Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fornøyd med deres hurtige avgjørelse ved reklamasjon på en led bjelke jeg har kjøpt hos dem. Hadde fått fukt i lampa. Sendte mail med bilde og innen 15 min hadde de send ny, med retur lapp for d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super rask levering! Kjøpte leather paint til skinnsofaen min. Kjempe bra produkt 😀 Jeg er så fornøyd!!! En pakke ble borte i post systemet, jeg tok kontakt og de sendte ny med en gang. Fantastisk ku... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lett å bestille, raskt levert, bra produkt. Flasken ble desverre skadet I forbindelse med transporten, og ca. en dl. hadde lekket ut i esken. Produktet måtte over på annen sprayflaske. Grunnet dette... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt ærlig så synes jeg det gikk så kjapt med alt fra bestilling til leveranse og alt var pakket så fint og trygt så jeg har bare positivt å si!Handlet når det var sommer salg så fikk bra priser på my... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Fahrzeugzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Nordens største bilpleiebutikk. Alt du trenger til bilpleie - Til en lav pris - Rask levering - AUTODUDE

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

111 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bra produkter men lang leveringstid

Bra produkter, men lang leveringstid. Bestilt på mandag og fikk varene på fredag. Kundesupport forklarte det med hovedlager i Sverige. Så reklame om rask levering, bør de fjerne fra nettsidene sine.

23. Mai 2025

Antwort von AUTODUDE.NO

Hei, og takk for tilbakemeldingen!

Vi oppgir en leveringstid på 1-4 virkedager. Siden du bestilte på mandag og mottok varene på fredag, var dette innenfor estimatet.

Vi beklager selvfølgelig om du opplevde leveringen som for treg, men det er viktig å huske at den endelige leveringstiden også avhenger av fraktselskapet og eventuelle forsinkelser eller stor pågang hos dem.

Ønsker deg en fin dag! :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bra produkter men postnord forsurer…

Bra produkter men PostNord forsurer hele opplevelsen ..styr unna gratis frakt da dette kjapt tar lenger tid en det man håper og tror

14. Mai 2025

Antwort von AUTODUDE.NO

Hei og takk for din tilbakemelding!
Vi beklager så mye for at det har vært forsinkelser i forbindelse med din bestilling. Dessverre kan det iblant oppstå forsinkelser under transport som er utenfor vår kontroll- men vi ønsker alltid å fikse opp slik at våre kunder mottar sine pakker så fort som mulig. Dersom du ikke allerede har fått hjelp med saken, ta gjerne kontakt med oss på support@autodude.no
Mvh. Melisa / Autodude kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og gunstige priser

Rask levering og gunstige priser. Et betydelig antall kundeomtaler bekrefter kvaliteten på produktene. De to siste leveransene med PostNord ble mottatt innen 3-4 dager, noe som understreker at leveringspåliteligheten har blitt betydelig bedre den siste tiden.

24. April 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok nettbutikk, men PostNord er eneste fraktalternativ

Nettbutikken og produktene er kjempefine, men det hjelper lite når Autodude kun tilbyr frakt via PostNord. Pakker sendes stort sett kjapt, men blir rutinemessig liggende på sentral hos PostNord. Min siste forsendelse har nå hatt status «gjøres klar for videre transport» i seks dager. Den ligger på sentral 5 mil fra Autodudes lager..

Det blir siste ordre hos Autodude fra meg inntil de eventuelt tilbyr andre fraktalternativer. Har ikke tid til dette.

All den tid de reklamerer med 1-4 dagers leveringstid, burde de følge opp dette med fraktleverandør.

Edit: ser nå at ny leverandør er lagt til. Supert👍🏻

15. April 2025

Antwort von AUTODUDE.NO

Oppdatering: Vi har nå tatt i bruk Bring/ Posten som fraktalternativ. Velkommen til en hyggelig handel!

Hei og tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager så mye for det at du har hatt denne opplevelsen, og vil så klart finne ut av dette så fort som overhodet mulig. Vennligst kontakt oss direkte på support@autodude.no, slik at vi kan finne ut hvor pakken befinner seg og eventuelt sendt et nytt til deg dersom den ikke blir lokalisert fortløpende.

Mvh Melisa / Autodude kundeservice

Levert etter 3 dager

Levert etter 3 dager, bra pakket. Nå kan jeg ikke gi noen review på selve produktet jeg kjøpte ettersom jeg ikke har prøvd den enda.

10. April 2025

Meget treg levering/sending…

Første nettbutikken jeg erfarer som bruker 4-5 dager for å i det hele tatt få sendt varen. Kommer ikke til å handle der noe mer. Har ikke tid til det.

9. April 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å kontakte oss.

Normalt sett sender vi ut alle bestillinger den påfølgende virkedagen, forutsatt at alle de bestilte varene er på vårt lager. I ditt tilfelle ser vi at det tok 4-5 dager før pakken din ble sendt. Dette skyldes dessverre at en eller flere av varene i din bestilling ikke var umiddelbart tilgjengelig, noe som medførte at ordren din ble midlertidig satt på vent.

Vi beklager virkelig ventetiden dette har medført for deg. I din ordrebekreftelse finner du informasjon om eventuell mangel på produkter, og denne informasjonen blir også gitt på produktsiden i forbindelse med selve bestillingen.

Vi håper likevel at du vil vurdere å handle hos oss igjen i fremtiden. Skulle du velge å se etter andre løsninger, respekterer vi selvsagt ditt valg og ønsker deg alt det beste videre.

Med vennlig hilsen, Melisa / Autodude Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fikk verken bestilt varen i handlekurv

Fikk verken bestilt varen i handlekurv, eller kontakt med kundeservice på mail.

8. Februar 2025

Antwort von AUTODUDE.NO

Hei og takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager så mye for at du har hatt problemer i forbindelse med bestilling hos oss. Har du kontaktet oss via kontaktskjema på nettsiden? Vi kan også kontaktes på support@autodude.no, og besvarer alle henvendelser vi får.

Mvh Melisa / Autodude kundeservice

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr