Jeg fik sat en ny tagrende på facaden. De var virkelig imødekommende og hjælpsomme. Kan klart anbefales.
Unternehmen hat geantwortet
Dårlig oplevelse med Andersens VVS Vi har fået skiftet radiatorer i ejendommen, men forløbet har været alt andet end tilfredsstillende. De har glemt os flere gange undervejs og tog ikke vores henve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har brugt Andersen VVS i vores hjem i mange sammenhænge. Senest har de totalrenoveret vores gæstetoilet. Processen var godt styret fra a-z, håndværkerne kom til tiden hver morgen, og der var ingen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Amager Strandvej 418, 2770, Kastrup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
høflig, venlig betjening/varetagelse af en forsikringsskade.
projektet/skaden kørte fra start til slut som efter en drejebog.
Kan varmt anbefales

Antwort von Andersen VVS A/S
Andersen VVS er faglig dygtige og gode til at rådgive i forhold til vores behov. De overholder deres aftaler og tidsplan.
Vi kan varmt anbefale Andersen VVS

Antwort von Andersen VVS A/S
Har fået en større regning end min forsikring lovede, Alka skulle have haft resten af regningen👎🏼. Skulle kun have betalt 900,- men har fået en regning på 1700,- ikke i orden.

Antwort von Andersen VVS A/S
Jeg giver Andersen en dårlig anmeldelse grundet:
Teknikeren kom 8 dage efter anmeldelsen, selv om, at det var oplyst at det drejede sig om en rørskade.
Reparationen der så blev udført, var så ulovlig, da man ikke må tildække et rør der ikke er svejset.
Efter dette var skaden blevet så stor at vi må genhuses.
Har ikke styr på deres sag. Ingen information om hvordan man styrer gulvvarmen, hvis vi Andersen VVS skal fortælle jer hvordan det virker, så koster det, var beskeden.
Rykkere for allerede betalte regninger osv. Dem kan vi ikke anbefale.

Antwort von Andersen VVS A/S
Har haft "fornøjelsen" af Andersen vvs ifb. Med en forsikringsskade. De kom som forsikringens håndværker. Mage til arrogance, skal man lede længe efter.
Endte med vi valgte et andet firma.

Antwort von Andersen VVS A/S
Vi fik lavet en kæmpe omgang af hele huset. Alt fra nye gulve med varme til nye bad, køkken, tømrerarbejde og super gode råd til besparelser og ideer til forbedringer. Vi fik også ny elektricitet som de ikke selv udførte, men fik nogle dygtige og hurtige folk til at fikse. Virkelig god oplevelse !

Antwort von Andersen VVS A/S
Andersen VVS har lavet total enterprise på vores hus. Istandsat huset fra top til tå. Det inkluderede: 2 nye badeværelser, gulvvarme i hele underetagen, nedrivning af bærende væg med ny støttebjælke, nedrivning af div. vægge med opbygning af nye, div VVS arbejde, opsætning af køkken. Vi har kun haft gode oplevelser med hele processen og kan kun anbefale Andersen VVS til alle der enten skal bruge VVS, maler, murer eller snedker. Vi vil helt sikker benytte os af dem igen. Altid venlige, lyttende og positive håndværkere. Topkarakter herfra.

Antwort von Andersen VVS A/S
Det er en fin oplevelse.at der er en dialog..tak

Antwort von Andersen VVS A/S
Kommer til den aftalte tid, og leverer godt håndværk.

Antwort von Andersen VVS A/S
God service Var der lige med det samme da skaden var sket

Antwort von Andersen VVS A/S
Super fin service venlig og god betjening professionel og god rådgivning kan klart anbefale dette firma føler sig tryg og godt behandlet

Ikke helt optimalt
Mht til afslutning af jobbet🤣🤷♂️
Selvom de prøvet at fikse det

Antwort von Andersen VVS A/S
Professionelle, pålidelige og gode til at kommunikere - Præcis hvad man har brug for.

Antwort von Andersen VVS A/S
Lang tid siden vi har fået udført arbejdet via forsikring men dem vi var i kontakt med var arrogante og som jeg husker det blev arbejdet udført over flere gange grundet mangler.

Antwort von Andersen VVS A/S
Har aldrig benyttet mig af Andersen VVS og hader at blive spammet med beskeder der beder om at anmelde på trustpilot.

Antwort von Andersen VVS A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.