Anker SOLIX NL Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en op afspraak met vervoerder. Werking is super, naast home wizard werkt hij ook goed. Beetje spijt van de home wizard, rendement is erg slecht , vandaar deze overgang, en leverterm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een Solix Max AC besteld met extra aansluitkabel. Door mijn eigen vakantie verliep te verzending rommelig maar dat was door mijn eigen toedoen. Toen alles geleverd was bleek de extra kabel niet op voo... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Heb wat gemengde gevoelens. Anker en de producten van Anker vertrouw ik volledig en ben ik echt tevreden over. Echter over de bezorging van mijn Anker SOLIX heb ik wel een opmerking: Met grot... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat in januari de salderingsregeling voor de zonnepanelen stopt, hebben wij besloten om een thuisbatterij aan te schaffen. Na brede oriëntatie, kwamen wij uit bij de Anker Solix Solarbank Max AC.... Mehr ansehen

1. Elektronikunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

At Anker SOLIX, we have a track record of sustainable energy solutions. With solar and energy storage technology, Anker SOLIX gives you complete control of your power. Whether you are enjoying the great outdoors, living life on the road, or setting up a home energy system, you can enjoy anytime electricity to live in power. Our reliable technology and intuitive designs give you the power to take control of your energy needs. Enjoy innovation without complication. Anker SOLIX features a human-centric focus. Anker SOLIX is fundamentally committed to protecting the environment with energy-saving technology and a partnership with Oceana to help save the world's oceans. Let's recharge the future.

Hervorragend

Alle Bewertungen

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en op afspraak met…

Snelle levering en op afspraak met vervoerder.

Werking is super, naast home wizard werkt hij ook goed. Beetje spijt van de home wizard, rendement is erg slecht , vandaar deze overgang, en levertermijn mogen ideaal om mijn meter op nul te houden.

14. September 2026

Goed, degelijk product.

Het ziet er uit als een goed solide product, wat makkelijk te installeren was.
Ik had 1 probleempje; de zonnepanelen kreeg ik eerst niet goed in beeld, maar de klantenservice die ik raadpleegde hielp me snel en goed.
Systeem werkt goed.

7. September 2026

Toestel

Toestel, prijs, levering en support hebben ze prima op orde.

Een minpuntje. Ik heb 3 Anker Solarbank Max gekocht. Totaal 42 kW. Voor 48 zonnepanelen. Elk op hun eigen groep met max output op 3x 3.5 kW. Die beginnen tegen elkaar in te regelen via 3x P1 meter. Sterke schommelingen op de 3 fasen van meer dan 20 A. Ik heb de boel moeten knijpen. Update app dat dit als 1 systeem wordt gezien?

4. September 2026

Fantastisch

Fantastisch! Heel makkelijk te installeren en fijn in het gebruik. Nog even zoeken hoe ik optimaal gebruik kan maken van de app.

3. September 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gemengde gevoelens.

Heb wat gemengde gevoelens.

Echter over de bezorging van mijn Anker SOLIX heb ik wel een opmerking: Met grote letters staat er op de meeste dozen 'THIS SIDE UP'. Al deze dozen lagen op hun kant op het pallet.
Vanaf de zijkant gezien zijn deze dozen echt niet veel hoger dan breed, dus WAAROM deze door de transporteur op hun kant zijn gelegd kan ik niet bedenken.

Over de bezorging zelf heb ik overigens geen klagen, aardige chauffeur die het pallet netjes op de door mij gewenste plek heeft gezet.

1. September 2026
Anker SOLIX NL-Logo

Antwort von Anker SOLIX NL

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wij waarderen het zeer dat u aangeeft vertrouwen te hebben in Anker en tevreden te zijn over onze producten. Tegelijkertijd spijt het ons dat u bij de levering van uw Anker SOLIX ontevreden was over de manier waarop de dozen op het pallet waren geplaatst, ondanks de duidelijke markering “THIS SIDE UP”. Wij begrijpen goed dat dit zorgen oproept.

Fijn om te horen dat de chauffeur zelf vriendelijk was en het pallet netjes op de gewenste plek heeft geplaatst. Toch is dit uiteraard niet hoe de verpakking idealiter behandeld zou moeten worden.

Wij nemen uw terugmelding serieus en zullen dit intern verder doorgeven om ook met onze logistieke partners te bespreken.

Nogmaals bedankt voor uw terugmelding. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via support@ankersolix.com.

Anker SOLIX Klantenservice

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eenvoudige site

Eenvoudige site, keurige status mails. Netjes verpakt. Alleen de totale verzending duurde bijna twee weken. Was ook lastig om de voortgang te volgen, danwel een voorspelde bezorgdatum te zien.

31. August 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr