Smuk brodering og lækkert stof
Smuk brodering og lækkert stof 😍
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Smuk brodering og lækkert stof 😍
Jeg havde bestilt et sæt sengetøj til min søn, som havde et helt andet skær, end jeg havde troet, og syningerne drillede efter første vask. Jeg skrev til Anne-Sophie fra Baie, som sendte en grundig og meget ordentlig mail retur, inklusiv forklaring på farven på sengetøjet. Derudover tilbød hun at sende et nyt sæt sengetøj med brodering uden beregning.
Det er virkelig god service!
Jeg vil helt sikkert anbefale Baie.dk og jeg handler med garanti hos dem igen!
God service og hurtig levering, selvom det var med personlig brodering
God service, hurtigt levering og dejlig kvalitet
Hurtig levering og super kvalitet.
Jeg var ude i sidste øjeblik, men modtog allerede efter 3 dage det lækreste sengetøj med broderet logo.
En fantastisk gave at kunne give, god kvalitet og virkelig hurtig levering taget i betragtning af det skulle personliggøres.
Købte sengetøj med brodering til mine to drenge – super lækkert og blødt, de elsker det! Lynhurtig levering og god kvalitet.
Jeg har bestilt 2 sæt voksensengetøj i off white og 2 sæt i juniorstørrelse i latté med brodering. Jeg ønskede både brodering på pudebetrækket og på dynebetrækket, så det ordnede de snildt. Inden for få dage modtog jeg det fineste sengetøj til mig selv. Juniorsengetøjet blev også rigtig fint med rigtig smuk brodering af børnenavnene og gavemodtagerne blev sååå glade for det personlige sengetøj. De bemærkede desuden den lækre kvalitet af sengetøjet. Jeg sover så godt i det. Jeg må simpelthen bestille flere sæt.
Vi bestilte 3 sæt senge tøj, det er virkelig lækker kvalitet, og super smukt, vi er så glade for det og super fedt man kan få broderet navn eller hvad man ønsker og super hurtig og effektiv levering. Vi handler der 100% igen!
Sengetøjet blev så fint og leveringen var super hurtig. Tak for god service.