Jeg ELSKER Anders Hansens undervisning. Den er fyldt med visdom,simple praktiske redskaber , (k)ærlighed, klar & direkte kommunikation - tilført et forfriskende strejf af humor . Han viser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anders has transformed my life in every way, and I am deeply grateful for his guidance each and every day. There’s no turning back—only progress forward. The tools Anders shares bring about a profound... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
At Real Magic, LLC Anders Hansen bridges personal development and the art of illusion through his programs and in his Real Magic LIVE events. Using magic as the vehicle to bring the concepts to life in an educational, engaging, and entertaining way.
3960 Howard Hughes Parkway, Suite 500, 89169, Las Vegas, Vereinigte Staaten
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
I have lollowed Anders Hansen for app 2 years and it changed my life, so I have more inner peace and balance. It´s simply fantastic!

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Jeg har været til realmagic live, deltaget til Challenge og taget masterclass🙏
Det har været en fantastisk rejse og det vil fortsætte, med at være en fantastisk rejse.
Jeg har fået et nyt livs billede/verdens billede.
Det er fantastisk smukt og berigende en selvudviklings rejse for livet🙏💚🍀
Super online Challance med berigende indsigter og udvidet bevidsthed. Dybere læring og integrationer hos mig med følelsen af fremgang på min udviklingsvej. Toppet med VIP adgang med mulighed for spørgsmål. Jeg er 🙏🏻
Anders Hansen and his wonderful super professionel team all serves with the highest wish to help all to grow, serve and achieve the best possible version of who we truly are and wish to be. The positive pushes, streetching of goal setting and what we believe is possible is really reimpowering, growth and inspiration that makes me smile allso indeed in my heart seing and sensing what i does to people... and ofcource allso to me :-) Exponentiel steps and delopment happens with the teached if people want it, and are willing to connect. Understand the human mind and boost what You would love to serve with - and meet in this lifetime.
Anders Hansen and his team is comitted beyond. And likewise are the people who attent´s theese great seminars.
Real Magic Live af Anders Hansen var en enestående og unik oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til ALLE!
Jeg vidste det ville være god underholdning. Jeg vidste det ville være god læring. Jeg vidste det ville være enestående, fordi der ikke findes noget lignende. Jeg vidste også at mit sind ville blive påvirket. Ja nogle ville sige manipuleret. Jeg siger tak for det hele, uanset hvilke ord vi kan sætte på det. Det er netop disse ovenstående grunde til at jeg vidste at jeg måtte deltage. Ligesom de mange andre deltagere havde jeg et ønske om at blive ført ind i en anden verden, hvor det umulige bliver muligt. En skarp kontrast til alt det der kan trække den anden vej i verden. Det er intelligent. Rørende. Kærligt, sjovt og seriøst. Tankevækkende og forløsende. Samt meget motiverende.
Trylleri møder livets magi, og vi blev taget med på en uforglemmelig rejse. Jeg kan varmt anbefale denne oplevelse.
Real Magic Liv er alle pengene værd.
Det er meget lærigt, spændende, hårdt og fantastisk.
Der er så mange inspirerende mennesker og deres historie rammer lige ind i mig. Det var en meget rørende oplevelse
Det skal selv prøves og mærkes. Det hjalp mig med at tag skridtet til selvudvikling. Jeg er stolt over har tilmeldt mig Masterclass og glæder mig til rejsen.
når jeg svæver hjem og har en dejlig følelse i maven, efter 3 aktive dage, betegner jeg det for en succes oplevelse. Jeg står allerede på ventelisten til næste event i 2024.
Everything!
Indholdet på dagene, min egen tilgang til dagene, energien og glæden.
Har du den mindste mulighed for at deltage i dette event, så gør det.!! Du kommer aldrig til at fortryde det.!
Anders og teamet gør et fantastisk stykke arbejde for at forandre folks liv. Er man med til en workshop eller live event som Real Magic Live mærker man tydeligt det oprigtige ønske fra Anders og teamet for at man skal lykkes - for deres succes måler de i vores succes! Anders har desuden gæstet vores podcast Embrace, og vi har aldrig fået SÅ meget ros for en gæsts budskaber. Flere lyttere skriver endda, at de har lyttet til episoden hele tre gange. Stor ros til Anders og teamet herfra!
Endnu et fantastisk og så berigende et event.. Noget af det mest indsigtsgivende og selvudviklende koncept, jeg har arbejdet med på miin 25-årige selvudviklingsrejse.. Svært vanedannende.. Og total livsforandrende .. 🌸💫
Jeg havde virkelig store forventninger -og var måske lidt bekymret om denne forventning var urealistisk høj. Det havde jeg ikke behøvet at være -for forventningen blev i den grad indfriet ♥️♥️♥️
Anders er en helt unik personlighed og en fantastisk inspiration! 🙏🙏🙏
Metode og principper bag personlig udvikling og ‘opskriften’ på at leve et meningsfuldt og rigt liv på mange forskellige planer, er ikke noget Anders helt selv har fundet på. Men Anders har studeret de stærke personligheder som har opfundet, anvendt og brugt metoden og disse principper i næsten 200 år.
Det som Anders formår -og gør hans live events og programmer helt unikke, er hans præsentation, indlevelse og egen efterlevelse af disse lærte principper med sit eget magiske præg.
Principperne gennemgås på en så ukompliceret måde -og rammer direkte ind i både hjerte og sind for enhver der har viljen og tillader sig selv at åbne op for disse principper.
Må alle opleve lykken!
€rik $elmann 🙏
RML er en fænomenal interaktiv oplevelse.
Med brug af illusioner viser Anders Hansen, hvordan sindet fungerer og hvordan du kan skabe og manifestere dit drømmeliv på alle planer. Det handler om tankens kraft, energifrekvenser, kvantefysik og universets love. Og er en oplevelse, som ændrer din bevidsthed og dit liv for altid. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De gjorde det igen - Anders og teamet omkring ham. Dyb læring, indsigt og erkendelse, fra anerkendt og tidsprøvet materiale - alt bidrager til, at du udvikler dig til den bedste udgave af dig. Hjulpet på vej af illustrative illusioner, professionel levering, smukke omgivelser og de skønneste mennesker i den højeste energi. Den bedste gave du kan give dig selv og dem du holder af. Af hjertet TAK
Jeg vil varmt anbefale Anders Hansens 3 dages Real Magic Live event. Det er inspirerende, udviklende og sætter mange tanker igang. Her bliver du klogere på, hvad der rent faktisk kan forhindre dig i, at bevæge dig mod bedre livsmål, og sidst men ikke mindst, hvordan du når dertil. Du vil have mange aha-oplevelser undervejs. Fantastisk oplevelse.
En hjertevarm anbefaling til ALLE i alle aldre, at deltage i Real Magic Live - det er livsændrende. Jeg vil tage min familie med næste gang. Anders Hansen er en utrolig dygtig underviser i sinderts kraft, og hvordan du skaber dit drømmeliv. Hans undervisning har transformeret mit selvbillede, givet mig bevidsthed om mit (og vores alles) uendelige potentiale, skabt en indre ild og givet mig værktøjerne til at få mine mål og drømme til at gå i opfyldelse 🌟

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Anders Hansen’s koncept fra egen erfaring, kendte mentores udtalelser krydret med Magi er super spændende og opløftende. Der findes en overskuelig mulighed for selvudvikling trods alt. Det fører til større bevidsthed, som er vigtigere end nogensinde. Go 4 Real Magic Live ❤️ Kærligst Dorrte ❤️

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Alle mennesker skulle gøre sig selv den tjeneste at deltage i RML med fantastiske Anders og hans dygtige team.
Det en rejse du ikke vil hjem fra!
Alt materialet er så gennemførligt og livsgivende!
Tak Anders og teamet!

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Anders formidler livsvigtig viden og erfaring fra og med hjertet.
Tak 💚

Antwort von Anders Hansen - Real Magic
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.