Drop shipping bedrijf. Chinese producten worden vele malen duurder verkocht. Levering duurde langer dan verwacht. Product is echt van slechte kwaliteit. Veel storingen en zeer gebruiksonvriendelijk. O... Mehr ansehen
Voor ik de radio had ontvangen ik heb de bedrijf geappt omdat duurde te lang. Hij heeft mij idioot genoemd en heeft mij geblokkerd. Nu heb ik de radio binnen (1 maand later, nadat hij zei dat was gest... Mehr ansehen
radio heeft zeer slecht bereik ook na dat er contact geweest is en werd aangegeven dat je een dab ontvanger er tussen moest zetten is het nog slecht ook de verbinding van de telefoon mer android auto... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Audioplay levert premium autonavigatiesystemen en CarPlay-oplossingen voor vrijwel alle automerken
Van Asch van Wijckstraat 55, Niederlande
- info@audioplay.nl
- audioplay.nl
Pakket direct geweigert aan de deur na…
Edit: Geld nog steeds niet terug op 18 aug...... Inmiddels aangifte gedaan, en in contact met advocaat! Ik wil mijn geld terug.
Pakket direct geweigert aan de deur na het lezen van alle reviews. 3 mails gestuurd en 2 whatsapp berichten. Je krijgt gewoon geen antwoord. Dus ik wacht rustig de 14 dagen af die ze hebben om het geld terug te boeken. Gebeurd dat niet gaan we gewoon aangifte doen! Bestel hier niets!! Klantenservice is waardeloos/niet bestaand
Edit1:
Helaas naar 14 dagen nog steeds niets terug gehoord via de mail of whatsapp. Dus vandaag aangifte gedaan, aangezien ik mijn €300 euro graag terug wil.
Verkeerd product en geen reactie van Audioplay
Na een week de radio ontvangen en wat blijkt de verkeerde!
Op de site staat aangegeven waar je op moet letten bij je auto voordat je hem besteld krijg je alsnog de verkeerde.
Heb ondertussen 2 keer een contact formulier ingevuld en een appje gestuurd maar na 4 werkdagen nog geen reactie gehad.
Mooie website, weinig service
Website is niet erg duidelijk mbt de juiste versie die je moet bestellen. Daarbij stellen ze dat ze een helpdesk hebben waar je je vragen makkelijk kunt stellen bij installatie problemen. De werkelijkheid is echter anders: via whatsapp kun je een vraag stellen en krijg je een kort antwoord terug, in mijn geval pas na een dag. Blijkbaar heb je recht op max 2 vragen want daarna krijg je geen antwoord meer. Audioplay is een dozenschuiver, de producten komen gewoon rechtstreeks in een grijze zak bij een Chinese grootgrutter vandaan.
Slechte communicatie en ptoduct informatie
Verkeerde informatie gekregen over het product, als je contact wil hebben kan alleen via whatsapp en op de mails reageren ze helemaal niet. Hier ga ik NOOIT meer bestellen, ik raad iedereen aan om hier niet te bestellen
Misleidend
Ik heb een navigatiescherm gekocht bij Audioplay.nl. Op de website stond vermeld dat het om een Full HD scherm ging, maar op de verpakking wordt op drie plaatsen aangegeven dat het slechts een HD scherm is.
Ik heb hierover contact opgenomen met Audioplay.nl en kreeg als reactie het verzoek om foto's met een duidelijke omschrijving te sturen. Dit heb ik netjes gedaan, maar hun antwoord was dat het niet duidelijk genoeg was. Vervolgens heb ik opnieuw foto's gestuurd met een uitgebreide uitleg. Sindsdien heb ik geen enkele reactie meer ontvangen.
Kortom: wees voorzichtig als je hier iets koopt. De productomschrijving op de website komt niet overeen met wat je daadwerkelijk ontvangt en de service laat te wensen over.
Zo van jullie site geplukt oordeel zelf!
Opties en kenmerken
Android 13 besturingssysteem met optie om uw telefoon via hutspot of USB te verbinden
Geschikt om uw iPhone apps te koppelen via Z-link ( bedraad en draadloos )
Overname stuurbediening | plug and play geleverd inclusief alle benodigde bekabeling
DDR3 2G ram octa core processor met 32GB memory geheugen ( uitbreidbaar )
Full HD IPS scherm | DSP sound chip voor optimale geluidsbeveling
Bluetooth 5.0 voor bellen en streamen(interne microfoon zit al in het toestel)
FM | Internetradio | Dab (optioneel)
4 x 48 watt uitgang
USB aansluitingen en mogelijkheid tot aansluiten subwoofer / versterker
Diverse applicaties te downloaden via de playstore
Mogelijkheid om via Z-link uw Andoid toestel te verbinden via USB
Met andere woorden misleiding en hiermee is mijn probleem niet opgelost
Ik heb een autoradio besteld
Ik heb een autoradio besteld, op de website stond dat het voor het model dat ik heb bestemd was, wanneer ik de bestelling had klopte het helemaal niet want de bedrading kon helemaal niet voor mijn wagen.
Ik wil het terug sturen zodat ik mijn geld krijg.
Ik heb gemaild, ik heb via whatsapp contact proberen te leggen, ik heb getelefoneerd ze antwoorden gewoon niet !!!!!! 0 reactie koste me 250 euro die wil ik wel heel graag terug graag een reactie
Volledig ontevreden
Ik heb bij u besteld omdat je op je website als reclame zet: voor 23:59 besteld is morgen in huis. Ik heb dit maandag besteld omdat ik deze woensdag met mijn wagen vertrek voor een week verlof! Nu lees ik op de website van de Belgische post dat ik vrijdag geleverd zal worden! Dus 5 dagen!!!!! En ik ga ook ten slotte naar de post mogen gaan om mijn pakket te gaan halen gedurende de buro uren omdat er niemand thuis zal zijn? Had ik dat geweten had ik rechtstreeks bij mediamarkt geweest ze hebben similaire producten van stock! Wat stellen jullie voor? Terugbetaling?
En nadien reageren jullie ook nog en durven jullie zeggen dat die offerte alleen maar voor Nederland is en dat dit geschreven is op jullie webshop? Spijtig dat dit niet terug te vinden is !!! Moet ik een screenshot opsturen? Ah neen juist dit kan niet dit zou voor u problematisch zijn. Nergens geschreven dat het voor België niet geld! Of dan zeker in kleine karakters onderaan en nog zelfs …
de producten zijn top!! communicatie erg slecht
de producten zijn top!!! alleen de communicatie omdat er producten niet op voorraad waren verliep erg slecht. eigenlijk helemaal geen communicatie geweest .
Niks kopen hier
Jammer genoeg te laat de slechte referenties gelezen ook ik zit te wachten op een antwoord terug 2x een mail gestuurd en 1x via WhatsApp maar tot heden niks.....een radio gekocht voor een ford focus met dab maar totaal geen dab en stuur neemt hij niet over en de schroefgaten komen niet overeen met wat in onze auto zit dus wil hem retour sturen...goh wat baal ik hiervan zeg dat ik niet eerst de reviews heb gelezen
Eind goed al goed, top
Een beetje late reactie maar nu dan toch een update na de inbouw .
Verzending ging snel en was goed verzorgd.
De inbouw verliep ook prima alleen werkte het systeem niet 100% canbus werd niet herkend, pincode klopte niet we kwamen niet in het systeem.
Mail gestuurd en met de reactie een andere pincode en update gekregen.
Deze geïnstalleerd en de systemen werkten zoals het hoort.
De achteruitrijcamera was ook een dingetje, we kregen 4 beelden te zien wat niet klopte, met de vorige ervaring direct een mail gestuurd en met het filmpje wat we kregen was het probleem zo verholpen.
In beide gevallen was het dat de juiste auto vermeld stond en bij de camera de juiste configuratie instelling.
In totaal zeer tevreden met de radio en het systeem, een aanrader.
Groetjes Ron.

Hele slechte klantenservice
Hele slechte klantenservice, er wordt niet gereageerd op mails
Koop niks bij dit malafide bedrijf
Koop niks bij dit malafide bedrijf! Ik kocht een inbouwscherm voor mijn Ford Focus. Na levering met hulp van een bevriende automonteur inbouwen, scherm defect. Neem je contact op, krijg je een half antwoord dat je met de indeling van de kabeltjes in de kabelboom moet veranderen. Met een linkje naar een diagram wat niet zonder speciale toestemming te lezen is (wat je niet krijgt). Na dit nutteloze antwoord aangegeven graag het scherm retour te willen sturen. Gevraagd om foto’s van het scherm en toebehoren, opgestuurd. Hier werd op gereageerd dat het scherm ‘intensief gebruikt’ is. Ik weet niet of een inbouwpoging telt als intensief gebruik? Verder dan aansluiten op de stroomvoorziening van de auto en weer wegleggen zijn we niet gekomen. Maar nu willen ze mij maximaal 50% van het aankoopbedrag teruggeven. Oftewel; hun krijgen 50% voor iets wat compleet hun fout is. Schandalig!
Ik was op zoek naar een andere…
Ik was op zoek naar een andere navigatiesysteem voor mijn Audi a4. Ik ben Audioplay tegengekomen op Google , nog niet eerder van dit familiebedrijf gehoord. Dus ik ging dan even de recensies controleren op allerlei min en plus punten , bleek inderdaad alles in orde te zijn.Heb ik een bestelling geplaatstHet product is overeenkomstig naar mijn wensen en werd binnen 3 werkdagen aan huis geleverd , de nieuwe navigatie systeem bevat heel veel functies , het voldoet absoluut volledig aan mijn verwachtingen .Ik ben er heel tevreden mee.

Antwort von Audioplay
In mijn ogen de verkeerde camera…
In mijn ogen de verkeerde camera geleverd. Enigste contact hierover kan per mail. Op de mail wordt niet gereageerd m
Wat een oplichters
Wat een oplichters , wificamera besteld . Wel binnen gekregen maar het werkt niet . Geen beschrijving welke app je nodig hebt. Meerdere mails gestuurd maar geen reactie.
NIETS KOPEN HIER !!!!!!!!!!!!
Oplichters
Site ziet er goed en betrouwbaar uit maar zodra je besteld heb ben je je geld kwijt. Een navi besteld van 640 euro en vervolgens hoor je niks meer en reageren ze niet op je mail
Er is met geen mogelijkheid contact met hun te leggen
Dus mensen pas op en doe aangifte bij politie en consuwijzer
Oplichters ga werken voor je geld en pak het niet van mensen af die er wel hard voor hebben moeten werken
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.