Bewertet mit 1 von 5 Sternen

N.a.v. reactie Autoladen.nl: Op mijn verzoek is er voorbereiding voor 380V. en daar is dik voor betaald. Autoladen doet nu net of ik een gat in fe lucht moet springen. Bij verkoop was de keuze... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed geadviseerd en geholpen! Aansluiting op bestaande infra waarvoor maatwerk nodig was en dat ging heel vlot, vriendelijk en vakkundig. Als je zelf mag kiezen voor een leverancier: ga voor aut... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Ladestation für Elektrofahrzeuge

Vom Unternehmen geschrieben

Autoladen.nl is de specialist op het gebied van laadpalen voor uw elektrische auto. Het enige bedrijf in Nederland die het volledige spectrum kan bieden in laadvoorzieningen; van graafwerk en bestrating tot onderhoud en software, voor particulieren en zakelijke klanten. Bestel eenvoudig in onze webshop of vraag een offerte op aan de hand van uw situatie en laadwensen.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

41 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Veel problemen met Zappi

N.a.v. reactie Autoladen.nl:

Bij verkoop was de keuze die Autoladen bood: 4kW op 220Volt of 22 kW op krachtstroom 380Volt. Gekozen voor 4kW en dat werkte 8 maanden lang. Nu is het 3,6 kW en zou ik de Zappi nooit gekocht hebben.
De vergrendeling had ik er de zaterdag ervoor zelf al af weten te krijgen, met veel moeite. Het ging om de niet gekoppelde app. Daar is een andere installateur voor gekomen en heeft die geactiveerd. Volgens Myenergi heeft de aardlekzekering op 100% gedraaid 8 maanden lang! Verkeerde automaat! Die mag maar tot 80%. Wie draaid er op voor de kosten?
Gelukkig goede ondersteuning door Myenergi.

2. Februar 2026

Dag Rob,

Vrijdag einde dag is het laadstation vervangen, de lader is inderdaad vergrendeld achtergelaten, fout van de monteur. Niet fijn natuurlijk omdat u er toch echt op heeft gerekend te kunnen laden.
Daarom stonden wij maandag DE EERST VOLGENDE WERKDAG op de stoep om de vergrendeling er af te halen.

Verder zijn de storingen waar u het over heeft een capaciteits probleem van uw huisaansluiting.

Ons advies naar u is om de huisaansluiting om te zetten naar een 3x25A aansluiting.
Er zal dan meer vermogen beschikbaar zijn.

Het mooie is dat we het grootste deel van de installatie bij u ook al voorbereid hebben op 3fase.
Dan kunt u 11kW laden.

Autoladen.nl

Dag Rob,
Hier een aantal correcties na uw 9e update van de review.
- 230v x 17.5A = 4025W/4,02kW Automaat heeft dus op 88% gedraaid en nooit op 100%
- 22kW is nooit aangeboden maar 11kW op 3fase.
- Het koppelen van de app hebben we u ook aangeboden maar dit was onnodig gaf u aan.

Ik begrijp uit de review dat u erg gefrustreerd bent, maar aannames die onjuist en volledig ongegrond zijn in in review zetten is onder de maat.

Groeten Autoladen.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed geadviseerd en geholpen

Super goed geadviseerd en geholpen! Aansluiting op bestaande infra waarvoor maatwerk nodig was en dat ging heel vlot, vriendelijk en vakkundig. Als je zelf mag kiezen voor een leverancier: ga voor autoladen.nl!

6. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, binnen 1 week geplaatst en een scherpe aanbieding. De monteur was kundig en heel vriendelijk.

14. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed, duidelijk en eerlijk advies.

Goede communicatie, het juiste advies en een perfecte plaatsing door een deskundige monteur. Daarna ook nog eens een gedegen uitleg voordat hij vertrok. Dit is precies zoals het altijd zou moeten zijn. Ik raad autoladen.nl ten zeerste aan.

22. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Autoladen.nl heeft een goede prestatie geleverd!

Op aanraden van bekenden van ons hebben wij in onze garage (naast ons huis in Alphen aan den Rijn) door Bas van Autoladen.nl een laadstation laten plaatsen (Zappi type @H22-TB). Het hele proces van aanvraag tot uitvoering verliep heel vlot en binnen twee weken was de wallbox geplaatst. We hebben ook een plaatselijke installateur alsmede Coolblue aan offerte laten maken maar de eerste was aanzienlijk duurder en de tweede gaf ons niet het professionele advies zoals we dit van Bas kregen. De installatie verliep snel en we kregen een goede uitleg van de werking van het laadstation en de bijbehorende app van My Energy. Kortom we zijn echt ontzorgd door Autoladen.nl

15. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. Ons oplaadpunt en bijbehorende meterkast welke is geleverd en gemonteerd door Autoladen.nl is gewoon afgebrand met snoer en al. Je zou denken dat de aardlekschakelaar zou moeten inspringen om brand te voorkomen maar niks is minder waar. Je pand en auto zal maar afbranden!

Jullie kunnen het mooi brengen jongens maar in de “2 jaar” hebben we pas 5keer (!) het oplaadpunt gebruikt welke ook te zien is in de uitgelezen grafieken!
Dat er zogenaamd een pinnetje los zou hebben gezeten is leuk maar dit is nooit naar mij gecommuniceerd. Sterker nog, de fabrikant heeft gezegd dat de fout bij jullie ligt. Helaas lees ik niks terug over t feit dat de zekering niet is ingesprongen met kans op brandgevaar voor mijn Mercedes én ons bedrijfspand.

12. Juli 2024

Dag Gerard van Barneveld van Suelo gietvloeren,
Bedankt voor je 2e kinderachtige review!

Leuge nummer 1:
U heeft GEEN verbrande meterkast en GEEN verbrande lader

Waarheid:
U heeft een gesmolten stekker die u zelf heeft aangeschaft.

Leuge nummer 2:
Je hebt het over kortsluiting wat er niet geweest is. nog een aardfout.

Waarheid :
Als er een pinnetje van jou stekker los zit geeft dit warmte ontwikkeling, wat jou stekker doet smelten.
Als er geen connectie is tussen fase en nul of fase en fase is er geen sprake van kortsluiting

Ook staat dit volledig los van een aardfout.

Leuge nummer 3:
''De fabrikant heeft gezegd dat de fout bij jullie ligt''

Waarheid :
Het ligt aan uw eigen snoer, toch hebben wij de socket voor u vervangen gratis en voor niks terwijl de lader niet in garantie zit.....

Dit hebben wij u al een aantal keer uitgelegd maar u blijft schreeuwen dat wij uw snoer moeten betalen met als pressiemiddel reviews.

Succes, hier gaan wij niet in mee.

goed bedrijf, prettig contact

Bas Stelwagen van autoladen.nl heeft ons [prima geadviseerd over de meest geschikte laadpaal voor onze combinatie met zonnepanelen. De offerte kwam per omgaande, de prijs was aantrekkelijk en foto's van de situatie waren samen met telefonische toelichting voldoende basis. de installatie kwam -verrassend snel- drie dagen later. de installateur legde uit wat hij deed, kwam deskundig over en gaf duidelijke instructies voor gebruik. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden.

25. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In één woord een top bedrijf

In één woord een top bedrijf! Scherpe aanbieding, duidelijke uitleg over geschikte type laadpaal, snelle reactie (voor en na de Opdrachtbevestiging), snelle en professionele plaatsing/installatie en achteraf uitleg over de werking/gebruik.
Kortom, binnen twee weken na mijn offerte verzoek, staat de auto al te laden!

25. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Laadpaal van zakelijk naar prive

De leasemaatschappij, fabrikant Alfen en eneco e mobility konden mij niet helpen om na mijn pensioen mijn privelaadpaal van zakelijke gebruik met een pasje van de leasemaatschappij op direct stand alone laden te zetten (rechtstreeks laden vanuit meterkast zonder tussenkomst van andere partij). Werd van kastje naar de muur gestuurd en ik moest maar een andere laadpaal kopen of privé hosting abonnement aangaan met bijvoorbeeld eneco e mobility. Met de hulp van Bas is het mij gelukt om dit zelf om te zetten waardoor een nieuwe laadpaal niet nodig is.
Top! Bedankt Bas!!
Aanraden dit bedrijf!!

6. Mai 2024

Antwort von Autoladen

Hartelijk dank voor uw waardering Rien!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk en netjes resultaat.

Snelle reactie op offerte aanvraag, en uiteindelijk kon de laadpaal snel gemonteerd worden.
Eindresultaat is erg netjes geworden, en werkplek is weer netjes achtergelaten.
Ook erg vriendelijk wat ook niet geheel onbelangrijk is!

29. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden over de werkwijze

Vlotte en correcte communicatie, ook bij aanvullende aanpassingen. Duidelijk advies, ook aangaande de groepenkast. Dag van installatie alles goed verlopen. Netjes en vlot gewerkt, alles goed uitgelegd. Zeker aan te raden.

6. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Don't look further, Autoladen.nl is the best!

This is a honest and decent company, the process to assess the costs was straight forward and without hidden surprises. I got the advice I needed to integrate the charger with my solar panels and everything was executed on one day. The technician was competent and skilled, the charger is top quality and everything works as expected. The price was also the best offer I got during my search. I recommend Autolanden.nl to anyone seeking to have a car charger at home.

19. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr