AutoOffer Bewertungen 203

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sivndel Har prøvet at kontakte dem mange gange gennem det seneste år. Men der bliver aldrig svaret De havde lavet en fejl i papirerne på min bil og vil derfor ikke dække den fejl der kom 1 måned... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem/5 + i Stjerner til AutoOffer og deres team (Søren+Ditte+Jacob) for deres uovertruffen service hele vejen igennem processen med at sælge bil (er) to stk solgt via dem som privat person. Synt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den letteste, hurtigste og billigste måde at få ny bil. Vi brugte Autooffer første gang for 5 år siden, og det var naturligt at bruge dem igen. Nem oversigt på hjemmesiden, god telefonisk vejledning,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte min Mazda 3 via Autooffer, hvilket gav mig den bedste pris. Det var ganske enkelt at bestille bilen samt tilbehør. Blev straks kontaktet efterfølgende min bestilling gik igennem og følte mig try... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

AutoOffer giver dig det bedste overblik på bilmarkedet, så du kan træffe et informeret valg omkring din nye bil og opnå seriøse besparelser på dit køb – uden forstyrrelser, uden salgssnak og med gratis levering til døren

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

203 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin service men enkelte mangler.

Fin service men enkelte mangler.

Autooffer vurderede min bil til 149.500 og den blev solgt til 137.000 minus de 5% kommission.

Autooffer er registreret i København, derfor vil biler slået op af dem på f.eks. BilBasen fremstå som placeret i København. De skriver godt nok i annonceteksten at bilen står et andet sted, men dette vil ikke have nogen indvirkning på søgefiltre. Man oplever derfor at ens bil bliver udeladt på geografiske søgninger udenfor København, såfremt den står dér.
Da jeg henvendte mig om dette kunne ændres blev spørgsmålet undgået.

Ellers holder Autooffer hvad de lover og jeg er meget godt tilfreds med deres ydelse.

2. August 2021

Nemt og hurtigt!

Søren fra AutoOffer var kvik til at foreslå en god pris og jeg havde en super dialog med ham og AutoOffer under slagsprocessen. Det hele gik ret hurtigt (under 2 uger fra opslag til salg) og jeg fik solgt bilen til en del mere end forhandler ville give :-) Kan kun anbefale at benytte AutoOffer for at lette arbejdet ved privat salg af bil!

30. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Jeg skulle sælge min bil til privat…

Hej Jeg skulle sælge min bil til privat fordi forhandler gav for lav en pris. Bilhandel er ikke kutume for en privat person så man skulle pas pa at gøre de rigtige ting, i den rigtige rækkefølge. Jeg checket FDM - Auto Offer var behjælpelig med hele processen og det kørt fint - har fået god rådgivning, de har svaret på alle mine spørgsmål og jeg har endt med at få solgt bilen med fuld tryghed.

29. Juli 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God hjælp til privat bilsalg

Med hjælp fra Autooffer fik vi solgt vores bil privat, og vi fik væsentlig mere for bilen end hvad forhandleren tilbød. Autooffer hjælper med at annoncer, slutseddel og vejledning hele vejen igennem.

Som sælger har man stadig en del opgaver selv, herunder fremvisning af bilen og selve overdragelsen samt omregistrering.

For den helt uerfarne sælger, er de en rigtig god støtte i privat bilsalg.

Det kan dog anbefales at afklare evt. spørgsmål i god tid, da de ikke altid er til at få et hurtigt svar ud af - hverken via mail el. telefon.

13. Juli 2021

Klart anbefalelsesværdigt

Rigtig god og nem proces fra start til slut for sælgers side. Køber var også tryg undervejs gennem forløbet. Så det var alt i alt en rigtig god oplevelse og klart noget jeg kan anbefale.

9. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Satte bilen til salg og 4 dage senere…

Satte bilen til salg og 4 dage senere var den solgt, dagen efter blev den hentet.
Kommunikation var nem, og hele måden med at give køber forsikring, nysynet bil og brugtvognsattest virkede for køber, og gav tryghed.
Jeg vil anbefale at bruge Autooffer, da man får mere for bilen end hvis man sælger til en forhandler.

2. Juli 2021

Kyndig, hurtig hjælp

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke kan huske hvordan jeg kom ind på autooffers side, men hvor er jeg glad for det skete. Jeg var blevet budt 115-118000 i byttepris v forhandler for min bil, men selv om jeg godt kunne acceptere tilbudet, var timingen ikke rigtig. 4-5 mdr senere passede et salg mig bedre, og jeg havde indstillet mig på, at beløbet ville.være under forhandlers tidligere tilbud. Vha autooffer fik jeg 119000 - i ren handel. Derfor får autooffer de bedste anbefalinger herfra.

15. Juni 2021

Fremragende oplevelse

I forbindelse med min fars død skulle hans 5 år gamle Hyundai i10 sælges for boet. Jeg forespurgte i første omgang hos den lokale Hyundai-forhandler, hvor bilen er købt og serviceret, som tilbød 30.000 for bilen.

Jeg prøvede efterfølgende at kigge lidt på nettet og faldt så over Autooffer og forsøgte at indtaste bilens oplysninger hos dem, og de vurderede, at bilen ved et normalt salg kunne sættes til salg for 59.500 kr., hvoraf de skulle have de 5.000 kr. i salær.

Kun 24 timer senere kontaktede de mig med et her-og-nu tilbud fra deres forhandlernetværk, hvor en forhandler ville give 50.000 kr. for bilen. Allerede dagen efter hentede en meget behagelig forhandler bilen, og de aftalte 50.000 kr. blev overført til os.

Jeg kan på denne bagrund give Autooffer min uforbeholdne anbefaling.

14. Juni 2021

Fungerer rigtigt fint

Jeg har kun haft gode oplevelser med AutoOffer.

Jeg modtog hurtigt et tilbud på salg af min bil, som jeg dog ikke ønskede at tage imod. AutoOffer fandt hurtigt en ny måde at sælge den på, 15 minutter senere havde jeg et bud på bilen til den pris jeg ønskede og et par dage senere var den solgt til prisen og afhentet af forhandleren der købte den.

Det var nemt, hurtigt og det kostede mig ingenting.

2. Juni 2021

Salg af bil

Det har været en fornøjelse at sælge via Autooffer. Der er rigtig god hjælp under forløbet, hvilket gør både sælger og køber trygge. Desuden får køber en tjekket bil med efterfølgende garanti. Dertil at man som sælger har opnået en bedre pris end ved indbytning ved køb af ny bil.👍

20. Mai 2021

Super oplevelse!

Venlig, imødekommende og forstående behandling fra Søren. Salget af min bil gik over alt forventning, hurtigt og enkelt.
Jeg vil helt klart benytte mig af AutoOffer igen, hvis jeg skal sælge en bil.

16. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spild af tid.

Spild af tid.
Der gik 24 timer for at modtage et aktiveringslink ved oprettelse af profilen. Derefter oprettede jeg en sag for at købe en ny bil. Efter 5 dage har jeg endnu ikke modtaget et eneste tilbud...

12. Mai 2021

Salg af bil - hurtigt

Salgsopstilling blev lavet meget hurtigt og effektivt, hvis der var rettelser til denne, blev de rettet hurtigt efter henvendelse.
God og fin kommunikation både per mail og telefon.
Min bil blev solgt hurtigere end forventet, hvilket passede min situation meget godt.

4. Mai 2021

Verdensklasse service

Verdensklasse service fra Morten. Venlig, hjælpsom. Vil klart gerne give AutoOffer et skud igen, hvis jeg skal sælge en bil en anden gang. Dog blev bilen ikke solgt her igennem. Jeg rykkede forhandleren 3-4 gange, for at komme og hente bilen. Det endte med, den blev solgt via Bilbasen i stedet. Problemet ligger naturligvis på forhandlerens skuldre, og ikke AutoOffer :-)

27. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr