En leverandør man kan stole på og medarbejdere somtrodser vejr og vind og vinterkulden for at skifte taget selv i bidende kulde og sne. Når de går hjem, kan man stole på at arbejdet er gjort færdigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk service. Flot udført arbejde, alt lavet som aftalt og der hvor der problemer blev vi inddraget i en løsning, vi var 100% tilfredse med. Vi fik flyttet en dør, en anden tømrer havde mont... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bilforretning ændret til spændende bolig 150 m2 midt i Haderslev. Valgt AS Tømrer, da kendskab fra tidligere sommerhus projekt som også blev til ug. Tidsplanen overholdes og meget dygtige folk der k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er din lokale tømrer i Kolding, Haderslev og Vojens med speciale i moderne byggeri og kreative kvalitetsløsninger. Med vores store erfaring, kundetilfredshed og succes til at uddanne vores egne svende har vi opbygget et af de absolut bedste tømrerbrands i det syd- og sønderjyske. Det, og vores gode håndværk, går vi hver dag på arbejde for at værne om. Vores kerneområder er tag, både udskiftning, renovering samt vinduer og døre for både private og erhverv. Vi sætter kundetilfreds i højsædet og forlader ikke opgaven før kunden er tilfreds.
Neder jernhytvej 10, 6500, Vojens, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God og hurtig service hver gang regninger der er til at betale.

Antwort von AS Tømrer
Jeg har benyttet AS Tømrer til to byggeprojekter, efter at have fået dem anbefalet.
Anders var hurtig til at komme med tilbud, og rette til, ud fra mine ønsker.
Alt blev lavet som aftalt, og de var færdige til tiden.
Det endelige resultat er et virkelig flot stykke håndværk, der langt overgik mine forventninger.

Antwort von AS Tømrer
Udskiftning af punkterede termoruder, - det tog ikke lang tid!!

Antwort von AS Tømrer
Jeg fik nyt tag på huset og garage alt udført som aftalt godt håndværk pænt oprydning du har gode og høflige ansatte jeg kan varmt anbefale det videre mvh Jørn Therkildsen

Antwort von AS Tømrer
AS tømrer monterede nye døre og vinduer i vores hus i forbindelse med støjregulering pga de nye F35 fly. På trods af rigtig langsommelig sagsbehandling fra statens side, var Anders tålmodig og regnede tilbud ud til os 3 gange. Opmåling og montering var udført yderst professionelt og hurtigt. 5 store stjerner og en klar anbefaling herfra.

Antwort von AS Tømrer
Godt håndværk, overholder aftaler, flinke tømrer der knokler på for at få et godt resultat. Kan kun anbefale AS tømrer

Antwort von AS Tømrer
Vi er super tilfredse med det udførte arbejde. Det er et plus at medarbejderne også er høflige og venlige.

Antwort von AS Tømrer
AS Tømrer has replaced some windows and built pipe hiders and cistern boxes in our bathrooms.
They have done a really good job.

Antwort von AS Tømrer
AS Tømrer has replaced a window in My home, after another tømrer ditched me. They are very professionel and they are upfront with everything. They will keep you informed on the progress on shipment and deliverly.
I am saving to have them come in and do the rest of My Windows.

Antwort von AS Tømrer
Et flot udført stykke arbejde, med øje for detaljer. Vi fik præcis det resultat, som vi håbede på. Derudover var tømrer og mester venlige, hvilket gjorde det til en rigtig god oplevelse. 5 ⭐ herfra.

Antwort von AS Tømrer
De lavede vores køkken. Som var på special mål, det lavede de til perfektion. Varm anbefaling herfra.

Antwort von AS Tømrer
Bilforretning ændret til spændende bolig 150 m2 midt i Haderslev.
Valgt AS Tømrer, da kendskab fra tidligere sommerhus projekt som også blev til ug. Tidsplanen overholdes og meget dygtige folk der kan sit håndværk.
Mvh. Bib & PC

Antwort von AS Tømrer
Godt håndværk, og tæt kommunikation ifm. projektet. Hurtig udbedring af småting efter færdiggørelse.

Antwort von AS Tømrer
en god dialog mellem os og som gerne erkender hvis de laver fejl. De yder en godt stykke arbejdet fra start til slut.

Antwort von AS Tømrer
Vi havde desværre købt et hus med to utætte tage.
Efter at et andet tømmerfirma, efter 5 besøg opgav at løse opgaven med det lille tag, kontaktede jeg AS Tømrer.
De løste hurtigt opgaven, arbejdstiden var under en time og regningen var under 1.000 kr.
AS Tømrer rådgav os til at udskifte det store tag. Til trods for det fine tilbud, valgte vi en reparation.
Taget blev tæt, men desværre kun der hvor det var repareret, så AS Tømrer må i gang igen.
De bedste anbefalinger herfra, både på rådgivning/vejledning, udførsel/kvalitet og pris samt opfølgning.

Antwort von AS Tømrer
AS Tømrer er meget seriøse og løsnings orienteret, og aftalerne bliver altid overholdt

Antwort von AS Tømrer
AS Tømrer has repaired our windowes and doors in the house.
He comes whenever we use his help and his work is always ok.

Antwort von AS Tømrer
En yderst tilfreds kunde, super flot arbejde de leverer.
Fik lavet ny garage i 2021, som bare spiller, samt tag på stue huset, under garanti sag, med Cembrit. Kan varmt anbefales.
Kun store ++++++++++++++++ herfra, skal der lyde.

Antwort von AS Tømrer
Vi fik en vandskade i køkkenet, ASTømrer var hurtige, præcise og hjælpsomme. Arbejdet var lavet til ug

Antwort von AS Tømrer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.