Aromatique Atelier Bewertungen 6

2. Aromatherapiebedarf
  3. Kerzengeschäft
  4. Fahrzeugzubehörgeschäft
  5. Anbieter von Duft- und Aromastoffen

Aromatique Atelier is ontstaan uit mijn liefde voor geur. Als echte geurliefhebber merkte ik dat parfum voor mij meer is dan alleen iets wat je draagt — het is een ervaring, een herinnering en een manier om sfeer te creëren. Tegelijk liep ik tegen een aantal problemen aan. Veel van mijn favoriete parfums werden steeds duurder en daardoor voor veel mensen minder toegankelijk. Daarnaast wilde ik mijn favoriete geuren niet alleen als parfum dragen, maar ze ook op andere manieren ervaren, bijvoorbeeld als autoparfum, geurkaars, diffuser of roomspray, zodat dezelfde geurbeleving ook in huis of in de auto aanwezig kan zijn. Ook merkte ik dat het soms lastig is om een mooi en origineel cadeau te vinden. Ik wilde iets creëren dat luxe aanvoelt, persoonlijk is en perfect is om aan iemand te geven. Een geur is namelijk iets dat herinneringen kan oproepen en echt een bijzondere gift kan zijn. Omdat ik deze combinatie van luxe geuren, verschillende geurproducten en originele cadeaus moeilijk kon vinden, besloot ik Aromatique Atelier te starten. Met Aromatique Atelier wil ik luxe geurbeleving toegankelijker maken, zonder in te leveren op kwaliteit en uitstraling. Het assortiment bestaat uit parfums, autoparfums, geurkaarsen, diffusers en roomsprays, zodat klanten hun favoriete geur op verschillende manieren kunnen beleven — voor zichzelf of als een bijzonder cadeau voor iemand anders. Voor mij staan kwaliteit, service en beleving centraal. Aromatique Atelier is er voor iedereen die geur net zo waardeert als ik: mensen die parfum niet alleen dragen, maar echt beleven. Wear it. Live it. Give it. ✨

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

Fijne geuren

Fijne geuren, verzending en verzorging prima, kortom het product voldoet precies aan wat beloofd is.

13. Februar 2026

Prima prijs kwaliteit

Snel verzonden. Leuke extra (Auto parfum) goed verpakt. Vind niet alle vier de luchtjes passen bij mij maar daarom is het een proef pakket. Mijn man heeft nu de andere.

23. Oktober 2025

Smells amazing. Very impressed

Great candles. I followed all the instructions and they burn even longer than 23H. I had rouge540 and dior sauvage. Smells just like the original perfume but then in a candle😍
Next time im going to buy it as a present for my boyfriend.

1. März 2025
Aromatique Atelier-Logo

Antwort von Aromatique Atelier

Dear Yasmina,

Thank you so much for your lovely review! 🕯️ We're delighted to hear that our candles exceeded your expectations and that you enjoyed the Rouge540 and Dior Sauvage scents. It’s wonderful to know they brought the essence of your favorite perfumes into your home!

We can't wait to help you surprise your boyfriend with a special gift next time. 💝

Warm regards,
Team Aromatique Atelier