Audi - Holbæk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bilbyen 1, 4300 Holbæk, DK

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service. Vi handlede med Tonni, og kan virkelig anbefale at tage fat i ham.Altid godt humør, humor og et serviceniveau som man ikke oplever alle steder. Opfølgning er virkelig i topklass... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fint forløb hos Audi Holbæk. Vi har nu en bil tilpasset vores behov, klar og parat fra dag 1, så man ikke skal bruge tid på at sætte sig ind i alting efter afhentning. Det var virkelig god kunde... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse fra start til slut. Det har taget mig en hel uge at komme igennem til værkstedet, først forsøgt igennem Audi Danmark da de ikke tog telefonen, der gik 3 dage med det - Ud... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse hele vejen igennem. Tonni er et dejligt menneske og gjorde hele købsoplevelsen tryg og behagelig. Han stod altid klar og fulgte op, når der opstod spørgsmål. Vi er så glade for vores n... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autowerkstatt
  2. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  3. Fahrzeugzubehörgeschäft
  4. Autohändler
  5. Kfz-Leasingservice

Vom Unternehmen geschrieben

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

Kontaktinformationen

• Bilbyen 1, 4300, Holbæk, Dänemark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1.838 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at det har været en god og behagelig oplevelse at besøge Audi Holbæk. Det glæder os, da vi hver eneste dag arbejder hårdt for at sikre vores kunder en god kundeoplevelse.

Altid venlige og imødekommende

Altid venlige og imødekommende, når man enten kommer eller ringer! Vi er yderst tilfredse HVER eneste gang vi har været i kontakt med værksted eller køb af vores Q2👍👍

10. November 2020

Kære Britt,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du oplever en venlig og imødekommende service når du henvender dig til os. Det er vores hovedprioritet at sikre en tilstedeværende service for vores kunder hver eneste gang de kontakter os.

Vi glæder os til at se jer næste gang I kigger forbi, og ønsker jer en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Audi Holbæk giver en god og relevant…

Audi Holbæk giver en god og relevant service, vi havde en super oplevelse ved køb

9. November 2020

Kære Frants,

Tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at se, at du har haft en god og kompetent oplevelse i vores forretning. Det glæder os at høre, da vi hver eneste dag arbejder hårdt for at sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse. Vi glæder os til at se dig næste gang du kigger forbi, og ønsker dig en rigtig god dag.

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du har oplevet en god og tilfredsstillende oplevelse i vores forretning. Det glæder os, da vi hver eneste dag arbejder hårdt for at sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Vi glæder os til at tage imod dig næste gang du kigger forbi, og ønsker dig en rigtig god dag.

God service

God service - god behandling og ikke mindst - god bil!!

19. Oktober 2020

Kære Stig,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du oplever både god service, behandling og ikke mindst et godt køretøj i vores forretning.

Det varmer os at høre, da vi hver eneste dag gør hvad vi kan for at sikre et kvalitetsmæssigt højt niveau i vores forretning.

Super perfekt oplevelse.

4. Oktober 2020

Kære Jack,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det fantastisk at høre, at du har haft en decideret perfekt oplevelse i vores forretning.

Vi sætter så stor pris på din feedback, da vi hver eneste dag arbejder hårdt for at sikre vores kunder en god og tilfredsstillende oplevelse i forretningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang du kigger forbi, og ønsker dig en rigtig god dag.

Rigtig god service..

4. Oktober 2020

Kære Rene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores serviceniveau i forretningen. Vi arbejder hver eneste dag hårdt for at sikre et tilfredsstillende serviceniveau, og bliver så glade hver eneste gang vi kan sende en glad kunde ud af forretningen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det handler om holdninger..

Det handler om holdninger... Kør Audi SQ7 og smil hver dag !!

23. September 2020

Kære Brian,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er ikke et sekund i tvivl om at det bringer et smil frem på din læbe at køre rundt i din SQ7 - det er en fantastisk bil, og vi håber at du fortsat bliver glad for bilen.

Vi glæder os til at se dig næste gang du skulle kigge forbi forretningen, og ønsker dig en rigtig god dag.

Dejlig bilQ3

Dejlig bil - stor fornøjelse at køre i Q3

22. September 2020

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget taknemmelige for dine fem flotte stjerner, og så glade for at høre, at det er en fornøjelse for dig at køre i din Audi Q3.

Vi glæder os til at se dig næste gang du kigger forbi forretningen, og ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået serviceret min A6'er hos…

Jeg har fået serviceret min A6'er hos dem de sidste 6 år, og min oplevelse er gået fra >4 stjerner til 5. Super håndtering ved seneste service, som var til aftalt pris mv.

10. September 2020

Kære Søren,

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du har været glad og tilfreds med at få din bil serviceret hos os i hele seks år. Trofaste kunder er ikke en selvfølge, så vi takker mange gange for din loyalitet, og glæder os til at tage imod dig næste gang du kigger forbi.

Dårlig stil.

Købte en brugt Audi A4 Avant til 285.000kr. har kørt ca.6000km i den,
får så at vide, at de foreste bremser er ved at være færdige. Nu vil jeg så til at skifte til vinterdæk, ser så de er 12år gamle.
Det er dælme dårlig stil.
De gør ellers rigtigt meget ud af, at fortælle om deres Audi tjek/service
men det giver jeg ikke en skid for.
Hold jer langt væk fra dem.
Brian Hvid

19. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre en bekræftelse på at rygterne…

Desværre en bekræftelse på at rygterne er sande:(

Jeg blev frarådet af en del kollegaer at gå ind til jer, da ingen mener i ja nærmest ikke gider bruge tid på kunderne:(

Meeen i skulle da have en chance så jeg tog derind. Det var mandag d 20/8-2018
Og ganske rigtigt, jeg går rundt i lang tid, hvor der endelig kommer en sælger. Jeg hilser på, han kigger og ignorer mig!? Og bare går videre.

Så jeg er nødt til at spørger skal jeg tage mit dyreste jakkesæt på hvor jeres sælger gider hilse/bruge tid på mig?
Mine penge er vel lige så gode ?
Når man står og skal bruge ca 400.000 og bliver mødt sådan skynder man sig sku væk igen.

Så jeg tager til Odense istedet for jeg med 100% kan stå inde for alle kunder bliver taget alvorligt. Og behandlet med respekt.

Så mit råd til ander der ikke er/ligner en der er multimillonær så hold jeg langt væk herfra..

Man kan virkelig mærke arogansen hele vejen igennem .

5. September 2018

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr