkring lodgen er helt enestående. Vi kunne sidde i timevis på terrassen og blot betragte dyrene, der roligt passerede mellem os og Olifants River – som små øjebliksbilleder fra en naturfilm, bare helt tæt på. Personalet var fuldstændig fantastiske; man lagde næsten ikke mærke til dem, men de var der altid, præcis når man havde brug for det. Det var tydeligt, at de gjorde alt, hvad de kunne, for at give os det bedst mulige ophold. Deres tilstedeværelse skabte en varm og afslappet stemning omkring bålet om aftenen, hvor man næsten følte sig som en del af stedet.

Hjemmefra var vi spændte på, hvad der ville blive serveret af mad – men enhver bekymring forsvandt allerede første dag. Ugen igennem fik vi serveret en imponerende og varieret menu, hvor vi blandt andet fik mulighed for at smage noget af det vildt, vi oplevede på vores game drives.

På game drives fik vi for alvor guidernes entusiasme og passion at mærke. Deres levende fortællinger om dyrene og naturen gjorde hver tur helt særlig. At vi på én uge så både The Big Five og en lang række andre dyr, føles næsten helt uvirkeligt.

En kæmpestor tak til hele teamet på Balule River Lodge for en uforglemmelig naturoplevelse og minder, vi vil bære med os resten af livet. Vi giver vores varmeste anbefaling.

31. Oktober 2025

Kære Brian og familie
Fra alle os på Balule kommer der her et kæmpe og varmt tak for de flotte ord. Det glæder os, at vi har bidraget til minder for livet❤️
Kh fra hele Balule teamet

Familietur til Balule

Vi har besøgt Balule en gang. Min man og jeg var afsted med vores voksne børn og deres kærester samt min svigermor på 81.
Balule er virkelig et fantastisk sted med dyrelivet omkring os, uanset om vi var på gamedrive eller sad på terrassen.
Værelserne var gode store og altid rene. Skønt med udendørs brusebad 😍 hvor man kunne høre dyrene og nyde naturen.
Maden var virkelig lækker, og at kunne sidde ude og spise var hyggeligt.
Vi kan varmt anbefale stedet til hele familien.

29. April 2025

Antwort von Balule River Lodge

Mange tak for den dejlige anmeldelse. Det glæder os, at I har nydt vores lille lodge. Vi håber at se jer tilbage på Balule en anden gang. Kh Balule teamet🐘

Book 14 dage 👍

Jeg har tre gange besøgt Balule, og det er kun blevet bedre og bedre. Jeg kan varmt anbefale lodgen. Jeg har med tiden lært, at en uge er for kort tid, så næste gang bliver det igen 14 dage. Elsker at have tiden til at nyde stedet, udsigten og godt selskab af både andre gæster og personalet.

15. November 2024

Antwort von Balule River Lodge

Tusinde tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på ❤️🦒

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse – kan varmt anbefales!

Vi har lige været på en 10-dages safari på Balule River Lodge med vores familie, inkl. to børn på 5 og 9 år – og det har simpelthen været en uforglemmelig oplevelse! 🐘🦒🦓

Alt var helt perfekt fra start til slut. Stemningen på lodgen er utrolig hyggelig, og man føler sig straks hjemme. Personalet er så søde, imødekommende og oprigtigt interesserede i, at man får den bedste oplevelse.

Vores tracker var super dygtig og fortalte levende og spændende om dyrene og naturen – både vi og børnene var helt opslugte på turene. Maden var lækker hver eneste dag, og aftenerne med bål og grill var noget helt særligt – den ægte safari-stemning! 🔥

Balule River Lodge er meget velegnet til familier med børn, og stedet ligger fantastisk flot. Vi kombinerede opholdet med en tur i Krüger Nationalpark og en nat i telt – det var prikken over i’et!

En stor tak til hele teamet for at skabe minder for livet.
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling – 10 ud af 10! 🙌

17. Oktober 2025

Hej Nicole
Tusinde tak for en helt fantastiske anmeldelse. Det er meget værdsat. Det glæder os, at I som familie havde en dejlig ferie med masser af oplevelser i naturen. Vi håber at se jer igen en anden gang. Kh Team Balule❤️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil stærkt fraråde folk at lægge…

Jeg vil stærkt fraråde folk at lægge deres penge til dette rejsebureau. De taler frækt og ubehøvlet til folk, når de skriver på deres hjemmeside på Facebook.
Jeg skrev, at jeg ellers havde planlagt sådan en safari. Men da jeg skrev, at jeg trak mig grundet den anstrengende tur, hvor man skulle sidde 4 timer om natten alene i en lufthavn, og vente på det næste fly med risiko for tyveri af håndbagage, og mistet fly, hvis man sad og faldt i søvn. Så fik jeg bare et frækt og ubehøvlet svar med " Prøv Lalandia, det er nok mere for dig " Jeg er trods alt en 70 årig mand, som ved, hvad jeg kan klare, og hvad jeg ikke kan klare.

Et ordentligt rejsebureau ville have anbefalet andre alternativer til flytransporten, og talt ordentligt til potentielle kunder.
De tænker tydeligvis ikke længere ud end til deres egen næsetip.

22. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores første tur til Sydafrika og…

Vores første tur til Sydafrika og Balule River Lodge. Utroligt velbeliggende lille lodge direkte ned til floden med et fantastisk dyreliv lige uden for terrassen. Dejlige aftener på den store terrasse med lækre “Sun downers” i hånden og hyggesnak med Camp manager Ulrik samt øvrige gæster mens cikaderne synger og flodhestene grynter, super hyggelig “bush braai” ude blandt hylende hyæner og andre dyr, fantastisk service fra det dedikerede personale, gode historien og information på alle game drives med de 2 dygtige drivere Jonathan og Gottfried hvor vi blandt andet så “the BIG FIVE” i Kruger gør at dette er et sted som vi simpelthen er nødt til at besøge igen 🤩

29. September 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Balule River Camp

Jeg er netop hjemvendt efter en uge på River Camp med min familie. Vi havde hele lodgen for os selv, hvilket var skønt! Området ned til floden er fantastisk. Kokken Godsave og resten af hans team laver fabelagtig mad. Resten af personalet er åbne, imødekommende og med en god sans humor. Bob var en stor hjælp og besidder en utrolig viden om området og dyrene. Derudover er han en behagelig person at være sammen med. Rangerne Edward og Jonathan er guld! Vi nød især Edwards behagelige og morsomme natur på alle vores turer.

3. Januar 2018

Herligt gensyn med Balule River Camp

Herligt gensyn med Balule River Camp, en ren lille perle. Jesper og hans staff, ikke mindst de to rangere Jonathan og Edward, gør alt for, at gæsterne skal få en oplevelse for livet. Campen ligger vidunderligt ned til Olifants River, dejlige værelser, et fantastisk dyreliv i og uden for campen, stemningsfulde middage i bomaen og bush braai på toppen af 'Jespers bjerg'. Man er simpelthen nødt til at komme tilbage.

9. April 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr