Baerpeptides Bewertungen

4,3

BAER is a research peptide supplier offering research-grade peptides and research compounds for professionals, laboratories, and independent researchers. Our carefully selected range is intended for laboratory and in-vitro research and is supported by clear product specifications, batch information, and straightforward documentation. We focus on quality, consistency, and transparency throughout the entire process, from product selection and quality control to packaging and delivery. Researchers can review the available information and choose materials that fit their work without exaggerated marketing claims or unsupported promises. BAER makes peptide research more accessible by combining reliable research materials with clear information and responsive service. All products are sold strictly for laboratory and in-vitro research purposes only. They are not intended for human consumption, medical treatment, diagnosis, or personal use.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Ik ben erg tevreden over de producten…

Ik ben erg tevreden over de producten van Baer Peptides. De kwaliteit voelt goed en het product is netjes verpakt en professioneel geleverd. Ook de gebruikservaring bevalt mij goed. Al met al een product waar ik zeer tevreden over ben en dat ik zeker zou aanraden aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve peptides.

7. August 2026

Super tevreden, vooral over de begeleiding!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring. Natuurlijk ben ik blij met de producten en de resultaten die ik tot nu toe ervaar, maar wat voor mij echt het verschil maakt is de begeleiding.

Er wordt uitgebreid de tijd genomen om vragen te beantwoorden en mee te denken. Je krijgt duidelijke uitleg en ik heb nooit het gevoel dat ik met vragen blijf zitten. Ook wanneer ik ergens over twijfel, kan ik altijd terecht voor advies en wordt er snel en persoonlijk gereageerd.

Juist bij producten waar je graag goed geïnformeerd mee om wilt gaan, vind ik die begeleiding ontzettend belangrijk. Het voelt niet alsof er simpelweg iets verkocht wordt, maar alsof er echt aandacht is voor de persoon erachter.

Voor mij absoluut een hele fijne ervaring en ik ben dan ook super tevreden!

15. August 2026

Antwort von Baerpeptides

We appreciate this lovely review, thank you very much 🫶

Top!

Mijn ervaring met bearpeptides is top! Ze staan altijd klaar om te helpen bij vragen. Inmiddels 6 maanden een vaste trouwe klant!

14. August 2026

As always! Our customers are #1 for us 🐻

Vaste klant

Vaste klant, top kwaliteit en service.

13. August 2026

Antwort von Baerpeptides

Thats where BAER stands for, RAW BUT REAL, and delivering the best quality and service for our BAER members 🐻

FANTASTISCH 5+++

Het is dat je maar 5 sterren mag geven, maar zou het 5+++ geven. De service, snelle reactie en met name de informatie die gegeven wordt over de verschillende peptiden, het meedenken en passend maken per individu. Echt een hele grote aanrader! 💪🏻

13. August 2026

🫶❤️

kwaliteit en service

Zeer tevreden over Baer Peptides. Goede communicatie, snelle levering en alles professioneel verpakt. Je merkt dat er veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit en service. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Absoluut een aanrader!

6. August 2026

Antwort von Baerpeptides

Thank you for taking the time to leave such a lovely review! We're happy to hear that you've had a great experience with our products, delivery, and customer service. We look forward to your next order!

Goede service

Goed geholpen door Baer, perfecte kwaliteit en goed contact.

5. August 2026

Antwort von Baerpeptides

We really appreciate your kind words and continued trust! It's wonderful to hear that you're satisfied with the quality of our products and the service we provide. Thank you for choosing us again and again!