Ampes E-Mobility Bewertungen 146

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als het mogelijk was zouden ze 0 sterren krijgen… In februari een board plus kart gekocht en betaald, tot op heden wel een board maar geen kart geleverd. Het telefoonnummer op de website is niet in g... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een vreselijk slecht bedrijf wat heel slecht in communicatie is. Erg onvriendelijk en het duurt lang voordat je antwoord krijgt (vaak pas nadat ze waarschijnlijk van bol een seintje hebben gekregen,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bedrijf is pas overgenomen en gewisseld van eigenaar. Na van 2003 ieder jaar weer opnieuw contact op proberen te nemen ivm een defect hoverboard en geen reacties, nu een geweldige ervaring... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1e keer hooverboard besteld was binnen een jaar kapot. 2de besteld oplader werkte niet na weken contact eindelijk een nieuwe gekregen. Blijkt het Hooverboard het zelf ook niet te doen. Nu negeren ze m... Mehr ansehen

1. Gemischtwarenladen

Vom Unternehmen geschrieben

Ampes is dé grootste aanbieder van E-Mobility producten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige hoverboards en elektrische steppen en andere Ampes E-Mobility producten.Bij Ampes staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, wat ons de eerste keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar veilige en innovatieve elektrische mobiliteitsoplossingen. Of je nu een betrouwbare hoverboard zoekt of een krachtige elektrische step, bij Ampes vind je producten die aansluiten op jouw behoeften en de nieuwste trends op het gebied van e-mobility. Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service.

2,1

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling uiteindelijk ontvangen

Na 4 weken hebben we onze bestelling uiteindelijk ontvangen. Met de feestdagen kan het altijd wat langer duren maar ons pakket was ook nog kwijtgeraakt. Na de eerste klacht hebben we 5 dagen geen antwoord gehad. Communicatie liep helemaal niet vlot.
Uiteindelijk hebben we, na het plaatsen van een slechte review, feedback gehad en hebben ze het op 3 dagen opgelost door een nieuw pakket te versturen.
Onze zoon is wel heel tevreden van het product.

10. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikkelijk bedrijf!!!

Wat een verschrikkelijk bedrijf!!!
We hebben in Augustus een hoverboard besteld voor de verjaardag van onze zoon. Na een maand ging de Hoverboard stuk. Hij laad niet meer op. Na mail contact (er zit 5 dagen tussen de mails. Moeilijk om direct te antwoorden) zelf veel moeten proberen en in garantietijd sturen ze een nieuwe accu op die ik zelf moet vervangen. Ook dit werkt niet. Op 11-11-2024 de hoverboard naar Ampes gestuurd en op 06-01-2025 nog steeds geen hoverboard...Hopelijk krijgen we ooit weer een goed werkende Hoverboard opgestuurd.. Als je geluk hebt blijft de hoverboard werken en dan is het een leuk product maar als er problemen zijn dan heb je ook echt een probleem. Service verleend het bedrijf niet. We hebben spijt van deze aankoop en wij kopen nooit geen Ampes product meer!!

6. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Producten zijn prima, communicatie niet

Producten zijn prima, maar geen enkele communicatie mogelijk met dit bedrijf.
Op de website staat een nummer voor Whatsapp, maar die werkt niet. Word ook niet beantwoord als je belt. Tevens via mail contact opgenomen, ook geen reactie.

6. Januar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

wrong instruction

the item was good itself, but i got the wrong instruction, so i was supposed to do the whole thing by myself. it wasn’t that difficult, but for a 7-12 year old kid, it would be hard.

1. Januar 2025
Ampes E-Mobility-Logo

Antwort von Ampes E-Mobility

Thanks a lot for your review, we really appreciate it. If you need any help you can contact us at info@ampes.nl

Betrouwbaar en krachtig.

Ik gebruik mijn Ampes elektrische step voor korte ritjes en hij stelt me niet teleur. Hij is stabiel, snel, en de batterij gaat lang mee. Echt de beste aankoop van dit jaar!

23. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoe zou u het vinden als…

Hoe zou u het vinden als u via alle mogelijke manieren contact op probeert te nemen (vanwege een gemaakte fout door betreffende organisatie zelf) met een organisatie, maar u wordt op evenzoveel manieren compleet genegeerd? Past dat binnen uw waarden en normen? Ampes vindt van wel en handelt op deze manier! Denk goed na voordat u hier bestelt.

16. Dezember 2024

Perfect voor woon-werkverkeer

Deze elektrische step is ideaal voor mijn dagelijkse woon-werkverkeer. Hij is snel, betrouwbaar, en gaat lang mee zonder opnieuw op te laden. Ik ben heel blij met deze aankoop!

10. Dezember 2024

Blij mee

Heel blij met de elektrische step. Was snel geleverd ook en top service toen ik een vraagje had over de step

4. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr