Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had als kerstcadeau een paar thermolaarzen besteld, welke door GLS zogenaamd bezorgd zouden zijn, en waar we voor getekend zouden hebben, nou mooi niet, want er kon geen handtekening voor ontva... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service van aspius.nl Had een boeggtas besteld voor rubberboot, stikkels lieten los. Telefonisch met ze gebeld, kosteloos nieuwe boegtas binnen gekregen. Dit werd zonder problemen gelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een kleine viskoffer besteld van het merk plano. Dat op de website staat op voorraad helaas bleek dat een foutje .medewerker bood een ander viskoffer aan van albatros, maar was niet wat ik wilde. B... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op vrijdag besteld voor 16.00 uur, morgen in huis. Bezorgen met PostNL en GLS staat op de website. Het werd helaas GLS, al snel kreeg ik bericht, bezorging na het weekend. Jammer maar helaas, uite... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Winkel gerund met behulp van PrestaShop

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

25 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen verzending binnen 24u

Voor 23u een bestelling en morgen in huis ? Eergisteren een bestelling gedaan en nog geen update ontvangen betreffende levering. Slechte zaak !

23. April 2020
Aspius-Logo

Antwort von Aspius

Met deze informatie kan ik u niet helpen verder helpen die u geeft, heeft u een ordernummer voor ons?, zodat ik het voor u bekijken kan.
Bij bestellingen die u bij ons plaatst kunt u de voortgang altijd zien in onze webshop, mbt tot levering en voorraad.
Helaas hebben we ook te maken met de Corona, waardoor er enige vertragingen kunnen zijn, bij zowel shop als onze koeriersdienst.

Mvg,

Aspius

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oliefilter besteld netjes volgende dag…

Oliefilter besteld netjes volgende dag in huis. Oliefilter is een aftermarket met de verkeerde afmetingen. Heb geluk gehad dat ik het filter er nog uit gekregen heb want hij zat muurvast. Na telefonisch contact erkende de medewerker dat deze vaker strak erin gaat. Echter is er geen oplossing aangedragen!. En heb ik een ondeugend product gekocht waarbij ik opdraai voor de kosten. Ik heb smiddags nog elders een originele yamaha oliefilter gekocht deze past in 1 keer! Met nog geen 2 euro verschil voor een originele. Had ik maar meteen een originele yamaha oliefilter gehaald was ik klaar geweest nu ben ik 2 keer zo duur uit. Geen aanrader dus!

28. März 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Misleidende productfoto en beroerde service

De webwinkel was netjes tot je een ondeugdelijk product ontvangt.

Een laars die écht heel anders is dan afgebeeld, en valt aantoonbaar een maat groter uit, aan alle kanten veel te ruim (dan de standaard schoenmaat). Mat ipv glanzend , tekst op de laars die ook niet is afgebeeld etc. Bewezen met foto's.

En dan moet je als klant dus de retourkosten betalen terwijl het product aan alle kanten niet klopt.

De problemen werden niet miskend en afgedaan als zijnde dat het voor mij persoonlijk anders uitviel en mijn risico was.

Slecht, klantonvriendelijk en in schending van het consumentenrecht.

Koop niet bij aspius want als er iets echt mis is draai je voor de kosten op.

3. November 2018
Aspius-Logo

Antwort von Aspius

U heeft bij ons laarzen gekocht, deze zijn netjes afgeleverd. U gaf aan dat de laarzen niet pasten en retour wou sturen, dat is altijd mogelijk.
U gaf ook aan dat de laarzen niet overeen komen met de foto op onze webshop. Wij hebben dit gecontroleerd met dezelfde paar laarzen in onze winkel.

Mochten de laarzen niet overeen zijn gekomen met de afgebeelde foto op onze webshop zullen we ten alle tijden de kosten op ons nemen, maar in dit geval is het juiste produkt afgebeeld.

Dat er een merk op staat gedrukt dat kan voorkomen bij producten.

Helaas toen we u vertelden dat we hier geen uitzonderingen voor kunnen maken omdat er geen fout gemaakt is van onze kant gaf u aan ons negatief op internet neer te zetten.

Wij betreuren dit zeer dat het op deze manier gaat, en vinden het natuurlijk erg vervelend voor u.

Mvg,

Aspius.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr