Trots flera mejl utan svar gällande en utbetalning så har jag sagt upp abonnemanget men jag får ändå en påminnelse mejl om dagen att min betalning är nekad. Verkar inte finnas nån som jobbar kvar på A... Mehr ansehen
Registrerade en böter den 19 augusti, har fortfarande inte fått en utbetalning. Fick som svar efter en månads tjatande på mejl att "De ligger back sedan i somras." Hur många ärenden kan de ligga bac... Mehr ansehen
Jag registrerade en böter i november, har fortfarande inte fått en utbetalning. Fick ett mejl efter 3 veckor att det skulle hanteras men har därefter mejlat dem flera gg utan svar. Om de bara kunna sä... Mehr ansehen
Nu har jag fått mina pengar, det tog tid och några påminnelser men till slut kom de. Som kompensation bjöd de även på ett halvår av premien, bra och trevlig inställning när de väl kom på banan. Jag... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Fortkörningsförsäkring | Autosafe betalar dina fortkörningsböter.
Box 537, 11479, Stockholm , Schweden
- 0770-17 50 17
- info@autosafe.se
- autosafe.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Min chef har sån försäkring och sa jag…
Min chef har sån försäkring och sa jag också ska ha. tack till min chef. Han böter förut som han betalade på Autosafe. Nu har jag också sån försäkring.
Tack för utbetalningenJag erkänner att…
Tack för utbetalningenJag erkänner att jag blev något irriterad när jag fick avslag på en bot i våras. Jag hade missat att man inte får köra för fort under 70 :pMen nu i november gick det bättre. Brukar inte få böter så här ofta men ja ja..
Min andra böter i år betaldFörsta…
Min andra böter i år betaldFörsta gången tog det längre tid att få hjälp men den här gången satt pengarna på banken inom en vecka.
Så nu är allt löst fixat tack Autosafe…
Så nu är allt löst fixat tack Autosafe för hjälpen med min bot 🙏 Andra gånger man råkar åka lite för fort i år 😅
Helt okej går att lita på
Lite svårt att få kontakt men autosafe löste utbetalning till slut trodde detta var bluff men funkade faktiskt!🙂
varit kund sedan 2015 alltså 9år
varit kund sedan 2015 alltså 9år. Skickade för lite mer än en vecka in en bot och den skulle utbetalas inom 5 dagar om den blev godkänd. För det första, varför skulle den inte bli godkänd om man får en bot inom området för avtalet säger? Sen varför går det överhuvudtaget inte få kontakt på något vis när man vill ha en bot utbetald. men när man mailar från en skugg mail om att bli medlem så får man svar på 30 sekunder.... Blir en Anmälan om bedrägeri för detta...
Mycket bra och nödvändig försäkring
Mycket bra och nödvändig försäkring. Det var en liten försening i betalningen, men allt var betalt. Jag rekommenderar alla att ha en sådan försäkring!
Pengarna kom!
Nu har pengarna kommit och det funkar!!
Tog tid och ett antal mail, men företaget funkar och dom jobbar på att korta tiderna.
Har precis förlängt för ytterligare 1 år.

Antwort von Autosafe
Har fått för snabba men nu värkar dom…
Har fått förr snabba då men nu värkar dom gått upp i Rök. Något itererad kommer leta upp dom personligen. 😡😡😡
Har försökt vi flera tillfällen omöjligt att få tag i dom
Har försökt vi flera tillfällen att få kontakt med bolaget men utan att lyckas. Jag har har skickat in en bot men får inga pengar och dom går som sagt inte att få tag i.
Nu har jag fått pengar!
Jag skickade in fortkörningsböter och bild på mitt körkort i januari -24, har påmint minst tre gånger men får ingen återkoppling och inga pengar. De svarar inte på mail och heller inte i telefon, bolaget verkar helt ha gått under jorden.
Varit kund i många år och det funkar…
Varit kund i många år och det funkar perfekt!
Grymt bra produkt snabb utbetalning
En grym produkt
En grym produkt som bara kommer öka i värde i och med införandet av polisens nya bilar som kan mäta hastighet på mötande bilar.
snabb och bra service
Oerhört lång tid - ännu inga pengar
Nu är allt löst efter bra service på slutet. Allt fint och nöjd.
Har fått vänta lång tid på min utbetalning och fortsatt inga pengar på kontot! Inte i närheten av vad som utlovas. När jag påkallat detta har svaren varit varierande, det sista är svar att det är tekniska problem (borde vara löst nu).
Dags att steppa upp lite och få utbetalning genomförd!

Antwort von Autosafe
Tack för hjälpen med pengar tillbaka…
Tack för hjälpen med pengar tillbaka ävenom det tog tidoch IBAN nummer strulade så kom pengarna tillbaka-
Det strulade lite med kontakten
Det strulade lite med kontakten, jag använde en annan mail vilket nog förklarar saken, när jag kontaktade Autosafe. Fick mina pengar som utlovat. Rekommenderar.
Skickade in en bot för en vecka sedan
Skickade in en bot för en vecka sedan, inte hört ett ljud från dom. Ingen bekräftelse som utlovats då man skickar in. Mailat in till företaget dessutom utan kontakt.
Försökt ringa men samtalet kopplas bort.
Känns inte bra alls, bortkastade pengar
Efter en del mail så är nu allt fixat.
Tråkigt bara att det inte går till som man säger på hemsidan, ovisshet är inte bra. Ett enkelt bekräftelse mail hade räckt..

Antwort von Autosafe
Väldigt lång väntetid på utbetalning 🥴
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.