Purchased a car from Allan as a foreigner living in Danmark around 3 months ago. Received a pretty warm welcome. The purchase experience was solid, got to get the car reserved and test drove it twi... Mehr ansehen
Tilbage i slut Juli, købte jeg en cupra Formentor. Yderst rart sted at handle, havde fornøjelsen af at handle med Max, meget dygtig og professionel bilhandler. Efter hjemkomst med bilen opstod der... Mehr ansehen
Jeg har tidligere haft nogle trælse oplevelser med Autohuset Petersen, hovedsageligt grundet en tidligere sælger ved navn Max. Til trods for en rigtig dårlig relation viser Allan sig stadig fra si... Mehr ansehen
Vi købte en brugt bil, som senere viste sig at have lidt gemte skavanker. Dette er blevet dækket fuldt ud fra deres side. Ligeledes fik vi vinterdæk med til bilen, som senere viste sig ikke at passe... Mehr ansehen
Bergsøesvej 1, 8600, Silkeborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Hvor er vi glade for at vi købte bil hos dig Allan. Serviceminded, ærlig og hjælpsom. Det er ord der i allerhøjeste grad passer på dig. Du var rigtig god i købsprocessen og efter handlen da vi havde brug for hjælp var du der også i den grad. Det er meget mere end man kan forlange så jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at handle bil hos dig.

Antwort von Autohusetpetersen
Intet mindre end et ønske-scenarie, når vi snakker brugtvognshandel.
Bilen blev leveret synet og klar på adressen. Efterfølgende småfejl og mangler blev fikset hos lokale værksteder uden beregning og uden diskussion.
Jeg tager gerne igen fra Sjælland til Silkeborg for at handle bil med Allan – Varm anbefaling herfra!

Antwort von Autohusetpetersen
jeg vil gerne rose denne mand for den måde han handler biler og service på jeg har lige købt en bil ved ham og har aldrig oplevet så god service ved en forhandler der var en god dialog mellem os og han var rigtig flink og venlig jeg er super glad for jeg tog turen for fyn til silkeborg det var hele køre turen værd kan varmt anbefales stor ros her fra

Antwort von Autohusetpetersen
Autohuset gav mig en fantastisk behandling ved køb af brugt bil samt i forbindelse med mindre fejl opdaget efterfølgende.
God, hurtig og meget behagelig service. Tusind tak.

Antwort von Autohusetpetersen
Jeg købte en brugt Audi A4 Cabriolet, jeg fik super service. Bilen var klargjort med nummer plader og klar til at køre ud i sommervejret. Tak for super service og en nem og hurtig handel.