Audi - Aarhus Bewertungen 698

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Grenåvej 347, 8240 Risskov, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst behagelig og professionelle service, som har styr på tingene og lytter til kundernes (mine) ønsker. Ydermere, holder de aftaler og følger rigtig godt op på tingene/spørgsmål eller andet som må... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service. Der er dog et problem med dækstøj i kabinen, men det forsvinder forhåbentlig når dækkene bliver slidt til.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt salgsarbejde Jeg har hentet en ny Audi A6 Avant E-tron Quattro hos Audi i Aarhus. Jeg er lidt en bil-nørd, men sælgeren fangede lynhurtigt hvad der er vigtigt for mig, og slutresultatet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for nyligt leaset min nummer 2 Audi i Risskov Afdelingen. Jeg fik hjælp af sødeste Jeppe til at finde bil og så stod Frederik for en fuldstændig vanvittig overdragelse af bilen! Hold nu op en... Mehr ansehen

1. Autowerkstatt
  2. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  3. Fahrzeugzubehörgeschäft
  4. Autohändler
  5. Kfz-Leasingservice

Vom Unternehmen geschrieben

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Grenåvej 347, 8240, Risskov, Dänemark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,5

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hej Ove,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse at modtage sin nye…

Dejlig oplevelse at modtage sin nye bil.
Super god service.
Kan varmt anbefale Audi Aarhus.

23. Januar 2026

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Rigtig god service

Rigtig god service
Jeppe og Frederik er dedikerede og ved hvad de snakker om

15. Januar 2026

Hej Annebet,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet rigtig god service, og at både Jeppe og Frederik fremstår dedikerede og kompetente. Det betyder meget for os, når vores medarbejderes faglighed og engagement bliver lagt mærke til.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Hej Peter,

Levering af ny bil til ug

Levering af ny bil til ug

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at leveringen af din nye bil har været til UG. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Alt det bedste – og god køreglæde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt og igennem professionel…

En helt og igennem professionel oplevelse fra start til slut. Bilen er fantastisk i sig selv. Men hele teamet der står bag bilen er mindblowing! Så kompetente, søde, venlige og ikke mindst utrolig hjælpsomme, man føler sig tryg og set i hele processen. Vil til enhver tid vælge Audi med ro i sindet.

Hej Jannie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en helt igennem professionel og tryg oplevelse fra start til slut. At du både er glad for bilen og for hele teamet bag, betyder meget for os – netop følelsen af at blive set, hørt og godt hjulpet er noget, vi prioriterer højt.

Tak fordi du valgte Audi og for din tillid til os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – og ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil.

Audi- En del af Semler Mobility

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Manglende respekt for kunder og dårlig…

Manglende respekt for kunder og dårlig snobbet holdning

31. Dezember 2025

Hej Torben,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – det er langt fra den følelse, vi ønsker, at vores kunder skal sidde tilbage med. Hvis du har mulighed for at uddybe, er du meget velkommen til at sende os en mail på kontooprettelser@semler.dk. Så sørger vi gerne for, at værkstedet ser nærmere på sagen.

I mailen beder vi dig venligst oplyse bilens registreringsnummer, dit telefonnummer samt en kort beskrivelse af din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid yderst professionel betjening man…

Altid yderst professionel betjening man føler sig som noget særligt hvergang

Hej Annette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever yderst professionel betjening og føler dig som noget særligt hver gang – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal have det.

Altid god service

18. Dezember 2025

Hej,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Audi Risskov er et nærværende og personligt bilhus

Audi Risskov er et nærværende og personligt bilhus, der når hele vejen rundt.
Super professionel salgsafdeling, med fokus på vores behov.
Super god rådgivning.
Og en udlevering af bilen ud over det sædvanlige. Det bliver gjort til en helt speciel oplevelse at hente sin nye bil.
Nærværende salgsafdeling og udlevering, med fokus på alle vigtige detaljer.

22. Dezember 2025

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin og ordentlig salgsproces fra start…

Fin og ordentlig salgsproces fra start til slut. Kan klart anbefales.

23. Dezember 2025

Hej Arne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet en fin og ordentlig salgsproces fra start til slut – og at du klart kan anbefale det videre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service om handlen

Rigtig god information samt kontakt til sælgeren

20. Dezember 2025

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet rigtig god service omkring handlen, med god information og god kontakt til sælgeren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AUDI i Århus giver rigtig god service…

AUDI i Århus giver rigtig god service og rådgivning

20. Dezember 2025

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever, at Audi i Aarhus giver rigtig god service og rådgivning.

Top professionel rådgivning!!!!!

Top professionel rådgivning!!!!!! Alt klappede perfekt i hele processen.

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet top professionel rådgivning, og at alt klappede perfekt gennem hele processen. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Har leaset en Audi Q4

Har leaset en Audi Q4, fantastisk bil og fantastisk personale

18. Dezember 2025

Hej Rikke,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din leasede Audi Q4 – og ikke mindst, at du oplever både bilen og personalet som fantastiske.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget grundig og tålmodig gennemgang…

Meget grundig og tålmodig gennemgang fra start til slut

17. Dezember 2025

Hej Kjeld,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en meget grundig og tålmodig gennemgang fra start til slut – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle sig taget hånd om.

Til den aftalte tid

Til den aftalte tid. Uden bøvl. Ville være fedt hvis de lagerførte flere biler.

Hej Leo,

Som altid god service

Hej Claus,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fra start møde om ny bil til at…

Audi Risskov.
Alt fra start møde om ny bil til at bilen stod til levering har været en rigtig god oplevelse. efter levering har der været spørgsmål og jeg har fået svar og rådgivning. Gennemgang af bil ved levering blev gjort med stor ekspertise, samt god tid til besvare spørgsmål.

Hej Anders,

Audi – en del af Semler Mobility

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr