Baby Kanga Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveransen tagit längre tid än vanligt men efter kontakt med kuntjänst via msgr så löste det sig snabbt. Produkterna har jag inte testat än men det känns som bra kvalite än så länge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett helt fantastiskt företag vad gäller service! Köpte min första vävda sjal via Babykanga i somras och hade sjuttioelva frågor innan min beslutsångest kunde bestämma sig. Fick svar på alla mina frågo... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Här hittar du ett brett utbud av bärselar och sjalar från Lenny Lamb, Little Frog, Liinalapsi (Vanamo och Wompat), ISARA, Yaro, Coracor och KOKADI som är ergonomiska för både dig och barnet, amningskläder från You&Milk och mycket mer.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bästa service som finns

Har fått den bästa service man kan tänka sig. Charlotte svarade på million frågor hjälpte med att justera bärselen inte bara en gång. När jag hade problem med en produkt hon tog på sig att kontakta leverantören och fixat allt. Verkligen rekommendera alla att köpa sin bärsele eller barsal från Babykanga 😍 vi i princip lever i bärselen

13. Mai 2026

Antwort von Baby Kanga

Tusen tack för ditt otroligt fina omdöme! 🥹❤️ Det gör mig så glad att höra att du är nöjd och att bärselen används så mycket. Det är precis därför jag älskar att få hjälpa till, både med frågor, justeringar och allt runt omkring, så att bärandet ska kännas tryggt och bekvämt.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig och för att du rekommenderar Babykanga. Det betyder verkligen massor! 😍

Varma hälsningar,
Charlotte / Baby Kanga

Rekommenderas

Alltid trevligt och proffsigt när man handlar från babykanga, leverans som utlovat, bra och personlig kundtjänst samt suveräna produkter.

6. April 2026

Antwort von Baby Kanga

Tusen tack för dessa otroligt värmande ord. Betyder mycket! Hoppas att ni får mycket glädje i er pre-order sele när den har blivit levererad. 🥰🙏 Mvh Charlotte

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Not so express delivery

I paid for express delivery on Friday, I was 5 minutes late to get the package sent the same day. OK no problem. Package was meant to arrive Tuesday. Wednesday they failed to deliver the package, Thursday they again failed to deliver. They didn't even try to contact the recipient. We asked to get the delivery to a pickup location, it finally arrived Sunday. The company is great, but the delivery was underwhelming.
Edit: adding one star for great customer service

13. März 2026

Antwort von Baby Kanga

I’m truly sorry to read this. I can only apologize that the shipping carrier handled it so poorly. Of course, I will refund the express shipping fee, since the carrier did not deliver as promised.

Once again, I’m very sorry for the inconvenience, and I hope the person you ordered the carrier for will still be able to enjoy their new baby carrier.

Kind regards,
Charlotte❤️

Fantastiskt räcker inte!

Med tusen frågor från mig och leverantörsstrul som inte kunde förutses så är jag mer än supernöjd med servicen, hjälpen och framför allt- produkten. Det är precis det här jag förväntade mig och MER när jag köpte en såpass dyr och kvalitativ produkt. Bästa babyföretaget!

5. März 2026

Antwort von Baby Kanga

Stort tack för dina fantastiska ord! 💛

Det betyder verkligen jättemycket för mig att du tagit dig tid att skriva detta. Jag vet att det kan dyka upp många frågor längs vägen och ibland även saker som inte går att förutse, så jag är extra glad att höra att du kände dig väl hjälpt genom hela processen.

Att du är så nöjd med både servicen och produkten gör mig otroligt glad. Det är precis den upplevelsen jag vill att varje kund ska få.

Tack snälla för ditt förtroende, och jag önskar dig all lycka framöver och jag er många många mysiga bärstunder tillsammans i er nya bärsjal❤️✨ Mvh Charlotte

Nöjd kund.

Nöjd kund.
Rekommenderar varmt.

25. August 2025

Antwort von Baby Kanga

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det värmer. Hoppas att ni har haft och att ni fortsatt får många mysiga bärstunder tillsammans 🥰. Mvh Charlotte

Bra utbud

Bra utbud. Snabb leverans. Detta var mitt tredje köp från babykanga och det har fungerat utmärkt alla gånger.

9. Januar 2026

Antwort von Baby Kanga

Hej och tusen tack för ditt fina omdöme. Det värmer och det gör mig otroligt glad att du är nöjd med alla dina köp. Hoppas att ni får många mysiga bärstunder med er nya LennyHybrid.
Varma hälsningar Charlotte ❤️

Rekommenderar!

Hade otroligt mycket otur med leveransen och att företaget (Lennylamb) som gör bärselen även skickade fel färg, men otrolig service och hjälpsamhet från Babykanga som inte var orsak till något av problemen och som även löste det hela till slut på ett fint sätt. Har bara gott att säga om Babykanga!

28. Dezember 2025

Antwort von Baby Kanga

Efter all otur och strul med leverans och fel färg, förväntade jag mig verkligen inte fem i omdöme. Tusen Tusen tack ❤️. Det gör mig otroligt glad.
Önskar er allt gott och att ni får många mysiga bärstunder tillsammans i er nya LennyUpGrade PRO. Varma hälsningar Charlotte ❤️

Fantastisk service!

Var på jakt efter en ny sele men var osäker på vilken. Läste att många tipsade om Babykanga och att Charlotte gärna hjälpte till med att välja ut den bästa selen för dina behov. Skrev till henne på Facebook och fick snabba svar, fick t.o.m. komma och testa de jag velade mellan!
Blev strul i leveransen sedan som inte var deras fel, men Charlotte tog ändå ansvar och kontaktade tillverkaren som snabbt sydde upp en ny sele och skickade ut den (kostnadsfritt) med express. Räddade min stundande resa! ❤️

5. Dezember 2025

Antwort von Baby Kanga

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme och värmande ord! ❤️
Det betyder så mycket att du tog dig tid att dela din upplevelse. Jag är verkligen glad att vi tillsammans kunde hitta rätt sele för dig och att allt löste sig inför din resa, även när leveransen strulade. Ibland blir det inte som man tänkt sig, men då gör jag alltid mitt bästa för att hjälpa till hela vägen.

Det var jättetrevligt att få träffa dig och låta dig prova olika alternativ ä. Det är viktigt för mig att du känner dig trygg i ditt val. Tack igen för ditt förtroende och de fina orden. Önskar dig många härliga stunder med din nya sele! 🌿✨

Varma hälsningar,
Charlotte / Babykanga

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, snabb återkoppling vid frågor och ett kanonutbud :)

2. November 2025

Antwort von Baby Kanga

Tack snälla för ditt fina omdöme. Gör mig så glad att du är nöjd med bemötandet och att du tycker om utbudet.
Önskar dig allt gott med nya selen.
Mvh Charlotte

Mycket nöjd kund.

Jag var nyfiken på en ny sjal, så jag skrev till henne på Instagram och beskrev kort hur vi har det tillvardaga, långa och korta promenader och långa pass med bärande, vilken prisklass vi kan, vilka färger och vilken sjalvana jag har.
Sen hjälpte hon mig med att hitta ett visst antal sjalar som skulle passa mig och våran vardag.

Vilket resulterade i att jag köpte en ny sjal i min favoritfärg, inte nog med att jag vart nöjd med en fin och bra sjal så vart jag även nöjd med bemötandet, hjälpsamheten och kunskapen som hon har.

Jag kommer lätt handla av henne i framtiden igen 🙌🏻🙏🏻

29. Oktober 2025

Antwort von Baby Kanga

Tack av hela mitt hjärta för dina ord. Det gör mig genuint glad att höra att både sjalen och stöttningen på vägen blev rätt för er. För mig är varje bärande stund något personligt och unikt, därför känns det särskilt värdefullt att få vara med och hitta något som passar just er vardag och era behov. Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva detta. Du är alltid varmt välkommen tillbaka när du önskar vägledning, inspiration eller bara vill prata bärande.
Med vänliga hälsningar
Charlotte ❤

Sjalringar

Jag fick mina två par ringar och har sytt fungerande bärsjalar med dem. Helt OK. 🙂

30. September 2025

Antwort von Baby Kanga

Vad roligt att du har sytt egna bärsjalar. Spännande. Hoppas att du får mycket glädje av dem.
Mvh Charlotte ❤

Fantastisk

Fantastisk kundservice! Hjälpte oss att hitta den perfekta bärselen som både är bekväm att bära i, lätt att justera och mjuk och gosig för bebis att sitta i.

6. September 2025

Antwort von Baby Kanga

Gör mig otroligt glad att läsa att ni är nöjda med både kundservice och bärselen. Hoppas att ni får många mysiga bärstunder tillsammans i er nya sele. Jag vill också passa på att tacka för ert fina omdöme. Betyder oerhört mycket. Tack! ❤
Mvh Charlotte

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så fantastiskt fin kundservice här

Så fantastiskt fin kundservice här! Kan varmt rekommendera!

12. September 2025

Antwort von Baby Kanga

Tack snälla för dina värmande och fina omdöme. Det betyder oerhört mycket för en liten egenföretagare ❤. Önskar er massa värmas. Mvh Charlotte

Hurtig levering

Rigtig nem og overskuelig hjemmeside. Jeg købte en isara elite bæresele og benyttede mig af deres 20% kampagne og fri fragt til Danmark. Jeg bestilte fredag og modtog pakken onsdag 🥰

15. August 2025

Antwort von Baby Kanga

Mange tak. Jeg er meget glad for, at du er tilfreds med din købsoplevelse hos Baby Kanga. Håber I får mange hyggelige stunder sammen i jeres nye bæresele. Tak for dit køb og din fine anmeldelse. Med venlig hilsen, Charlotte 🥰

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr