Vi bestilte badekarret til vores datter kort før jul og det nåede frem før juleaften. Efter at have haft det over en måned kan vi kun anbefale det.
Bestilte ved et, troede jeg dansk firma, men har fået en ordrebekræftelse fra et hollands transportfima, er meget spændt på om jeg modtager noget eller pengene er spild. Den eneste mail i har skrev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Badebaljen vi modtog er af god, kraftig kvalitet. Forsendelsen drillede dog lidt. Baljen blev sendt fra Holland med PostNL. I Danmark fortsatte den videre med DPD. De informerer dog ikke om forsendels... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Du har ventet på det så længe. Et dejligt varmt bad med badesalt og æteriske olier, hvor du kan lukke dine øjne og drømme, at du er i en spa. Normalt er dette kun muligt under et spa- eller hotelbesøg, hvis du ikke har et badekar derhjemme. Med badebaljen er det nu muligt i dit eget hjem!
De Nieuwe Erven 3, 5431NV, Cuijk, Niederlande
- hej@badebaljen.dk
- badebaljen.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg er glad for mit badekar som jeg nok har haft i 6 mdr.
Det fungerede godt med at få badekaret leveret på min adresse. Badekaret er helt perfekt, det er højt så ingen problemer med at få kroppen helt under vand. Det er let, så jeg opbevarer det i kælderen når jeg ikke bruger det. Mine forventninger er mødt.
Super fedt badekar:-) vi bruger det…
Super fedt badekar:-) vi bruger det dagligt! hurtig levering og til tiden👍
Let, solid og nem at rengøre.
Jeg er glad for min badebalje. Det står ude i et skur - den er nem at tage ind på badeværelset, når jeg vil have et karbad. Det gør jeg ca 1 gang om måneden - hvor jeg giver mig god tid.
Nyder virkelig denne badebalje eller…
Nyder virkelig denne badebalje eller transportable badekar. Børnene elsker det og jeg elsker det. Skønt at kunne nyde karbadets glæder selv i et lille badeværelse. Om sommeren kan det bæres ud i solen, og stå lige der hvor man ønsker at nyde det. Fx terrassen. Om vinteren kan det også være koldvandskar udenfor, hvis man nyder at få et koldt bad. Det er et af de bedste køb jeg har gjort mig.
Hurtig levering og yderst fin kvalitet…
Hurtig levering og yderst fin kvalitet af badekaret. Er perfekt til vinterbadning udendørs.
Bestilte et badekar som bliver brugt…
Bestilte et badekar som bliver brugt flittigt. Hurtig levering.
Jubii modtaget det længe ventede kar
Modtaget badekar en uge efter bestilling. Der står levering 2 til 4 dage? Jeg fik en pakke kode, hvor jeg kunne se at bring ikke havde modtaget den. Men nu har jeg fået og badekar et godt og der var 2 slags haner jeg kunne sætte på. Det dårlige er at man ikke kan tømme kar for vand, den skal tippes. Ellers ok

God kundeservice
Badebaljen kunne desværre ikke være i min bruseniche, og jeg måtte derfor returnere den. Det kom bag på mig, at den skulle til Holland - det forestillede jeg mig ikke med et “dansk firma” - det kostede mig 145kr med GLS. Jeg har fået mine penge tilbage og en rigtig fin kundeservice, der svarer hurtigt - selv om søndagen :)
God service og hurtig levering.
Bestilte et badekar til min mor Hun er…
Bestilte et badekar til min mor Hun er rigtig glad for det og det er god kvalitet og hurtig levering kan virkelig godt anbefale at købe
Super hjælpsom og god kundeservice…
Super hjælpsom og god kundeservice modtog ordre som uheldigvis var beskadet af fragtfirmaet vi fandt en løsning på problemet hurtigt og var hjælpsom hele vejen igennem
Fantastisk!
Jeg har ventet for evigt på en mulighed for at få et badekar.
Endelig var den der.
De glemte at sende min pude med.
Fik straks tilsendt en ny med en lille badebombe i som kompensation.
Den slags service er desværre sjælden efterhånden.
Manglende modtagelse
Jeg fik at vide, at jeg ville modtage min bestilling mellem D.3/12 og D.5/12
Nu nærmer vi os D.7/12 og jeg har stadig ikke modtaget noget!
Hvis jeg kigger på tracking, så står der at de ikke engang er ankommet til udkørsel endnu!
Jeg aner ikke hvornår den ankommer og man får ingen mail's om evt opdatering eller forklaringer!👎

Antwort von Badebaljen
Hurtig levering og lækkert produkt
Hurtig levering og lækkert produkt. Jeg kan varmt anbefale badebaljen.dk
🎉🌟🌟🌟🌟🌟Top service
Top service - hurtige svar på mail. Jeg gir dem mine bedste anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟
Lige som forventet 👍
Perfekt til vores badeværelse
Perfekt til vores badeværelse, som ikke har plads til et langt badekar
hurtig ekspedition og levering *****
Skøn hjemmespa
Har længe ønsket mig et siddebadekar, badebaljen er en perfekt og billig mulighed for at lave hjemmespa uden at skulle bygge om. Nem at håndtere og flytte rundt på, selvom den er robust. Fin samlevejledning til prop og afløb. Jeg glæder mig til også at lave udendørs spa på min terrasse. 4 stjerner fordi den er som den skal være, men godt kunne være mere æstetisk (jeg var personligt helst fri for blomsterpynten).

Antwort von Badebaljen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.