AutoHobby.no Bewertungen 731

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er ikke første gangen jeg bestiller fra AutoHobby.no, og det blir heller ikke siste gang. Gode kvalitetsvarer som passer perfekt for min Model 3. Bestilte Frontlip fra dem, som ble dess... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig ryddig bedrift å handle hos, synes det er lett å kommunisere med dem, og nettsiden er veldig oversiktlig. Har møtt dem ansikt til ansikt også, veldig trivelige personer som alltid har ett smil... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!

Kontaktinformationen

Promotion box for AutoHobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland

Oppdag vår bestselger med alt du trenger for din Tesla Model 3!

4,5

Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Good bussines plan

Good bussines plan. I've recieved aliexpress frunk soft close worth 600NOK. And payed 1900NOK Dont you think I could order it from Ali if I want to?

15. Januar 2026

Antwort von AutoHobby.no

Hei Lubomir, takk for at du deler opplevelsen din.

Vi forstår at prisforskjellen kan oppleves stor. Frunk-låsen vi selger er imidlertid ikke identisk med rimeligere varianter man finner andre steder. Denne modellen har en annerledes konstruksjon, bedre materialvalg og er nøye utvalgt for å tåle daglig bruk.

I tillegg er den testet over mer enn 2 år i norske forhold, inkludert kulde, fukt og salt, og har derfor fått vårt eget kvalitetsstempel fra Autohobby. Prisen inkluderer også norsk lager, rask levering, kundeservice på norsk og trygg reklamasjonsrett.

Selvfølgelig står du fritt til å handle der du ønsker, men vi er her for kunder som ønsker kvalitet, trygghet og god oppfølging etter kjøpet. Har du spørsmål rundt produktet, hjelper vi deg gjerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forsendelsen ble raskt levert etter jul…

Forsendelsen ble raskt levert etter jul og sto til forventningene.. Passer som smurt inn i bilen min..og god kvalitet

Veldig fornøyd 🤗

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Kenneth! 🙌
Kjekt å høre at leveringen gikk raskt etter jul, og at produktet både passet bra og holdt god kvalitet. Veldig gøy å lese at du er fornøyd 😊

God service og kommunikasjon

God service og kommunikasjon. Bra produkt!

Tusen takk, Rune! 👍
Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service, kommunikasjon og produktet. Setter stor pris på tilbakemeldingen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Treg levering

Treg levering!
Bestilt 7/1 på nettsiden.
Varsel fra Postnord om at pakke er underveis 13/1.
I dag 20/1 står den fortsatt underveis, men ikke når den er forventet levert.

20. Januar 2026

Antwort von AutoHobby.no

Hei Ronny, takk for tilbakemeldingen.

Skjønner godt at leveringstiden opplevdes som treg, spesielt når sporingen ikke ga så mye informasjon underveis. Fint å høre at pakken nå er levert, selv om det tok lengre tid enn ønskelig.

Vi tar med oss innspillet ditt videre for å bli bedre på både levering og informasjon rundt forsendelser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kundeservice ift reklamasjon.

Bra kundeservice ift reklamasjon.

Forstår AutoHobby har hatt utfordringer med sin 3PL leverandør, til tross for dette har de gjort en god jobb!

Tusen takk for forståelsen og den hyggelige tilbakemeldingen, Tore! 🙌
Selv om vi har hatt utfordringer med 3PL-leverandør, er det veldig godt å høre at du opplevde reklamasjonshåndteringen som god. Det betyr mye for oss.

Kjempebra nettbutikk

Kjempebra nettbutikk, hyggelige priser. Rask levering. Anbefales.

Tusen takk, Reidar! 😊
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både priser, levering og helhetsopplevelsen. Takk for anbefalingen!

Rot med forsendelse

Rot med forsendelse. Varer bestilt 23 desember, er pr 190126 ikke mottatt.

*Ser at autohobby skriver at varen er mottatt 19 januar, det stemmer ikke*

Antwort von AutoHobby.no

Oppdatering: Jeg ser at ordren din ble slettet og pengene returnert. Beklager, det gikk litt fort i svingene :-)

Hei Jøran, takk for at du sier ifra.

Dette skjønner vi godt opplevdes frustrerende, og vi beklager at forsendelsen ikke gikk som forventet. Bestillingen ble lagt 23. desember, og leveringen tok dessverre for lang tid.

Forsinkelsen skyldtes uforutsette utfordringer i forbindelse med lagerflytting i denne perioden, som førte til stopp og rot i enkelte utsendelser. Dette gikk dessverre utover deg som kunde.

Vi ser at varen nå ble mottatt 19. januar, og håper produktet lever opp til forventningene. Tilbakemeldingen din tas med videre slik at vi kan bli bedre på både informasjon og levering fremover.

Utmerket kundeservice

Utmerket kundeservice. Svarer raskt på mail. Bra kvalitet på produktene også.

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Synne-Louise! 😊
Kjekt å høre at du er fornøyd med både kundeservice og produktkvaliteten. Rask respons og gode produkter er noe vi legger stor vekt på.

Fantastisk service

Har handlet flere ganger her, fantastisk service og veldig bra produkter. Skulle det være noe, får du raskt svar og gutta er ekstremt serviceorienterte. Dette er hvertfall mitt favorittsted å handle utstyr til min Tesla. Anbefales🤩

10. Januar 2026

Wow, tusen takk for denne, Snorre! 😄
Veldig gøy å høre at du opplever både servicen og produktene som så bra. Slike tilbakemeldinger motiverer stort, og vi setter stor pris på anbefalingen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende fokus på service og…

Manglende fokus på service og kundeansvar.

1. Dezember 2025

Antwort von AutoHobby.no

Hei Sam, og takk for at du deler opplevelsen din.

Dette var leit å lese, og absolutt ikke slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve oss. Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og vil gjerne forstå hva som har skjedd i ditt tilfelle, slik at vi kan rette opp og bli bedre.

Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no, så ser vi på saken sammen og finner en god løsning.

Det var dårlig service

Det var ingen melding om at lager skulle flyttes.
Det er ingen melding om når lager er flyttet.
Jeg har ingen informasjon om når jeg får varen,

Bestilling ble bekreftet 11.12.2025 jeg har forsatt ikke fått varene. Jeg er blitt lovet i få en forsendelse i uke 1 2026.

19. Dezember 2025

Antwort von AutoHobby.no

Hei Leif Inge, takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Du hadde helt rett i kritikken din. Manglende informasjon rundt lagerflytting og levering er ikke godt nok, og det beklager vi igjen. Vi er derfor glade for at vi fikk løst saken med refusjon, slik vi avtalte.
Jeg håper du kunne tatt en titt på antall stjerner i denne saken.
Én stjerners tilbakemeldinger sårer en bedrift mer en man tror.
Spesielt en liten lokal butikk som oss.

Vi har tatt lærdom av denne perioden og forbedret både rutiner og kommunikasjon i ettertid. Dersom du opplever at håndteringen og løsningen trakk opp helhetsinntrykket noe, setter vi selvfølgelig pris på om du ønsker å oppdatere vurderingen din.

Uansett takk for tilbakemeldingen - den har bidratt til at vi har blitt bedre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Etter 4 uker er julegavene ikke blitt sendt...

27. november 2025 bestilte jeg flere JULEGAVER hos autohobby.no.
24. desember (fire uker senere!) er varene fremdeles IKKE blitt sendt til meg! Jeg er virkelig skuffet! Aldri mer Autohobby!

15. Dezember 2025

Antwort von AutoHobby.no

Hei John, og takk for at du deler opplevelsen din.

Dette er veldig leit å lese, og vi forstår godt skuffelsen din. Å bestille julegaver i god tid og likevel stå uten levering er langt fra en god kundeopplevelse, og her har vi sviktet.

Forsinkelsene i denne perioden skyldtes både logistikkutfordringer og lagerflytting, men det endrer ikke på at dette gikk utover deg som kunde. Vi ønsker veldig gjerne å følge opp saken din direkte og finne en løsning.

Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no, så ser vi på dette sammen.

Treg levering

Vare bestilt 8/12. Idag 15/12 er fremdeles ikke varen levert Postnord.

Autohobby har tatt kontakt personlig i etterkant og ordnet opp med meg. De har også tatt til seg kritikk jeg hadde ang mangle de informasjon knyttet til lang leveringstid og lovet bedre informasjon hvis tilsvarende skulle oppstå ved en senere anledning.

Dette er i mine øyne god kundeservice. Kommer nok til å bestille fra dette firmaet ved en senere anledning om jeg skulle trenge noe derfra.

8. Dezember 2025

Antwort von AutoHobby.no

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Vi forstår godt at det oppleves frustrerende når levering trekker ut i tid. I denne perioden var det dessverre store forsinkelser hos oss grunnet lagerflytting.

Dette er likevel ikke slik vi ønsker at det skal fungere, og vi tar med oss tilbakemeldingen for å bli bedre. Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no
dersom du fortsatt mangler varen eller ønsker at vi følger opp sendingen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sa pakken skulle bli sendt etter 4…

Sa pakken skulle bli sendt etter 4 dager, nå har det gått 2 uker uten at det har skjedd noe

Antwort von AutoHobby.no

Hei Marius, takk for at du sier ifra.

Dette er helt forståelig frustrerende, og her har vi åpenbart ikke levert slik vi skulle. Når vi først har gitt et estimat, skal det også følges opp bedre enn dette. Dessverre traff du oss rett oppi en liten krise med flytting av lager.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fornøyd kunde!

Rask og effektiv forsendelse.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Nils Birger! 😊
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd og opplevde forsendelsen som rask og effektiv.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig kar med god service…

Hyggelig kar med god service innstilling.

3. Dezember 2025

Antwort von AutoHobby.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🙌
Hyggelig service og god oppfølging er noe vi setter høyt, så dette var veldig kjekt å lese.

Dårlig

Varen er ikke sendt enda for en del manglet. Kunne sendt det som var på lager og sendt den siste i rest. Trenger disse produktene nå. Tar dette mye lenger tid kommer jeg til å avbestille ordren.
Mvh Jan Georg Haugen

4. Dezember 2025

Antwort von AutoHobby.no

Hei Jan Georg, takk for at du gir beskjed.

Du har helt rett i at leveringstiden her ble for lang, og det beklager vi oppriktig. Årsaken til forsinkelsen var at vi i denne perioden skulle flytte lager. Dessverre opplevde vi at lagerpartneren vi benyttet oss av ikke leverte som avtalt, noe som førte til et brått stopp i utsendelser. Dette gjorde at vi måtte gjennomføre en ny lagerflytting på kort varsel, som igjen førte til store forsinkelser.

Dette gikk dessverre utover deg som kunde, og det er vårt ansvar. Vi forstår godt frustrasjonen din, og tar med oss tilbakemeldingen videre i forbedringsarbeidet vårt.

God service 👍🏻

Bra service, og bra utvalg 👍🏻

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Stian! 🙌
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både service og utvalg. Setter stor pris på tommelen opp 👍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har fått beskjed for en uke siden om at…

Har fått beskjed for en uke siden om at en pakke er på vei. Er fortsatt ikke sendt.

Antwort von AutoHobby.no

Hei Rune, takk for at du sier ifra.

Vi forstår godt at dette opplevdes frustrerende. I perioden du bestilte opplevde vi uforutsette problemer i forbindelse med lagerflytting. Lagerpartneren vi benyttet oss av leverte dessverre ikke som avtalt, og dette førte til at vi måtte flytte lageret på nytt. Resultatet ble dessverre forsinkelser og dårligere flyt i utsendelsene enn det vi ønsker.

Dette er nå ryddet opp, men vi beklager at du ble rammet av forsinkelsene. Tilbakemeldingen din tas på største alvor.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr