Jeg har netop i weekenden været til kursus med Tina, og hun er en meget kompetent og dygtig underviser. Hun er kreativ og spreder glæde på holdet, samt hun formår at bruge vandets egenskaber, som e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft en fantastisk oplevelse med AQUA MOVES og Tina Nygaard. Fra første kontakt har vi mødt en utrolig høj grad af personlig, ærlig og kompetent rådgivning. Tina tager sig virkelig tid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde den store fornøjelse at have Tina som underviser på et inhouse kursus for vores instruktører i Hovedgård Svømmeklub. Tina er skarp! Så er det sagt :-) Tina sørgede for en lærerig og hyggeli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Find professionelt udstyr og redskaber til Aquafitness, Teknisk Svømning, Babysvømning & Åbent Vand Aktiviteter. Find bassinudstyr og beklædning. Webshop til B2B kunder: svømmeforeninger, svømmehaller, bassinundervisere, varmtvands- og terapibassiner, folkeoplysningsforeninger. Undervisning og Events afvikling i bassintræning, aquafitness samt babysvømning. Skab populære træningsfaciliteter i dit bassin og få flere deltagere til selvorganiseret træning og til dine aquafitness-hold. Med træningskoncept AquaFitness+ får du adgang til: • specialistrådgivning • individuel tilrettelagt undervisning • fitnessmaskiner Hvad koster det at komme i gang med træningskonceptet AquaFitness+? Få dit prisestimat i prisberegneren på hjemmesiden. Du vælger fitnessmaskiner og ønskede undervisningsomfang og får et prisestimat med det samme.
Skovlundgårdsvej 134, Viby J, 8260, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
I dag stod den på Smart træning i det skønne varme vand.
Der var både noget til hukommelsen, det sociale, pulstræning, julequiz og hyggeligt
Julemusik.
Det bliver helt sikkert aldrig kedeligt i Tinas selskab 💙

Antwort von AQUA MOVES
Weekenden starter på Tinas sidste hold til varmvandtsgymnastik om fredagen. Så er humøret i top - hun er altid veloplagt og finder på mange ny øvelser både til styrke, balance og puls. Vi bliver udfordret på så mange måder - og så er der smil og grin.

Antwort von AQUA MOVES
Tinas undervisning er meget inspirerende og energisk på den smittende måde. Hun kommer gang på gang med nye øvelser og selv musikken er varieret.
Tina forstår at tilpasse undervisningen til hver enkelt deltager og jeg kan på det varmeste anbefale hende som træner.

Antwort von AQUA MOVES
Har oplevet Tinas undervisning mange gange gennem årene. Det er altid godt og tilpasset så alle deltagere udfordres på det rette niveau. Særligt smart-træning, som både er kognitiv- og fysisk træning, er altid et hit. Tina kommer gang på gang med nye øvelser, som medfører god træning af hjernen, kroppen og lattermusklerne.

Antwort von AQUA MOVES
Tina fra AQUA MOVES er en rigtig faglig dygtig og kompetent underviser i Aqua- og bassintræning. Hun kan få alle motiveret og med uanset funktionsevne med sin varierende og inspirerende undervisning.

Antwort von AQUA MOVES
Aqua moves har rigtig mange fine ting. Som underviser i børnesvømning er jeg vild med at kigge på legetøj hos Tina.
Særligt baby instruktionsdukken er jeg glad for. Og har fået købt en til alle de haller jeg er i. Dog skal man være opmærksom på at følge medsendte retningslinjer i håndtering af dukken😊

Antwort von AQUA MOVES
Jeg har haft fornøjelsen af Tina på forskellige kurser, workshops og Aqua inspiration. Igår havde vi så Tina ude i vores egen svømmehal til kursus i rekvisitter og aktiviteter.
Tina er altid sprudlende og fantastisk at være sammen med. Hun formidler tingene på en god måde så alle kan være med, og hendes energi og glæde ved Aqua fitness kan mærkes helt ned i vandet.
Derudover er det skønt at hun kan hjælpe med rekvisitter, hurtig og fin betjening. Man får altid den bedste behandling.

Antwort von AQUA MOVES
Tina er min absolut favorit "materiale-pusher".
Hun har altid kunne finde de ting, jeg mangler, har hurtig respons og super kvalitet af ting til både fitness og undervisning.
Og den service, der følger med, er absolut også et plus.
Tak for mange timers sparring, og MASSER af hjælp med diverse udstyr.

Antwort von AQUA MOVES
Holbæk Svømmeklub har benyttet Tina til et spotkursus om Gravidsvømning, det har vi være mægtig glade for.

Antwort von AQUA MOVES
Det var SÅ godt at kunne afprøve dine produkter på vores egen hjemmebane, tak for et godt, inspirerende og lærerigt besøg 💪🤗

Antwort von AQUA MOVES
De sidste år har jeg haft den udsøgte fornøjelse at undervise sammen med Tina Nygaard på Aqua Fitness kurser og workshops for både nye og erfarne instruktører. Tina er en meget erfaren, dygtig og engageret underviser, som formidler såvel teori som praksis på en måde, som altid understøtter deltagernes motivation, læring og anvendelse af det lærte. Som underviser sætter Tina en stor dyd i at holde sig opdateret på nyeste trends, øvelser og rekvisitter og bruger hendes nyeste viden til at målrette, tilpasse og forny undervisningen.

Antwort von AQUA MOVES
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.