Bak Kus Bewertungen 31

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een heerlijk bedrijf om mee te werken. Elke 2 weken is de bak weer schoon en zijn alle vieze geuren weg. In de zomer heb je zelfs de keuze om de bak elke week te laten doen, ideaal met ongedierte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een zeer tevreden klant. Door aangekoekte smurrie aan de onderzijde van de bak was deze niet goed genoeg geleegd door de gemeente, hierdoor kon de bak niet gereinigd worden door bak kus. Met dank aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voorheen bij andere partij gezeten, cleanprofs. Dat was een drama. Deze boys houden zich aan de afspraken. Bovendien zijn het oprecht aardige kerels die geïnteresseerd zijn in hun klanten. Servic... Mehr ansehen

1. Containerdienst
  2. Hochdruck-Reinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Bak-Kus is een container reinigingsbedrijf in de regio van Breda. Bak-Kus reinigt de containers van zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij bieden onze klanten abonnementen aan waarbij Bak-Kus de containers elke vier weken reinigt. Met onze gloednieuwe reinigingswagen met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat de containers van onze klanten het gehele jaar fris erbij staan.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super tevreden

Super tevreden over Bak Kus! Mijn container is altijd schoon en ruikt weer fris. Leuk team ook!

29. Oktober 2025

Antwort von Bak Kus

Super, Ismay! Hartelijk dank voor de complimenten!

Super service

Nette jongens, komen afspraken na en containers zijn brandschoon!

23. Oktober 2025

Antwort von Bak Kus

Beste Dylan, Dank voor de complimenten! We gaan zo door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden en voor iedereen een aanrader!

Ik woon bijna een jaar in Oosterhout en net zoals iedereen vind ik een schone kliko zeer belangrijk. Ik heb me een paar maanden geleden bij Bak-kus aangemeld en ik ben zeer tevreden over de service! Onze kliko stinkt na de wasbeurten niet meer en ziet er weer uit als nieuw! Bovendien zijn het ook aardige mannen! Ik zou zeggen: Ga zo door mannen!!! Ik kan het iedereen aanraden!

21. Oktober 2025

Beste Daan,

Wat een geweldige review, bedankt voor de complimenten. We voeren het altijd met veel plezier uit en dat blijven we doen! Tot snel weer

Super tevreden over Bak-Kus

Super tevreden over Bak-Kus! De containers worden altijd op tijd en grondig schoongemaakt. Geen nare geurtjes meer in de zomer, en alles ruikt weer fris. Echt een aanrader voor iedereen die z’n container schoon wil houden!

17. Oktober 2025

Beste Max,

Dank voor de complimenten en de review. Super!!! We blijven ons uiterste best doen voor je.

Topservice!

Super service. Leuke werknemers op de wagen en de kliko’s grondig schoon!

17. Oktober 2025

Beste Hans,

Dank voor de review en de complimenten. Zeer gewaardeerd!!

Fantastische service

Wauw! De beste service die ik ooit gehad heb. Na de aanmelding via de site stond binnen een kwartier een jongen van bak-kus voor de deur.

“Ik was toch in de buurt en zag je aanmelding binnenkomen. Als je wilt kan ik alvast een keer gratis de bak reinigen en meteen de stickers plakken.”

Mijn bak is nu al schoner dan hij ooit geweest is en mega blij met deze vriendelijke en persoonlijke service!

22. April 2025

Super bedrijf

Super bedrijf! Vlotte persoonlijke communicatie en elke 4 weken een schone en frisse bak! Betere ervaringen mee dan andere reinigingsbedrijven.

24. März 2025

Beste Roy,

Hartelijk dank voor de complimenten!!

Leuke vriendelijke gasten

Leuke vriendelijke gasten! Erg fijn in de omgang en natuurlijk ook nog een schone bak.

26. August 2022

Beste Loit,

Hartelijk dank voor de complimenten!!

Nieuwe dienstverlening van Bak-kus

Nieuwe dienstverlening van 2 enthousiaste jonge ondernemers. Eerste ervaring is dat de containers mooi schoon zijn, schoner als voorheen. Maar het meest opvallende punt is dat de containers lekker ruiken na de reiniging door Bak-kus, dat is heerlijk in deze warme tijd van broei en bacteriën!

26. August 2022

Beste John,

Hartelijk dank voor de complimenten, we blijven zo doorgaan!!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr