Anton Sport Bewertungen 137

TrustScore 2 von 5

2,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte flere par Hoka sko for under 1 år siden på Anton Sport Tvedtsenteret. Fikk beskjed om at det var gode tursko. Har brukt dem til vanlig gange på asfalt og grus, sammen med ett annet par Hoka for... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig holdning fra ansatte. Merket også at når du kjøper et par sko, så får du prøveskoa med som en av de. De påstår at det er siste". Skjedd meg to ganger.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var på Anton sport på Jessheim i dag for å se på sykkel til sønnen vår. Vi var i butikken i ca 20 minutter og ingen kom bort og spurte om vi trengte hjelp. Det var fem ansatte i butikken og ingen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle reklamere på en dyr jakke som vi oppdaget hadde en uoprettelig skade. De i butikken beklaget og sa at dette skulle de ordne opp i, men at det var innført nye rutiner. De tok bilder og sendte de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

helgetilbud on opptil 55% medlemsrabatt

1 Stern

Hat 43 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vanskelig retur og sen leveranse

De skriver at retur etikett følger med pakken, men det gjør det ikke, må kontakte nettbutikk og gå igjennom en rundans med linker til PostNord som ikke fungerte helt bra, men rask respons fra kundeservice👍🏼 så det ordnet seg, du skal være ganske flink teknologisk, hadde det vært mine foreldre så hadde det vært 2400 i dass

6. Februar 2025

Ordren min ble kansellert

Jeg bestilte en Arc'teryx jakke på en stor kampanje på nettsiden til Anton Sport. Jakken var inne på lager (du får ikke lagt til i handlekurv hvis ikke). Jeg bestilte jakken, men dagen etter var status på ordren at de ikke hadde denne på lager.
Det har tatt meg 3 dager å få svar fra supporten dems, og de har nå uten videre kansellert ordren og sier at de ikke klarer å få tak i den.
Dette tviler jeg sterkt på da dette er en av de mest populære herrejakkene til Arc'teryx.

Jeg hadde fint ventet til de fikk denne inn på lager, men det virker for meg som de ikke ville selge denne så billig som de gjorde og har derfor kansellert bestillingen min i stedet.

27. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I bought around 10k worth of clothing…

I bought around 10k worth of clothing here, only to lose 700nok from my bonus points because items I received were faulty. I returned them and was informed that "money will be returned", to which they confirmed that I will receive my bonus points back.
I did not. Not only that, the support person (Kristian) was rude and kindof accused me of lying.

I wish I saw the rating here before going there.

12. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

treningshansker beskyttet ikke hendene mine mot blemmer.

Hei, jeg kjøpte treningshansker hos Anton Sport CC Vest, jeg prøvde dem på Sats rett etterpå, og skjønte at de ikke beskyttet hendene mine mot blemmer. Jeg prøvde flere ganger i butikken å returnere produkt, som ikke oppfyller mine forventninger, gitt den dyre prisen. En leder forklarte meg at det var mulig for meg å returnere produktet med emballasjen, noe jeg gjorde, men nok en gang forklarte de andre ansatte meg at når produktet først ble brukt, er det ikke mulig selv om det gjør det. Det gir ikke mening, hanskene er som nye, og rent… helt umulig å bytte dem til produkter av samme verdi eller få refusjon.

1. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte Kari Traa Rose ullundertøy i…

Kjøpte Kari Traa Rose ullundertøy i slutten av mars 2022 i nettbutikken til Anton sport. Er blitt hull og revner i både longs og genser, tross forsiktig bruk og vask (lufter ullundertøy, og ved vask vaskes det skånsomt med vaskemiddel tilpasset ull). Tok kontakt om reklamasjon, den fikk jeg opplyst var på 2 år. Jeg fikk da "tilbudet" om å kjøpe nytt (et de hadde kampanje på)! Dette er dårlig service! Mener at et forsiktig brukt ullundertøysett til den prisen bør vare lenger enn 2 år (jeg bruker ikke ullundertøy på sommeren...), så anbefaler andre å gjøre sine kjøp et annet sted (og kanskje velge noe annet enn Kari Traa Roseull, som nå har en langt dårligere kvalitet (holdbarhet) enn det som ble produsert i tidligere år)!

23. Oktober 2024

dårlig angrerett

Jeg har handlet en del på Anton sport og masse andre butikker i mitt liv. Bestillte mig ett par skor på nett av en model som jeg brukt i over 10 år.
Jeg tok på mig skoen det var en den nyeste modelen pegasus trail 5 i samme størelse jeg brukt i alle år, har å fjorårets model i samme størrelse. Jeg startet dagen med og farte til Gardemoen halvveis på turen måte jeg ta av mig skoen da jeg fikk vondt av de. når jeg kom frem til min destinasjon måte jeg gå og kjøpe mig nye Skoe da jeg fikk vondt av de og ikke kunne bruke de. Så når jeg kom tilbake fra turen gikk jeg innom min lokale Anton sport butikk og Vile returnere den men de sa nej skoen er brukt så vi kan ikke ta de imot. jeg blev irritert da de skriver på nettsiden att man kan returnere de i butikk. Men personalet var sa du kan jo alltid selge de på finn.no. jeg ble irritert og sa de kunne beholde de jeg har hverken tid eller lyst på og selge ting på finn.no er en grunn til hvorfor jeg bruker Nettbutikken. Første gangen jeg prøvde returnere på Anton ett par sko som jeg brukt ett par timmer, ikke noe risiko for att jeg kommer ha behov for det noe mer da jeg bare enkelt sluter og handle av de.

24. Oktober 2024

Transportskade på elsykkel

Bestilte en elsykkel som ble sendt med Postnord for levering på døra. Dessverre ble sykkelen alvorlig skadet under transport. Postnord meldte selv fra om skade på pakken. Opplevde svært rask og god kundeservice fra Nora hos Anton Sport når jeg tok kontakt. Sykkelen ble hentet dagen etter og en ny levert etter en uke. Fikk en økonomisk kompensasjon og ny sykkel ble levert ferdig montert. Positiv opplevelse med Anton Sport når det først var en uheldig hendelse med transporten.

4. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anton Sport Sandvika anbefales!

En skikkelig god handleopplevelse!
Hyggelig betjening som kom med konkrete forslag, uten å være for pushy. Gode anbefalinger basert på produktkunnskap og egen erfaring med merkene og varer. Den ansatte var svært serviceminded og satte opp bestilling for meg på sko som de ikke hadde inne i riktig str., men kunne skaffe. Jeg endte opp med å handle mer enn jeg først hadde tenkt fordi selger var tålmodig, hjalp meg vurdere produkter ut fra behov og kom med så gode anbefalinger - både klær, sko og tilbehør til løpeturen. Butikken er ryddig, oversiktlig, med godt vareutvalg - jeg ble inspirert! Anbefales!

25. September 2024

Kjapp og god service.

Handlet et par sko i nettbutikken, dette var som man ønsker en butikk skal være, varen ble sendt innen kort tid.
Senere begynte dette kostbare paret med sko å gå opp i limingen etter 7 måneders bruk, noe som i og for seg er skuffende, men vanskelig å klandre butikken for.
Etter kontakt via epost med Anton Sport så fikk jeg kjapt tilbakemelding om fremgangsmetode for å registrere returfrakt host postnord, dette var meget enkelt og gjort på et øyeblikk. Samme dag som forsendelsen ankom butikken så ble erstatningsvare sendt. Noe bedre service kan man ikke be om, dette er 5 stjerner.

20. September 2024

Middels kundeservice

Opplevde å få varierende kundeservice hos Anton Sport Storo. Det virket som alt skulle gå så raskt. Det resulterte i at jeg fikk et par sko i forskjellig størrelse på skoene. Prøvde å maile kundeservice og fikk lite anerkjennelse på at det var en glipp fra deres side. Ble bare bedt om å dra tilbake til butikk (noe jeg beskrev var langt unna meg). Kjip opplevelse av en butikk jeg ellers har likt!

7. September 2024

Manglende kundeservice

Bestilte varer fra Anton Sport 27/08. Fikk raskt en ordrebekreftelse hvor det sto at varene burde ankomme etter 2-3 virkedager. Nå, etter 2 uker står det fortsatt hos Postnord at de ikke har mottatt pakken enda, mens Anton Sport sier at den er sendt. For 5 dager siden sa kundeservice hos Anton Sport at de skulle sjekke opp i det å gi meg beskjed, men har fortsatt ikke fått vite noe mer.

Ufattelig irriterende med så treg kundeservice. De har heller ikke noe telefonnummer det er mulig å nå de på.

27. August 2024

Super rask levering

Super rask levering! Gikk under 1 døgn fra bestilling til pakka lå på trappa. Hadde problemer med skoene jeg bestilte, men fikk kjempe god hjelp både av kundeservice på nett og i butikken på Alna.

30. August 2024

Salesmen are liars

Anton CC Vest, Oslo. I bought an EV bike Cannondale in April 2024 and I regretted not recording the conversation with the salesman. The guy bluntly lied to my face about the characteristics of the bike and the service afterwards. Beware!

24. April 2024

Dårlig kundebehandling

Var innom Anthon sport Alna og så på løpesko, det stod 3 personer ved kassa, 1 bak og 1 foran, som muligens skulle hjelpe kunder i butikk. De som jobbet var mer interessert i å snakke med hverandre. Det var ingen andre kunder i butikken en meg og min mann. Jeg kommer ikke til å benytte denne butikken noe mer.

22. August 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Dere har «glemt» å ta vekk tilbudsprisen, men jeg som kunde får svi for dette. Merkelig opplegg og overhode ikke god kundeservice. Handla mye av dere før, men etter denne episoden, blir det ikke mer handling av dere desverre. Om dere handler noe på tilbud, så vær OBS! Anbefaler overhodet ikke denne nettbutikken.

2. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Møte med en ansatt på Anton sport Storo…

Møte med en ansatt på Anton sport Storo i Oslo ble det verste og det dummeste jeg har opplevd på mine 68 år når det gjelder varehandel
Har kjøpt Hoka Anacapa low gtx
. Etter 10-12 mil begynner begge skoene på samme sted å få en synlig skade der hvor det blir en bøy p.g.a. tå og tær. Den ene skoen lekker der skaden oppstår. Drar ned til Anton Sport på Storo med skoene. Der møter jeg en ansatt som prøver å finne på minst 10 argumenter mot at skoene ikke har en svakhet. Nevner noen. Påstår at jeg kanskje svetter på foten. Begynner med at skoen ikke lekker etter å ha tatt litt vann på dem. Etter mere vann lekker skoen. Påstår da at det er en rift i skoen, men det er ingen rift det er skaden som oppstår av bøying. Likt på begge sko. Påstår så at jeg kan ha kul på føttene at det er derfor skaden oppstår. Påstår så at sålen er slitt selv om en annen ansatt kommenterte at sålen så fin ut. Mener at dem små prikkene på knåttene er borte. Dem blir slitt av etter noen hundre meter. Har brukt skoene på grus og asfalt vei. Påstår at skoene skal brukes i stier i skogen. Akkurat som det har noe betydning for skadene. Tar frem nye sko for å sammenligne, ser da at den svakheten på skoene er blitt forandret, rettet på og ligner nå på andre holdbare Hoka sko som jeg har og er fornøyd med. Skoene ble igjen i butikken så jeg får se hvordan det går. Kan ikke anbefale å kjøpe fra Anton sport om det er opplæringa dem får. 25.06 Har nå fått nye sko av en oppdatert type der dem har forandret akkurat der jeg reklamerte. Så jeg gir dem en ekstra stjerne for det.

19. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr