Anteszorg Bewertungen 21

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Coolhaven ggz antis. 170 euro voor een videocall gesprek dat steeds weer opnieuw wordt herhaald. Geen progressie gehaald .( wel zelf methadon) afgebouwd. Zonder enige hulp. Schandalig dit. 🆘️ ik Ben... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik moest worden opgenomen op de afdeling acute crisisdienst. Ben hier heel begripvol opgevangen. Locatie schoon, medewerkers meedenkend en erg vriendelijk. Arts ( psychiater) die ik heb gesproken... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Héél veel van de zogenaamde ¨anti-psychotica¨, kan je juist verward worden/psychotisch.. dit heb ik meerdere malen mogen ervaren, alsook vaak een depressie en lusteloosheid. Het is van der zotte in d... Mehr ansehen

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ster onwaardig

Ster onwaardig. Zeer onprofessionele organisatie, vies, arrogante arts/nul ruimte voor dialoog, er zitten mensen die zeggen te sparen op deze manier van de bijstand, iedereen rookt en is om het half uur weg, incapable leidingevende, je bent een object ipv een mens, Nul empathie, naast een bouwput/nul rust. Bloedrukmeting wijkt 60 af van controlemetingen HOP en maar medicijn toedienen (verdienmodel?) en dan vinden ze het raar daat je twee keer valt, stenen tijdperk/niks digitaal en verifieerbaar, geen zelfreflectie/aap wordt op jou als suïcidale patient gelegd, na 5 dagen bijholteontsteking nog niet behandeld. Vervolgtraject gecanceld en zonder doei weggegaan. Sommige medewerkers zijn zelf toe aan opname. Schandelijk en mensonterend hoe ik hier ben weggegaan. Ben terug bij af na een week geleden hoog suïcidaal te zijn geweest en reken dit de organsatie aan. Of de bloedrukmeters geijkt zijn vraag ik me af? Ondanks dat ik gisteren in alle staten was bleek deze bij de HOP (ja zo slecht voelde ik me) volstrekt normaal. SCHANDE!

23. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als naaste hoor ik dat (wel van…

Als naaste hoor ik dat (wel van hemzelf) dat hij moet blijven drinken terwijl hij wacht op een opname in de kliniek. En, ook gek, hij moet aan zichzelf werken.
Hoe dan, met alcohol in je lijf?

26. März 2026

Onbeschoft personeel

Meerdere malen gebeld naar deze instantie om informatie te krijgen over een dierbare die in behandeling is. Heletijd wordt er kortaf gedaan en ze komen hun afspraken niet na. Er werd zelfs opgehangen in mijn oor.

13. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Antes, GGZ (Geen Goede Zorg)

Antes, onderdeel van de Parnassia Goep.
ONZ Ouderen Ambulant CNW
Franz Leharstraat 141
3069MN Rotterdam
Van deze fantastische instelling kreeg ik na dat ik door een Geriater van het SFG ben doorverwezen, op 11 december 2025 een vertrouwelijke brief dat ik ben aangemeld voor behandeling.
Binnen vier weken vanaf de datering zou er door het geweldige team met mij contact worden gelegd.
Bij direct op 11-12-2025 telefonisch contact gelegd (waarbij er zeker een patiënt de telefoon opnam) om te informeren of mijn zorgverzekeraar een contract heeft met betreffende GGZ-instelling kreeg ik een behoorlijk wazig antwoord maar ik zou direct worden teruggebeld.
Jawel hoor, na ruim zeven weken nog niets gehoord, geen telefoon of schrijven.
Nu snap ik hoe het komt dat Antes zo bijzonder (slecht) laag scoort in de reviews.
Maar goed, voor die gene met hoge nood, telefoon 113.

11. Dezember 2025

LOODS Antes Portugaal

LOODS Antes Portugaal
Deze kliniek werkt met waarschuwingen
3 waarschuwingen en je moet vertrekken
Ik wist niet wat ik hoorde

Lachgasverslaving met zenuwschade aan benen .

Na eerder stoppen met sporten werd de eerste waarschuwing uitgeschreven.
Geen dokter gezien en kinderpsycholoog in opleiding .2 uur hiken met kapotte benen
Reactie ....niet zo aanstellen
Schandalig ....werkelijk niet te geloven
Dit is zorg ????????
Vitamine B ?
Welnee niet nodig

Dit is geen zorginstelling Dit is iemand nog kapotter maken dan hij binnen kwam .
Deze mensen weten niet wat ze doen .
En zou dan ook direct uit de zorg moeten verdwijnen. Inspectie zou op zijn plaats zijn .
Een verdrietige en radeloze moeder .

8. Januar 2026

Fundamenteel falende en onbetrouwbare GGZ – Parnassia en Antes

Deze GGZ-instelling staat bekend als een fundamenteel falende en zeer onbetrouwbare organisatie en behoort tot de slechtst functionerende GGZ-instellingen in Zuid-Holland. Structurele miscommunicatie, het stelselmatig niet nakomen van afspraken en een schokkend gebrek aan zorgvuldigheid lijken hier eerder standaard dan uitzondering.

Patiënten worden gereduceerd tot dossiernummers en procedures en lopen hier eerder ernstige traumatische schade op dan dat zij daadwerkelijk worden geholpen. Verzoeken verdwijnen spoorloos, dossiers bevatten desinformatie, zijn onvoldoende op orde en verantwoordelijkheid wordt consequent ontweken. Wat hier wordt aangeboden kan onmogelijk als zorg worden aangemerkt; het is bureaucratische chaos die wordt afgewenteld op zeer kwetsbare mensen in levensbedreigende situaties.

Wat deze zorgen alleen maar versterkt, is een recent krantenbericht over een patiënt Wendy, waarin duidelijk werd dat gegevens van wildvreemden in haar medisch dossier stonden en dat honderden medewerkers onaangekondigd toegang hadden tot haar gegevens — inclusief gegevens van andere patiënten. De Autoriteit Persoonsgegevens doet onderzoek naar deze ernstige privacy‑schending, en de Geschillencommissie noemde de gebrekkige beveiliging van patiëntgegevens “uiterst zorgelijk”.

In plaats van passende en juiste begeleiding, veiligheid en herstel veroorzaakt deze instelling ernstige trauma’s, extra spanning en stress, onduidelijkheid, desinformatie die niet over de patiënt gaat en totaal niet op de persoon betrekking heeft, en wantrouwen — precies datgene wat geestelijke gezondheidszorg nooit zou mogen doen. Dat een organisatie met deze werkwijze kan blijven functioneren binnen de GGZ is ronduit alarmerend en zorgwekkend.

Wie waarde hecht aan professionele, zorgvuldige en menswaardige geestelijke gezondheidszorg, doet er verstandig aan deze instelling met een zeer grote boog te vermijden. Binnen Zuid-Holland zijn Yulius en Forta Groep aan te raden; laat je niet wijs maken dat je gebonden bent aan de regio — je hebt vrije keuze in Nederland.

1. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jammer dat we geen min 10 sterren…

Jammer dat we geen min 10 sterren kunnen aanvinken! Blijf weg bij Antes het zijn medicasters (kwakzalvers) van de bovenste plank! Kijk eventjes op haringvlietmeisje.nl en je ziet meteen met wat voor trauma's ik te maken heb gehad. Het duo van Gameren en van Hamoen zijn echte omhoog gevallen puelle publica's pas daar voor op! Ga op zoek naar een fatsoenlijke beroepsbeoefenaar en laat dit gespuis links liggen

12. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na een wachtlijst van 9 maanden kwamen…

Na een wachtlijst van 9 maanden kwamen we pas ruim na 2 jaar daadwerkelijk op intake. En in plaats van daar open in te gaan baseert men zich op (foutieve)diagnoses van voorgaande collega's van andere organisaties.....
Zo blijft een initiële foute diagnose je achtervolgen. Met als gevolg een vooringenomen traject van een cliënt die dan vervolgens (natuurlijk) wel in hun hokjes moet passen....om na een hoop vijven en zessen te moeten constateren dat Antes zelf niet de juiste hulp kan bieden. Schandalig! Als het om mijzelf had gegaan had ik mij al 2x opgeknoopt! Nu kostte het mij alleen mijn relatie.
Mijn partner werd er gekker van dan zij erin ging en oeps, de gestarte relatie therapie kon geen voortgang hebben met mij erbij, want.....cliënt wilde geen contact meer met mij, had slot op huisdeur vervangen ed. Ik ben iemand met gezond verstand die gewoon goed functioneert in de maatschappij. Maar zo wordt ik niet behandeld. Men gaat liever mee in de wanen van de cliënt, want daaraan is te verdienen. Ook al is dat met aan het lijntje houden en niet voor het echte geluksgevoel van de cliënt!
Sorry, geen goed woord voor over. Verder kijken dan de kennis uit de boekjes of de lengte van hun neus is er niet bij.
Heel jammer!
Gemiste kans ook voor de relatie!
Bij Antes moeten ze nog een hoop leren en dan niet in de schoolbanken met de ogen dicht!
Petje af voor de receptioniste, die leek er meer verstand van te hebben en toonde meer menselijkheid!
Misschien kunnen we ook 'over-gestudeerd' zijn?
Jammer! Laat de peuten maar eens op een onbewoond eiland diep in zichzelf kijken.

21. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne locatie

Ik moest worden opgenomen op de afdeling acute crisisdienst.
Ben hier heel begripvol opgevangen.
Locatie schoon, medewerkers meedenkend en erg vriendelijk.
Arts ( psychiater) die ik heb gesproken was ook fijn.
Minpuntje : het eten .., t is vers maar niet altijd lekker..

12. November 2025

Slechte ervaring Antes Prins Constantijnweg 131, 3066 TA Rotterdam

Ik ben opgenomen voor 12 dagen in de Detox. Dit is goed verlopen, prima zorg lieve mensen. Daarna ben ik naar huis gegaan en heb een terugval gehad. Antes Prins Constantijnweg 131,
3066 TA Rotterdam

Antes heb ik al heel vaak gebeld, omdat ze ook een vervolgprogramma hebben, klinische opname van 12 weken. Ineens verwijzen mij naar de regio waar ik woon, dat is Eindhoven. Belachelijk want voor een klinische opname kun je je overal inschrijven, landelijk via de huisarts. Antes ken ik en is een fijne locatie, maar ze weigeren mij zorg te geven. Novadic Eindhoven heeft me afgewezen omdat ik Rotterdam in behandeling ben. Ik voel me een nummer nu, waarom wilt Antes mij niet helpen? Ik weet dat ze korte wachttijden hebben. Ben echt heel erg teleurgesteld in deze kliniek, ik ben suicidaal, dat moeten ze toch serieus nemen, heb meerdere keren gebeld en gevraagd om de verslavingsartsen, die ik allebei ken, Hanne en Isabel om mij terug te bellen. Dat doen ze gewoon niet. Regeltjes zijn regeltjes, echt waardeloze mensen, die verdienen hun geld maar kijken niet naar de personen die het echt nodig hebben. Ik zou iedereen afraden om hier naartoe te gaan.

1. Juli 2025

LEES DEZE NARIGHEID OVER ANTES

Ik sluit me totaal aan bij de reactie van 6 nov 2024

Deze Antes bende is zeer gevaarlijk, ze sluiten mensen op , drogeren ze met dwang, liegen keiveel, zitten achter hun pc aan gegevens waar ze niet aan mogen zitten met overheidsgroepen en maken een map over je met je levensverhaal erin. Misbruiken rechtbanken en papieren om mensen op te sluiten die ze niet mogen in afgelegen kampen. Verzinnen illegale dingen op papier. Hier hoor je niks over in de media, schandalig.

Zoals de 6 november reactie al zegt richt Antes enorme hoeveelheid schade aan kwetsbare mensen en helpen mensen niet. Ze stalken je en maken wikipedia pagina's van hun slachtoffers en spelen met mensen hun gevoelens en hun leven omdat ze zelf geen echte baan kunnen vinden. Omdat ze zelf geen aandacht of gevoelens krijgen. Voordat je beseft dat ze niks gedaan hebben en je kapot hebben gemaakt is er 20 jaar voorbij. Ik heb ook heel veel mensen sterk zien binnenkomen en kapot en getraumatiseerd weg zien gaan. In een paar jaar tijd heb ik mensen zien overlijden door hun giftige pillen en ze komen hiermee weg. Andersom zou iemand levenslang tbs krijgen maar hun krijgen dat niet.

Vriendjespolitiek en legale crime.

Antes maakt van een probleem in je leven een heel groot probleem en houden je voor de gek om hun werktijd te behouden en voor het geld. Ze helpen je niet en richten schade aan je en je bent een laboratoriumrat waar ze hun experiment op je kunnen doen en respecteren je privacy totaal niet.

Beschermd wonen zijn gevangenissen voor kwetsbare slachtoffers, klinieken zijn helse kampen.

Ik heb nooit iemand verholpen of blij gezien, iedereen word kapot gemaakt en getraumatiseerd. Ze willen je niet blij zien en als je ongelukkig bent zijn ze tevreden en zo hoort het niet te zijn.

Hebben termen als "terugkeer in de maatschappij" terwijl ze zelf buiten de maatschappij zijn, afgezonderd en geisoleerd en verstopt in een kamer in een verstopte gebouw en de hele maatschappij is zelf tegen hun en haat hun.

Zijn kluizenaren omdat ze in die verstopte kamers de hele dag achter hun pc zitten te spelen met excel EPD bestanden.

Ze zitten zelf ook achter jonge kinderen aan, dat is hun grootste doelgroep om mee te beginnen en daar het van kwaad tot erger bij deze arme hulpeloze slachtoffers, daarom moeten ouders hun kinderen heel goed beschermen en de ouders die weten van dit soort praktijken doen dat ook.

Antes en psychiatrie is 1 groot gezwel in de samenleving, ik raad Antes en psychiatrie TOTAAL AF, begin er niet eens aan.

Ik ben enorm beschadigd en getraumatiseerd door deze bende en ze blijven me stalken terwijl ik van deze creeps af wil omdat ik niet nog verder de put in wil zoals ze dat willen met iedereen. Er moet een formulier komen om je uit te schrijven van deze monsters en creeps.

Hun mentaliteit is: misbruik alles wat je kan misbruiken en hou ze voor de gek zodat we ons werk kunnen blijven behouden.

Je vind alle info en de achterliggende waarheid over psychiatrie op cchr.nl

8. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb hele goede ervaringen met de…

Ik heb hele goede ervaringen met de loods .Ik heb hier goed aan m'n problematiek van m'n verslaving kunnen werken . De detox is gewoon hoe die moet zijn . En dat is detoxen. Ten eerste moet je zelf ook willen . Er zijn regels waar je je aan moet houden , en dat is t minste wat je kan doen. T eten is goed te doen , niet een hoogstandje maar goed . ...

4. Oktober 2024

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Mijn vrouw is hier zonder pardon opstaat gezet. Ze heeft psychische problemen en er is haar daar weinig tot geen hulp geboden. Bij Antes zouden ze zich schamen!!!!!! ( sommige medewerkers). Hulpverlening bij Antes is iets waar ik als echtgenoot me echt een hele andere voorstelling van had gemaakt. En dan zit je daar in de vergaderruimte en staan daar kreten op het boord wat ze patiënten moeten geven zoals respect, aandacht, geborgenheid, rust enzo.
Dit zijn bij Antes loze worden!

5. Dezember 2024

Heb je psychische klachten dan raad ik Antes NIET aan

Heb je psychische klachten dan raad ik je niet aan naar deze instelling te gaan. Ze zijn zelf de grootste narcisten die er zijn hier. Ze spelen met je gevoel, en helpen je alleen als je volgens het "boekje" bent. Wijk je af dan laten ze je gaan. Ze houden je aan het lijntje maar spreek je ze tegen dan ben jij de "gek". Ze spelen met je gevoel en leven je komt hier slechter vandaan dan dat je al ben. Ga vooral niet naar de Carnissesingel als je last heb van verslaving en persoonlijkheid ze weten hier niet wat ze doen. Je bent een proefpersoon zodat ze hun studie kunnen uitproberen op je. Ik heb hier meer mensen kapot zien gaan dan dat ze geholpen zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

6. November 2024

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Slaapmedicatie wordt niet afgebouwd want op medicatie wordt verdiend. Patiënten kunnen illegale medicijnen thuis laten bezorgen en tijdens verlof ophalen en de kliniek in smokkelen en gebruiken of verhandelen. Betrapt? Geen probleem: zielig verhaal en je mag alsnog blijven.. Geen dagstructuur tijdens opname. Alles vrijblijvend als je maar om 8 uur binnen bent. Korte wachttijden want geen enkele kliniek krijgt zoveel slechte reviews. Inspectie zou hier eens onaangekondigd moeten komen…

4. Mai 2024

het roer moet om

Het is van der zotte in de klinieken maken ze de mensen vaak nog zieker: milioenen mensen in nederland aan de pillen: de maatschappij is o.a. een zootje geworden door de malafide praktijken van de ggz.

5. August 2023

Review 9 maart 2024 Antes is nog steeds ellende, lees ik

In aansluiting op de review hiervoor, beaam ik het verhaal. Dat dit op 9 maart 2024 is te lezen op trustpilot is te triest voor woorden want dat betekent dat er na september 2019 nog steeds niets is veranderd. Mensen worden onnodig beschadigd en krijgen er nog wat extra trauma’s bij. Urine wordt inderdaad niet afgenomen maar wel vermeld in je medische dossier om de drie dagen als zijnde afgenomen. De reden die ik kan verzinnen, is dat men gewoon medicatie kan toedienen ook al weet je dat niet of wil je dat niet. Of zoals ik in de review van 9 maart 2024 lees omdat er volop drugs aanwezig is en gebruikt wordt? Beter is het dan om geen urine af te nemen want dat komt dan boven drijven. Overigens later verdwijnen de uitslagen van de twee wel afgenomen urine controles uit je dossier? Sterker nog men is bij Antes in staat om een rechter te overtuigen van een gedwongen opname omdat er eerst bloed moet worden geprikt. Ook die uitslag komt nooit meer boven water. Je kunt je afvragen wat daarvoor de reden is? Drugs in mijn afgevoerde flesjes water ? Verder is men in staat om een geheel medisch dossier achteraf te herschrijven en handtekeningen valselijk in te scannen onder een nimmer getekend formulier. Hoge declaraties indienen bij je zorgverzekering op niet geleverde zorg, enzovoort. Ik heb er alles aan gedaan om de waarheid boven tafel te krijgen maar Antes huurt voor 5 zorgverleners een dure advocaat in en dan sta je machteloos. Er ligt een aangifte bij de politie voor horizontale fraude maar ik begrijp uit de vorige review dat drugsdealen er nog bij kan.

9. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat ging er mis, alles ging mis. Verkeerde medicatie van andere mensen tot hygiëne en ik ben met wat nieuwe stoornissen uit antes ontslagen. Ben tot mijn grote verdriet volledig afgekeurd door antes.

Wat ging er mis, uhh tsja wat ging er eigenlijk niet mis. Antes is een ggz instelling die opgebouwd is door patiënten voor patiënten, want de drugs gaat onder de meeste patienten de ronde. Er wordt namelijk nogal wat soorten uitgewisseld en naar mijn mening toch best wel wat gebruikt. En dat kan ook gewoon want UC controles worden niet uitgevoerd en kost denk ik te veel moeite voor het te luie personeel. Ze delen vreten uit en thats it. Als u op zoek bent naar hulp omdat u denkt dat er echt iets aan de hand is, VERMIJDT DAN VOORAL ANTES!!!
Deze uitspraak zal waarschijnlijk wat radicaal overkomen, maar ik zweer u dat als je leven je lief is, Antes helpt u verder de goot in.

Soory voor mijn taalgebruik, maar eerlijk duurt het langs.

Groetjes Krisje

11. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr