Atelier Vae Bewertungen 77

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In eerste instantie niet zo'n goede ervaring helaas..Verkeerde ketting geleverd en het setje oorbellen had één oorbel die niet goed sluit. Zo jammer! Een mailtje hierover gestuurd, maar niet direct... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cadeautje besteld voor in suprises. Zou 1 tot 5 dagen duren voor het verzonden werd. Maar na wat dagen later nogsteeds niks gehoord te hebben toch maar een mail gestuurd om te vragen hoe of wat. Top s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Ik had een bestelling gedaan, na het afrekenen pakte de korting code is helaas niet. Hier een mail over gestuurd en dezelfde dag kreeg ik een reactie met een oplossing. Dezelfde week d... Mehr ansehen

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik moet een beoordeling geven terwijl…

Ik moet een beoordeling geven terwijl ik m'n bestelling nog niet heb ontvangen.

11. Juli 2023
Atelier Vae-Logo

Antwort von Atelier Vae

Hoi Jacqueline,

Goed dat je het aangeeft dat je bestelling nog niet bij je aan is gekomen!

Ik heb het meteen voor je nagekeken en ik zie dat door een vergissing vanuit mijn kant je bestelling inderdaad niet verstuurd is. Ik zal je bestelling direct klaarmaken voor verzending en versturen, samen met een kleine verassing vanwege de langere levertijd :)

Laat het gerust weten indien je nog vragen hebt. Ik help je namelijk graag! De website is offline, maar je kan contact opnemen via info@atelier-vae.com

Ik wens je alvast een fijn weekend toe!

Groetjes,
Caro van Atelier VAE

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In eerste instantie niet zo'n goede ervaring, maar goed opgelost!

In eerste instantie niet zo'n goede ervaring helaas..Verkeerde ketting geleverd en het setje oorbellen had één oorbel die niet goed sluit. Zo jammer! Een mailtje hierover gestuurd, maar niet direct antwoord.
Ik heb het even afgewacht.
Na een dag een fijne, begripvolle en klantvriendelijke reactie gekregen. Alles netjes opgelost! Nieuwe items worden toegestuurd. Top!

20. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super mooi, kwaliteit voor een goede prijs

Het contact met het personeel verliep vlekkeloos. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, ik ben allergisch voor de meeste sieraden en met de sieraden van Atelier VAE heb ik geen problemen. Ook kan ik douchen en slapen ik doe ze niet af . Zeer tevreden 10/10

23. Januar 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

....

Ik heb na 8 dagen eindelijk het oorbelletje binnen (heart huggie) en van voor ziet het er een beetje uit als een streep... kan aan mijn oor liggen maar je kan niet echt zien dat het een hartje is als het in je oor zit

24. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Super service!

Ik had een paar leuke oorbelletjes bestelt. Ik had een bevestiging gehad en alles, maar ze kwamen maar niet binnen. Ik heb toen gemaild, daar is binnen 1 werkdag op gereageerd en ik heb meteen een nieuw paar opgestuurd gekregen zodat ik ze optijd had als sinterklaas cadeau.
Echt super goede service, leuke producten en de kwaliteit is goed!

23. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had een armbandje, ketting en oorbellen besteld. Had niet goed mijn bestelling gecheckt, dus had ik een mailtje gestuurd en toen was het opgelost. Na een aantal dagen was de sluiting van mn armbandje erafgevallen maar ook dat hebben ze netjes opgelost. Dus ik ben erg tevreden. Mooie sieraden ook!

14. November 2022

verkeerde artikel

Na het verkeerde artikel te hebben ontvangen werd er na een mail te hebben gestuurd direct actie ondernomen.
Het juiste artikel werd 2 dagen later ontvangen.
Er was goede communicatie en service.

14. November 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen, prima kwaliteit en niet duur. De levertijd was alleen vrij lang. Ik had zelfs vooraf al 2 keer een uitnodiging om de aankoop (welke ik nog niet binnen had) te beoordelen. Dat was wat typisch zeg maR

13. Oktober 2022

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr