Aviationstudies Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Arnoud heeft mij heel goed ondersteund

Arnoud heeft mij heel goed ondersteund
tijdens mijn PPL-opleiding. Hij legt alles duidelijk uit, denkt mee en is erg behulpzaam. Dankzij zijn begeleiding voelde ik me goed voorbereid en zelfverzekerd. Echt een aanrader.

14. Mai 2026

Very skilled trainer

I have so many things to say for Mr. Blasweiler and his help to me.
He is a very helpful person with very good knowledge of his field of profession. While I was preparing for my IR training and later for my CPL skill test he helped a lot and also by using his well structured simulator I could practice all the areas I was weak.
And the last but not least is that even after our cooperation he kept assisting in any questions I might have and he was interested in my progress. I totally recommend him to all new aviation students and whoever wishes to refresh for skill tests.
Keep going 💪🏻☺️

31. März 2025

Absolute aanrader voor luchtvaarttheorie

Na meerdere pogingen om het PPL theorie-examen te halen, ben ik bij Arnoud terechtgekomen voor extra theorielessen. Vooral voor de vakken Flight Performance & Planning en Navigatie zijn we heel gericht aan de slag gegaan. Arnoud wist precies waar de knelpunten zaten en heeft deze onderwerpen stap voor stap en op een duidelijke manier uitgelegd.

Met heldere uitleg, praktische voorbeelden en een zeer uitgebreide set oefen- en voorbeeldvragen begon de theorie eindelijk te “klikken”. Waar het eerder ingewikkeld of onduidelijk was, werd het nu logisch en overzichtelijk. Dat gaf niet alleen meer inzicht, maar ook veel meer zelfvertrouwen richting het examen.

Arnoud beschikt over enorm veel kennis en ervaring binnen de luchtvaart en weet die op een rustige en begrijpelijke manier over te brengen. Hij denkt echt mee met jouw leerproces en neemt de tijd voor elke vraag. Je kunt bij hem terecht voor alle onderdelen van de PPL-theorie, maar ook als je de ambitie hebt om door te stromen naar CPL of ATPL. Een zeer ervaren instructeur en een absolute aanrader voor iedereen die serieus met luchtvaarttheorie bezig is. Bedankt maat! ✈️

28. Januar 2026

Ideale mentor voor thuisstudie

Via Facebook in contact gekomen met Arnoud door problemen met theorie in coronatijd. Vakken zoals Navigatie en Performance werden grotendeels zelfstudie vanuit onze vliegclub. Ik zocht wat meer diepte in de vakken. Na een kort telefoongesprekje uiteindelijk een kans gegeven.
Niet teleurgesteld. Bij vragen steeds kunnen rekenen op Arnoud. En je hoeft er zich niet voor te verplaatsen. De lessen kunnen perfect doorgaan vanuit jouw zetel via Zoom. Aanrader voor als je van thuis uit studeert. Resultaat: direct geslaagd voor theorie PPL (a).

7. Januar 2026

twijfel niet want daar krijg je spijt van

Voordat ik begon bij Arnoud was ik twijfelachtig door alle examenstress van de 7 theoretische vakken. Hij wist dit gevoel goed te herkennen en mij gerust te stellen. 'zit er niet zo over in dat examen ga je gwn halen' inmiddels heb geproefd van de theorie, veel info is het zeker maar met alle memory items (ezelsbruggetjes) wist ik veel van de info te onthouden. Het is immers verbazingwekkend hoe verdomd veel hij voor iedereen klaar staat wanneer dan ook. Kortom een ware LEGEND!!!

5. Januar 2026

100% aanbevolen

Ik heb alleen maar positieve woorden over Arnoud. Hij heeft mij vanaf dag één goed begeleid en is een ware mentor. Arnoud is zeer kundig in het overdragen van de vliegtheorie en heeft het beste voor met zijn studenten. Ik kan zijn flight theory school dan ook voor 100% aanbevelen!

10. Januar 2025

Super leuke theorie leraar

Super leuke theorie leraar. Hij support je altijd ookal snap je iets niet zo goed. Hij heeft altijd antwoord voor elke vraag die te maken heeft met vliegen.

7. Januar 2026