Jeg ELSKER Anders Hansens undervisning. Den er fyldt med visdom,simple praktiske redskaber , (k)ærlighed, klar & direkte kommunikation - tilført et forfriskende strejf af humor . Han viser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anders has transformed my life in every way, and I am deeply grateful for his guidance each and every day. There’s no turning back—only progress forward. The tools Anders shares bring about a profound... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg vil varmt anbefale Anders Hansens 3 dages Real Magic Live event. Det er inspirerende, udviklende og sætter mange tanker igang. Her bliver du klogere på, hvad der rent faktisk kan forhindre dig i,... Mehr ansehen
De gjorde det igen - Anders og teamet omkring ham. Dyb læring, indsigt og erkendelse, fra anerkendt og tidsprøvet materiale - alt bidrager til, at du udvikler dig til den bedste udgave af dig. Hjulpet... Mehr ansehen
At Real Magic, LLC Anders Hansen bridges personal development and the art of illusion through his programs and in his Real Magic LIVE events. Using magic as the vehicle to bring the concepts to life in an educational, engaging, and entertaining way.
3960 Howard Hughes Parkway, Suite 500, 89169, Las Vegas, Vereinigte Staaten
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Af ❤️ mange tak for en helt igennem fantastisk ubeskrivelig weekend. 😃💐👍
Jeg har aldrig oplevet lignende. Jeg har øget min bevidsthed, og fået så mange indsigter. Derudover vilde og værdifulde læringer samt nye fællesskaber. Faktisk kan jeg knap kende mig selv. Det er så overvældende. Tak. 🙏🤩💖
Virkelig kæmpe mulighed for stort udviklingspotentiale, god balance og skøn energi fordi du selv vælger det og skaber det. Det er ren magi. 🌟❤️🪄
Anders du er autentisk, nærværende og skabende. Jeg er så taknemlig for at have mødt dig. 🙏🥰 Jeg har set lyset og værdien. 🕯☯️🏅 Vi ses

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Der er mange brikker i det mentale puslespil og de bliver alle sammen kastet op i luften i løbet af eventet. Anders giver meget konkrete redskaber til at lægge brikkerne på plads - på den helt rigtige måde så netop DU kan opnå lige præcis, det du drømmer om!
Anders formidler tilsyneladende svært stof på en simpel og overskuelig måde med et fantastisk nærvær og opmærksomhed på den enkelte deltager. Tak tak tak for oplevelsen.

Bevidsthed - nye tanker - nyt mål
Jeg fik, for mig, en helt unik gave af Anders Hansen - og jeg er dybt taknemmelig for, at have være med i Kolding. Det er ikke så tit, jeg ikke har ord for det jeg har oplevet, men kan kun sige WOW!!!!
Det var et helt fantastisk event, og Anders Hansen er en utrolig god formidler - nærværende og anerkendende. At have været med, åbnede for en ny verden af bevidsthed - så af hjertet tak, til A. Hansen og hele hans team, for en hjertevarm og professionel weekend!
Ønsker du forvandling i dit liv, så kan jeg varmt anbefale, at du vælger Anders Hansen og hans team!

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
En weekend fyldt med energi og inspiration til at sætte mål og vision for nuet og fremtiden. Programmet blev gennemført i høj professionel kvalitet og fyldt med humor og menneskelig varme. Jeg kan kun anbefale deltagelse i Real Magics kurser. Det skaber tro på dine egne muligheder og evner til at skabe et endnu bedre liv på alle fronter.

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Real magic live er noget alle må give sig selv i gave, en kæmpe oplevelse. Anders er empatisk, nærværende og ordentlig. Det var den ordentlighed jeg valgte da jeg tilmeldte mig reel magic live, plus masterclass. Jeg er dybt taknemmelig for en helt uforglemmelig weekend. Stort tak og varm anbefaling fra mig.
Hilsen heidi

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Livet er magisk - Anders og hans fantastiske team har skabt et event, hvor han giver indsigt og værktøjer til hvordan du kan blive den bedste udgave af dig selv, og skabe det liv du absolut drømmer om. En skøn blanding af magi, læring og øvelser, leveret med nærvær og kærlighed.
Det er 3. gang min mand og jeg deltager og denne gang med selskab af flere familiemedlemmer. Alle gik hjem med en fantastisk berigelse og starten på en rejse som aldrig ender.
Tak til alle som deltog og skabet den magiske stemning✨
Af hjertet tak❤️

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Super fed læring og coaching med nærvær fra Anders og teamet. Illusioner på scenen er med til at integrerer det lærte. Helt utrolig stemning til eventet. Følelse af forøgelse hele vejen. Vores opmærksomhed bliver forbedret som vi kommer gennem eventet. Jeg er så glad og taknemlig nu hvor jeg havde min familie og bror med. Tusind tak.
Ægte magi starter indefra.

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Den bedste og største anbefaling fra mig. Jeg er på blot 4 måneder kommet til et nyt og meget bedre sted i mit liv på alle planer ved at arbejde med Anderes materiale. Er der noget jeg fortryder, så er det jeg ikke startede på denne rejse tidligere, for rejsen er kun lige begyndt

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Fremragende formidling og hjælp til implementering af personlig udvikling. Højt fagligt niveau med inspiration af Bob Proctor, Earl Nightinggale m.fl.
Energien er super god. Man bliver høj af det.

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Anders Hansen er en person, der bogstavelig talt tryllebinder sit publikum i et show, der kombinerer personlighedsudvikling med illusioner, og efterlader én med en tro på at kunne og turde mere, end før man kom. Jeg er taget hjem med en følelse af taknemmelighed både for oplevelsen, og for den udvikling jeg har gennemlevet via det coachingforløb, som jeg har fulgt i nogle måneder. En af de bedste investeringer, jeg nogensinde har gjort for mig selv, min familie og mine ansatte. Af hjertet tak.

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Fed selvudviklende oplevelse på comwell i Kolding.
Tak til Anders og team.

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Anders Hansen er en fantastisk inspirator og lærermester i personlig udvikling. Han er et meget spirituelt , rummeligt og kærligt menneske og deler med glæde sin viden. Jeg vil anbefale Anders Hansen som et meget oprigtigt og ærligt menneske, som jeg har stor respekt for.
Hans positive energi bevæger alle i hans nærhed - og han har - om nogen forstået - både at give og dele ud af sin viden og personlige erfaringer... he walked the talk.
I dyb taknemmelighed mine bedste anbefalinger.
Anni Birgit Hansen, DK.

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Anders giver virkelig sin viden ud, og giver super gode værktøjer til at kunne tage med herfra.
Real magic teamet gør det til en 100 procent god oplevelse. Anders skaber de super gode rammer, som man virkelig kan gøre brug af.
Der er intet der bliver trukket ned over hovedet på en, tværtimod.
Materialet man får giver en så mange mulighed, til at kunne arbejde videre med.
100 procent stjerner får de herfra.
Anders og teamet
I gør det super godt og sikke en fantastisk weekend, fuld med liv og glade mennesker. Det er magisk.
Tak for en super inspirerende weekend. Det gør vi om igen det er helt sikkert.
Hilsen fra Betina jessen
Kirkehørup, sydals

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Det er første gang jeg har deltaget i et Real Magic Event, og det var enestående! Jeg er efterladt med en følelse af forøgelse, stor taknemmelighed og et strejf af magi💫
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg giver mig selv gaven ved at deltage🤍

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Tak for en vidunderlig og indsigtsfuld weekend på Real Magic live. Super professionelt og autentisk, varieret indhold og meget meget flot materiale.
Glæder mig allerede til næste gang 🌟🚀

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Fantastisk og transformerende ❤️event med en dygtig formidler i front.
🙏 Anders Hansen & team 🌱
Kh Jan & Helle

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Real Magic i Kolding var en fantastisk oplevelse. En masse positiv energi.

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Mit første Real Magic Live var i september ‘22. Med simple værktøjer i bagagen har jeg nu, i 4 måneder, haft kontrol over tanker og følelser, og jeg lever i konstant ro og bliver mødt af succes og skønhed overalt. ❤️
Jeg ønsker for alle, at de tør give dem selv mulighed for at komme med på denne fantastiske udviklingsrejse❤️

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
TAK for at vise mig vejen til friheden Anders 💞🙌🏻 jeg er dybt taknemmelig hver eneste dag, for at du eksistere i mit liv.

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Helt igennem en fantastisk oplevelse, jeg kommer helt sikkert igen, tak Anders🙏🤩😍

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.