Et simpelt koncept: Du kommer ind -> du lægger din næste time i trænerens hænder -> du puster lidt ud bagefter -> du smutter videre, med god energi og trætte muskler! Godt sted. Søde, folk.
Unternehmen hat geantwortet
I'm really happy with my experience in Arca so far. Everyone in the sessions is nice and helpfull. The coaches are super friendly and they explain the exercises really well, even if in danish hehe Th... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid god træning i værkstedet! Jeg har trænet i forskellige fitnesscentre gennem 25 år, men virkelig fået et nyt syn på helhedsorienteret træning hos Arca. Med fokus på mobilitet, styrke og cardio, e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.
Vom Unternehmen geschrieben

Dänemark

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Jeg fortrød omgående mit køb, og den søde kundeservice annullerede derfor min ordre!

Antwort von Arca
Jeg har nydt træningen meget, men da jeg kom til skade til træning, var der ikke megen hjælp eller sympati at hente. Det er selvfølgelig på eget ansvar at træne, så jeg forventer som sådan ikke noget, men attituden var godt nok hård.

Antwort von Arca
Kan varmt anbefale Arca. Det er dyrt, men hvis du har råd til at prioritere det, er det en lækker træningsform, der gør, at man kommer afsted.

Antwort von Arca
Altid venlige medarbejdere, der er forstående og hjælper med udfordringer.

Antwort von Arca
Jeg har været meget glad for at træne i ARCA, dygtige trænere, men pga skade har jeg måtte holde pause. I den forbindelse har jeg kun mødt utrolig hjælpsomhed og fået pasuseret mit medlemskab i et år plus uden ekstra udgift. Har altid fået svar tilbage når jeg har henvendt mig. Tak til jer og for denne gang.

Antwort von Arca
Søde trænere. Sjov og alsidig træning.
Dog kunne et lidt renere gulv være fedt. Især når man skal lave øvelser med ansigtet ned i det 🥲

Antwort von Arca
Meget sødt og kundeminded personale. Hurtig svartid :)

Antwort von Arca
Super god service i forbindelse med mit abonnement - svarer hurtigt og er meget servicemindet 🙏🙂

Antwort von Arca
De er altid venlige, forstående og rimelige I Arca's kundeservice. Har været medlem i snart 4 år og om stort og småt og altid fået et hurtigt og velargumenteret svar tilbage.

Antwort von Arca
God instruktion og flere boxe som understøtter at man kan finde hold

Antwort von Arca
Virkelig god kundeservice! Lynhurtig reaktion på min forespørgsel, venlig tone og meget løsningsorienterede. En fornøjelse at nogle virksomheder vægter gode kundeoplevelser højt - også når der opstår en udfordring.

Antwort von Arca
Jeg var selv nybegynder for tre måneder siden, og er allerede blevet helt vild med crossfit. Arca’s trænere er altid super dygtige, søde og hjælpsomme på holdene.
Jeg fortsætter helt sikkert!

Antwort von Arca
Jeg har fået en skade, som gør at jeg ikke kan træne i en 2-3 måneder og skrev ind til Arca, at jeg gerne ville have sat mit medlemskab i bero, men ikke var helt klar over endnu jeg kunne vende tilbage, hvorfor jeg spurgte om det var en fleksibel løsning på en pause. Det var der og de satte mit medlemskab i bero med det samme og skrev at jeg bare skulle sige til når jeg var klar til træning igen. Super service 👍💪

Antwort von Arca
super god service, søde medarbejdere og hurtig respons!

Antwort von Arca
De er altid hjælpesomme og hurtige hos Arca, når jeg har brug for hjælp. Stor anbefaling herfra ☺️

Antwort von Arca
Virkelig fantastisk sted at træne, plads til alle og svedgaranti :=)

Antwort von Arca
Classes depend greatly on the instructor. The gym I was in was a little shabby- but that might be part of the charm. Great customer support

Antwort von Arca
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.