Als het mogelijk was zouden ze 0 sterren krijgen… In februari een board plus kart gekocht en betaald, tot op heden wel een board maar geen kart geleverd. Het telefoonnummer op de website is niet in g... Mehr ansehen
Een vreselijk slecht bedrijf wat heel slecht in communicatie is. Erg onvriendelijk en het duurt lang voordat je antwoord krijgt (vaak pas nadat ze waarschijnlijk van bol een seintje hebben gekregen,... Mehr ansehen
Het bedrijf is pas overgenomen en gewisseld van eigenaar. Na van 2003 ieder jaar weer opnieuw contact op proberen te nemen ivm een defect hoverboard en geen reacties, nu een geweldige ervaring... Mehr ansehen
1e keer hooverboard besteld was binnen een jaar kapot. 2de besteld oplader werkte niet na weken contact eindelijk een nieuwe gekregen. Blijkt het Hooverboard het zelf ook niet te doen. Nu negeren ze m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ampes is dé grootste aanbieder van E-Mobility producten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige hoverboards en elektrische steppen en andere Ampes E-Mobility producten.Bij Ampes staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, wat ons de eerste keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar veilige en innovatieve elektrische mobiliteitsoplossingen. Of je nu een betrouwbare hoverboard zoekt of een krachtige elektrische step, bij Ampes vind je producten die aansluiten op jouw behoeften en de nieuwste trends op het gebied van e-mobility. Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service.
Niederlande
- ampes.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Totaal geen contact mee te krijgen…
Totaal geen contact mee te krijgen appen mailen bellen heeft totaal geen effect.
Geen bestelling ontvangen
Geen bestelling ontvangen, er is geen contact met het bedrijf te krijgen, niet telefonisch/mail of WhatsApp
De hoverboard werd niet tijdig…
De hoverboard werd niet tijdig geleverd. Daarnaast niet volledig. Na 2 weken en 10+ app berichtjes hebben we nog steeds niet de schroeven voor de kart. Zeer onprofessioneel.
Ze hebben de verkeerde gestuurd
Ze hebben de verkeerde gestuurd we appen en bellen ze en krijgen geen Reactie
Geen bestelbevestiging gehad
Geen bestelbevestiging gehad, geen contact met de webshop mogelijk….. ook na 14 juli besteld. Niet bestellen, wees gewaarschuwd want ik ben bang dat ik opgelicht ben!
Scam, avoid them
Regarding to order number 1578, I received wrong hoverboard color then I ignored this mistake. The second day overboard cannot be charged anymore. I contacted them many times and finally someone answered and told me to send videos and photos. I did that then I asked for return label since then he doesn't respond to my calls or WhatsApp!!!
It is very obvious that this shop is a fraud. I sent him notice time to send me return label and start refunding my money back. I will also contact local authorities as per Dutch law.
Koop hier nooit wat
Koop hier nooit wat,
Je betaald maar krijgt je product niet.
Telefoon nemen zie niet op en op mail Word niet gereageerd.
Безответственные сотрудники.
Очень долго ждали доставки! Потом выяснилось что они не смогли записать правильно адрес. В итоге получили свой заказ а цвет не тот что заказывали. Полная безответственность.
Na een paar vervelende recenssies te…
Na een paar vervelende recenssies te hebben gelezen toch maar.via bol.com besteld daar staan ze ook op het idee was als ik iets kapot binnen kreeg ik bol.com als tussen persoon had geheel onterecht ik ben onwijs blij met me bestelling ik had de hoverboard plus kart al na 2 dagen binnen en de hoverboard was al opgeladen dus kon hem gelijk uitproberen
Laat maar zitten.
Je besteld een blauwe en krijgt een andere kleur
Bout gaten in frame kloppen niet zitten 4 cm naast de plek waar de gaten moeten zitten in het frame.
En binnen 1 dag bezorgd wordt ook 1,5 week.
Al met al om te janken.
200 euro armer, geen hoverboard!
Je besteld, ze leveren snel, en als je product prima is, zit je gebakken. Maar oh wee als je net als wij een product krijgt dat niet volgens behoren is. Dan loop je bij dit bedrijf tegen een muur op. Duizenden excuses, maar oplossen doen ze niet aan. Mijn zoontje vraagt regelmatig om zijn hoverboard dat hij voor zijn verjaardag had gekregen, dat ligt defect op hun locatie en mijn geld staat doodleuk op hun rekening. Dit soort webwinkels zouden een bezoekje van de politie en belastingdienst moeten krijgen! Fraude en oplichting!
Geen reactie op klacht
Vorige week een hoverboard voor mijn zoon besteld, deze is defect!
Nu probeer ik op alle beschikbare wijze contact met hen te krijgen voor een oplossing, maar helaas wordt er niet op gereageerd.
Onwijs slechte service
In maart een hooverboard voor mijn zoontje besteld. Begin april gaf hij een foutmelding en reed hij niet meer. Contact gezocht met Ampes. Kreeg tips om de storing op te lossen, dit werkte niet. Weer gemaild. Of ik het nogmaals wilde proberen en het dan wilde filmen. Gedaan en toen gaven ze aan dat dit inderdaad niet goed was en of ik hem op wilde sturen. Dat heb ik vervolgens aangetekend gedaan. Na een paar dagen naar gemaild hoe het er voor stond. Kreeg ik als antwoord of ik hem al verstuurd had en waar ik het dan naar toe had gestuurd. Alles doorgestuurd inclusief foto van de handtekening voor ontvangst van hun medewerker. Waren ze de hooverboard kwijt. Vervolgens reageerde ze nergens meer op. Aangezien ik het via Bol.com had besteld heb ik hun om hulp gevraagd en via bol.com uit eindelijk vandaag pas mijn geld terug gekregen en nooit meer iets van Ampes gehoord. Echt onwijs slechte service en een echte afrader.
Ik heb een melding gedaan i.v.m schade
Ik heb een melding gedaan i.v.m schade
En nog altijd geen antwoord gekregen
Slechte communicatie en komen belofte niet na
Onze zoon heeft een hoverboard gekocht voor zijn verjaardag. Op de Ampes website stond dat deze binnen 1-2 dagen geleverd zou worden. Inmiddels zijn we 5 dagen en 2 emails verder en nul response vanuit Ampes.
Onberijkbaar! Is opslagloods , hebben geen winkelpand, telefoonnummer klopt NIET
Artikelen niet goed, dus geretourneerd binnen 14 dagen. Geen enkele reactie op tot dusver 25 mails, contactformulier, telefoontjes, telefoonnummer klopt NIET / wordt NOOIT opgenomen
Pakket is al week lang bij hen bezorgd. Mededeling “niet ontvangen”, “kunnen niks terugvinden aan berichten” etc.etc.
Duidelijke overzichtelijke site.
Duidelijke overzichtelijke site.
Snelle levering.
Top product.
Ik heb nog niets aangekregen van wat ik…
Ik heb nog niets aangekregen van wat ik besteld heb en is al een week geleden. Dus heb ik een mail gestuurd en ook nog geen antwoord op gekregen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.