Beste Robert, de reis overtreft onze verwachtingen. Al onze wensen zijn door jou goed verwerkt in de planning voor de rondreis met prima overnachtingen. Deze vormde een goed uitgangspunt voor de be... Mehr ansehen
Aurora Reizen heeft onze reis geregeld nadat we zelf problemen ondervonden met de beschikbaarheid van o.a. vluchten en auto. Dat is prima verlopen. Leuke accommodaties, goede reisbeschrijvingen en sne... Mehr ansehen
Aurora reizen levert een goed aanbod op jouw aanwijzingen. Offerte was duidelijk en aan te passen naar eigen wensen. Alles was tip top geregeld. Bij een calamiteit ter plaatse is Robert bereikbaar en... Mehr ansehen
De 11 daagse Rondreis IJsland met Aurora Reizen was een fantastische ervaring. Alles was tot in de puntjes goed geregeld, Icelandair, Geysir Car Rental, Whale Watch en alle guesthouses, prima. Had zel... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Aurora Reizen is een reisorganisatie die een passie heeft voor IJsland. Naast de hoogtepunten die bij een bezoek aan IJsland niet mogen ontbreken, gaan wij juist ook buiten de gebaande wegen. Alle wegen die in onze voorbeeldreizen staan, hebben we zelf gereden. Zo kunnen wij voor jou de mooiste routes samenstellen en lokale informatie geven.
Aquamarijnstraat 22, 7314 HZ, Apeldoorn, Niederlande
- 0628254934
- info@aurorareizen.nl
- aurorareizen.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Geweldige ervaring!
Geweldige ervaring!
En Robert van Aurora Reizen is erg betrokken! Hij heeft een mooie reis voor ons gepland, precies hoe wij het wilden. Het was boven verwachting goed! 🤩
Super bedankt Aurora Reizen!!
Onvergetelijke reis door IJsland
We hebben een onvergetelijke reis door IJsland kunnen maken en het was echt superfijn dat Aurora reizen alles al vooraf geregeld had. We hoefden nergens meer achteraan om iets te organiseren. Heel relaxed. Prettige guesthouses, plekken waar je zelf niet zo snel achter komt. Helemaal TOP
Prachtige rondreis IJsland gedaan
Prachtige rondreis IJsland gedaan. Georganiseerd door Aurora reizen. In overleg de bezienswaardigheden en de B&B’s gepland. Alles goed georganiseerd en gevlogen met Icelandair, heel goed. Wij kijken terug op een geweldige reis! Volgend jaar weer naar IJsland naar een ander deel.
Rondreis IJsland
Robert van Aurora Reizen heeft voor ons een prachtige rondreis van 14 dagen georganiseerd in IJsland. De overnachtingen, het reisschema en de autoverhuur was tot in de puntjes geregeld, zelfs de supermarkten waren aangegeven. De mooie accommodaties waren gevarieerd van vakantiehuisje, guesthouse tot hotel. De aanbevelingen van bezienswaardigheden waren echt de moeite waard.
Reis naar IJsland geboekt via Aurora Reizen
Reis naar IJsland geboekt via Aurora Reizen. De reis is helemaal op maat gemaakt naar onze wensen. Het was fantastisch hoe de accommodaties zijn uitgezocht en dat we steeds weer op de juiste plek hebben overnacht.
We konden van daaruit gemakkelijk de mooie plekken van IJsland bezoeken. We kregen veel tips over mooie bezienswaardigheden.
Ook de accommodaties zelf waren netjes, goed verzorgd en we kregen steeds een welkom ontvangst.
De routes naar de accommodaties waren goed omschreven en hierdoor gemakkelijk te vinden.
Dankzij Aurora Reizen kunnen we terug kijken op een geslaagde en onbezorgde vakantie.
Ook de persoonlijke aandacht van Robert voor en tijdens onze reis heeft hier zeker aan bijgedragen.
Rondje IJland.
Wij hebben een rondreis gemaakt over IJsland.
De reis geregeld door Aurora was prima georganiseerd.
We hebben uitgebreide beschrijvingen ontvangen als voorbereiding.
Zeer goed gecommuniceerd van te voren.
Prima Guesthouses.
De betrokkenheid en het enthousiasme van Robert van Dijk (Aurora) hebben wij zeer op prijs gesteld.
Mocht U een reis naar IJsland overwegen dan is Aurora een zeer goede keuze.
Juni 2022.
Ina en Bas
TOP VAKANTIE GEHAD
TOP VAKANTIE GEHAD. week naar IJsland geweest met 6 personen alles was perfect geregeld door Aurorareizen. De hotels zijn naar mijn menig met zorg gekozen ook de voorstellen met bezienswaardigheden die voor ons waren uitgezocht waren zeker de moeite waard om te zien. Zeker een aanrader
Very very NIceland!
Wow! Wat was IJsland mooi! Het was voor ons voor het eerst en we zijn heel blij dat we de eerste keer in de winter zijn gegaan. Niet alleen om het ijs. Ook niet alleen om het noorderlicht wat je dan kunt zien (4 avonden gezien). Maar vooral om hoe betoverend de kleuren dan zijn doordat je van een zonsopkomst eigenlijk meteen overgaat naar een zonsondergang. Alles is in pasteltinten. Moet je wel wat geluk hebben met het weer dan natuurlijk. Wij hadden veel zon. Maar wel goed koud. Min 15 met een stevige bries bij een waterval is echt wel fris maar dat maakte de ervaring IJsland wel helemaal af. De reis was tiptop georganiseerd. Vooraf was goed oor voor onze wensen en dit alles was perfect uitgewerkt in een rondreis. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt op papier zodat we echt alle informatie mee konden nemen die we nodig hadden. Voor elke dag waren een aantal bezienswaardigheden beschreven zodat we zelf niet heel veel meer uit hoefde te zoeken. (natuurlijk hebben we uren op internet gezeten maar dat was voorpret, niet vakantiestress). Omdat Aurora Reizen niet voor de massa's werkt is er heel veel persoonlijke aandacht. Zo was op de dag van de terugvlucht de kans dat onze vlucht geannuleerd werd vanwege slecht weer. Even bellen en de volgende dag was alles geregeld. Ik kan werkelijk niks bedenken dat we achteraf graag anders gezien zouden hebben. Dikke tip dus om je reis van je leven te boeken via Aurora Reizen!
Boeken bij Aurorareizen is top!
Aurorareizen is een echte aanrader! Je ziet, met dit reisbureau, IJsland op z'n best. In acht dagen hebben we een groot deel van het eiland, met alle pracht, gezien. We denken er nog met veel plezier aan terug. En Robert weet heel veel en denkt graag mee... Top!
Korte trip naar IJsland met Aurora.
We hebben een korte trip naar IJsland gemaakt. Een eerste kennismaking. Wat is dan leuk om in een kort tijdsbestek wel en niet te bekijken? Ook met alle regels rond corona was het even zoeken. Robert van Aurora heeft ons daar prima doorheen geloost. Ook toen het hele programma moest worden verschoven in tijd. De accommodaties waren erg plezierig en de route paste prima in de tijd. Verder hoefden we alleen maar te genieten van het overweldigende IJslandse landschap. Genoeg reden om weer terug te komen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.