Solidny partner
Miły kontakt, sprawna realizacja, przedstawiciel odebrał dokumenty punktualnie i za chwilę miałem potwierdzenie zniszczenia. Współpracujemy już 2 lata i wiem, że będą kolejne.
Niszczenie dokumentów z firmą AWK Kasprzak - to nowa jakość na rynku Polskiego recyklingu. Oferowane usługi kompleksowej utylizacji dokumentacji obejmują niszczenie dokumentów w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu czy w Olsztynie, a także oczywiście w siedzibie naszej firmy - w Bydgosczy. AWK Kasprzak to przede wszystkim redefinicja pojęcia bezpieczeństwa i odpowiedzialności w procesie zarządzania dokumentacją przeznaczoną do likwidacji. W dobie przepisów RODO i rosnącej świadomości na temat ochrony danych poufnych, podchodzimy do naszych zadań nie jak firma recyklingowa, tylko jak partner w łańcuchu bezpieczeństwa informacji Państwa organizacji. Rozumiemy, że na powierzanych nam nośnikach znajdują się dane wrażliwe: strategiczne, finansowe, osobowe i tajemnice handlowe - dlatego każdy etap naszej usługi jest zaprojektowany, by zapewniał stuprocentową poufność i nieodwracalność procesu niszczenia. Nasza misja wykracza poza zwykłą utylizację - stajemy się zewnętrznym gwarantem, że cykl życia dokumentów w firmie zakończy się w sposób w pełni kontrolowany i zgodny z najwyższymi standardami prawnymi, chroniąc Państwa firmę przed ryzykiem wycieku danych. Proces realizacji usługi został opracowany w oparciu o rygorystyczne normy bezpieczeństwa, aby zapewnić pełną kontrolę nad dokumentacją od momentu jej odbioru aż po finalne zniszczenie. Na początku dostarczamy Państwu specjalistyczne, zamykane i zaplombowane pojemniki, które umożliwiają bezpieczne składowanie dokumentów w Państwa biurze, eliminując ryzyko dostępu osób nieuprawnionych. Po zapełnieniu, pojemniki są odbierane przez naszych zaufanych pracowników i transportowane flotą pojazdów wyposażonych w systemy monitoringu GPS. Cały proces niszczenia odbywa się w naszej strzeżonej placówce, w dedykowanej strefie bezpieczeństwa pod stałym nadzorem kamer. Używamy zaawansowanych niszczarek przemysłowych, które rozdrabniają materiał na ścinki o wielkości zgodnej z międzynarodową normą DIN 66399 , w klasie tajności adekwatnej do Państwa potrzeb (P-3). Niszczymy nie tylko dokumenty papierowe wraz z elementami metalowymi( jak spinacze czy zszywki), ale również inne nośniki danych: dyski twarde, taśmy magnetyczne, płyty CD/DVD oraz karty kredytowe. Każdorazowo po zakończeniu usługi - wystawiamy oficjalny Certyfikat Zniszczenia Dokumentów. Jest to dokument potwierdzający prawidłowe i zgodne z prawem zniszczenie dokumentacji. Nasza strategia logistyczna opiera się na elastyczności i lokalnej dostępności w kluczowych ośrodkach biznesowych w całej Polsce Środkowej i Północnej. Flagowa usługa - certyfikowane niszczenie dokumentacji w Warszawie - została stworzona w odpowiedzi na potrzeby dynamicznego i wymagającego rynku stołecznego. Gwarantujemy ekspresową realizację i obsługę największych wolumenów. W regionie Pomorza nasza kompleksowa utylizacja dokumentów w Gdańsku, w Gdyni i Sopocie obejmuje zarówno centra biurowe, jak i obsługę firm z sektora logistycznego i morskiego. Bezpieczeństwo danych dla tych organizacji ma wymiar strategiczny. Z równą powagą działamy w Wielkopolsce, gdzie usługa na profesjonalne niszczenie dokumentów w Poznaniu jest realizowana z równie solidną obstawą. Wspieramy w ten sposób lokalny przemysł i handel. Rozumiemy potrzeby regionów rozwijających się i zapewniamy również pełne pokrycie w województwie warmińsko-mazurskim - oferując bezpieczne niszczenie dokumentacji w Olsztynie. To pozwala firmom i urzędom z tej części Polski na dostęp do usług premium. Centralnym punktem naszej działalności pozostaje oczywiście Bydgoszcz - to stąd koordynujemy operacje i obsługujemy firmy z regionu Kujaw i Pomorza. Poza gwarancją absolutnego bezpieczeństwa, działalność AWK Kasprzak jest głęboko zakorzeniona w idei odpowiedzialności za środowisko naturalne. Całość materiału powstałego w wyniku procesu niszczenia jest traktowana jako cenny surowiec wtórny i w 100% przekazywana do recyklingu - co realnie przyczynia się do ochrony lasów i redukcji śladu węglowego. Nasze podejście jest holistyczne - uzupełnieniem oferty niszczenia dokumentów poufnych jest profesjonalny skup makulatury. Dzięki temu nasi Klienci mogą w ramach jednej współpracy kompleksowo zarządzać całym strumieniem odpadów papierowych i kartonowych, odzyskując część kosztów i działając w duchu gospodarki o obiegu zamkniętym. Takie połączenie usług upraszcza logistykę, optymalizuje koszty i buduje wizerunek firmy odpowiedzialnej ekologicznie. Zapraszamy do kontaktu w celu uzyskania niezobowiązującej wyceny i omówienia, w jaki sposób nasze certyfikowane usługi mogą podnieść poziom bezpieczeństwa i usprawnić zarządzanie dokumentacją w Państwa organizacji. Zapraszamy na naszą stronę internetową i do kontaktu w celu wyceny niszczenia dokumentów w Państwa regionie.
Rynkowska 2/4, 85-503, Bydgoszcz, Polen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.