4 maanden geleden een Volvo S60 BJ 2017 gekocht hier. Prima auto, erg blij mee. Ben zeer netjes geholpen bij dit bedrijf. Vincent is vriendelijk en behulpzaam. Heb recent een repetitie moet... Mehr ansehen
We hebben onze Subaru Tribeca hier ingeruild voor 5000 euro en een freelancer gekocht voor 1000 meer, echter heeft deze " nette dealer" vergeten te vermelden dat dit een schade auto is!! Complete b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel lang gezocht naar de juiste TTS en Westzicht had 'm! Zwart, automaat, dealer onderhouden, Coupe en de juiste bekleding. Werd vriendelijke door het team geholpen. Test rit was geen probl... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Autobedrijf Westzicht is sinds 2014 actief in de inkoop en verkoop van gebruikte voertuigen. Wij hebben ons gericht op auto's die zowel jong gebruikt zijn als youngtimers. Wij zijn voortdurend geïnteresseerd in de unieke auto's op de markt.
Sleutelbloemstraat 35, 7322AJ, Apeldoorn, Niederlande
- 055-7009778
- info@autobedrijfwestzicht.nl
- autobedrijfwestzicht.nl
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fijne Seat gekocht
Fijne Seat gekocht. Goed geholpen!
Goed geholpen door eigenaar Vincent
Goed geholpen door eigenaar Vincent, vriendelijk en klantgericht. Gekozen voor een andere auto bij een andere bedrijf.
Excellent service
Excellent service, very friendly staff. It couldn't be better! I got the car at a very fair price. I would definitely buy a car from you again.
Volvo s60
4 maanden geleden een Volvo S60 BJ
2017 gekocht hier.
Heb recent een repetitie moeten doen en ondanks dat dit buiten de garantie viel is het probleem alsnog verholpen. Er word goed gecommuniceerd.
Niks dan goeds over dit bedrijf te zeggen!
Slechte service
Hele slechte service! Contact zoeken met dit bedrijf is heel moeizaam, een reactie op je e-mail krijgen duurt erg lang. Gister een afspraak gemaakt om een auto te bekijken, de afspraak stond voor vanmiddag. In de ochtend op de dag van de afspraak werd ik gebeld dat de auto "per ongeluk" verkocht is door een collega. Er werd heel makkelijk gezegd dat door de drukte dit is gebeurd en hier kan niks aan gedaan worden. Nou als je zo zaken doet en omgaat met mensen kom je heel ver. Koop hier je auto niet! Als die er tenminste dan nog staat want dat weet je dus nooit.
Fijne garage met vriendelijk en…
Fijne garage met vriendelijk en deskundig personeel. Snel geholpen en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf met duidelijke communicatie en reageren snel op email.
Onlangs heb ik een Audi A3 gekocht bij…
Onlangs heb ik een Audi A3 gekocht bij Autobedrijf Westzicht en ik ben ontzettend tevreden. De auto verkeert in perfecte staat en heeft geen enkel mankement. Alles was duidelijk en eerlijk vanaf het eerste contact.
De klantenservice is echt top: het team nam alle tijd voor mij, beantwoordde al mijn vragen rustig en dacht goed mee. Ik voelde me serieus genomen en welkom, wat tegenwoordig niet overal vanzelfsprekend is.
Kortom, een zeer fijne ervaring en absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en goede service!
Ook een mercedes gekocht paar jaar…
Ook een mercedes gekocht paar jaar geleden hier . Na km stand te controleren blijkt terug gedraaid . Nu zit ik met een auto met onlogise km stand . 👍

Betrouwbaar en vriendelijk
Topservice, vriendelijk personeel en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Buitengewone service
Erg plezierige mensen, aankoopkeuring door mijn eigen garage laten doen en alle punten zijn verholpen.
Had na aflevering probleem met abs sensor, dit is met enorm veel geduld volledig opgelost, buitengewone service!

Antwort von Autobedrijfwestzicht
Prima autobedrijf met goede service en komt afspraken keurig na.
Prima autobedrijf met goede service
Ik heb daar mijn auto gekocht alle gemaakte afspraken keurig nagekomen aardige man de eigenaar Vincent die altijd bereid is om je te helpen.
Dank voor de goede service ik ben erg tevreden met de Audi.
Top autobedrijf
Top autobedrijf. Prachtige en goede auto's en perfecte service. Nogmaals bedankt voor de prachtige auto.
Goede service en fijne auto gekocht
Onlangs een Ford Fiesta uit 2011 gekocht bij Autobedrijf Westzicht. We hadden van te voren een afspraak gemaakt om te komen kijken. Nadat we goed geholpen zijn, hebben we de auto gekocht. We zijn er nog steeds erg blij mee!

Antwort von Autobedrijfwestzicht
Koop hier nooit een auto
Complete balk en airco unit dubbel gevouwen, radiator aan gort en ventilatoren lopen vast!!
Als je je geld moet verdienen met het oplichten van mensen kan he beter sluiten!
Koop hier nooit een auto!!

Antwort von Autobedrijfwestzicht
Onlangs een c-klasse gekocht bij dit…
Onlangs een c-klasse gekocht bij dit bedrijf. Ik ben erg goed geholpen door de professionele verkoper die mij een goede prijs heeft gegeven voor mijn auto en vandaar deze auto aangeschaft.

Audi a4 - top klantenservice
Ik kwam daar voor een mooie audi a4 om te bekijken eventueel om mee te nemen dezelfde dag. Ik kwam de winkel binnen en werd meteen gastvriendelijk geholpen door de medewerkers, kopje koffie aangeboden gekregen en heb al mijn vragen beantwoord gekregen. Gelijk een mooie prijs kunnen maken en direct mee kunnen nemen. Verder nooit ergens zoke klantenservice gekregen. Top bedrijf!

Antwort von Autobedrijfwestzicht
Ik heb onlangs een auto gekocht bij…
Ik heb onlangs een auto gekocht bij West Zicht en ben ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze namen de tijd voor me, gaven eerlijk advies en kwamen hun afspraken na. De auto was helemaal in topstaat en precies zoals beloofd. Echt een betrouwbaar bedrijf waar klanttevredenheid voorop staat. Aanrader!

Een mooie Mercedes gekocht
Een mooie auto gekocht bij autobedrijf Westzicht.
We zijn goed en vriendelijk ontvangen en geholpen door Vincent.
We kregen de tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken.
We zijn zeer tevreden met de aankoop van onze auto

Antwort von Autobedrijfwestzicht
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.