Amivedi Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onhandig en onoverzichtelijk

Met hun zoekmachine moet je elke keer opnieuw berekenen hoelang het geleden is dat je huisdier is kwijt geraakt. Dus moet je die kwijtraak datum blijven onthouden. Het is veel handiger om tot 3 maanden (of langer) op volgorde te plaatsen. Dan hoef je alleen nog de locatie en het soort huisdier te onthouden. Zo kan men makkelijk en overzichtelijk op volgorde naar beneden scrollen. Begrijp wel mensen: De website ontwerper van Amivedi.nl heeft in opdracht van Amivedi deze gecompliceerde zoekmachine ontworpen!!! Is dat niet vreemd? Waarom dan?

1. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mee levend!

Echt super hoe ontzettend mee levend deze mensen zijn! Ik was mijn kat kwijt en zag een post op de site, had hun gemaild (overleden kat, geen foto maar beschrijving wat erg leek op mijn kat) en dat was helaas inderdaad ook zo. Super snel een mail terug gehad en even later ook nog een belletje. Ben heel blij dat deze mevrouw (ben haar naam kwijt) super mee leven was en heel fijn hoe rustig ze mij het verschrikkelijke nieuwe bracht. Petje af voor deze mensen die mensen en diertjes weer bij elkaar brengen!

19. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze geven niet echt om de katten

Ze geven niet echt om de katten. Ze geven niet het nummer van de katteneigenaar en vragen alleen om de straatnaam waar ik de kat zag, geen gedetailleerde informatie. Niet hoe laat ik de kat zag en waar de kat meeliep. Waar doen ze het werk voor? Geven ze om katten of alleen om het geld? Verschrikkelijk, ik ben zo teleurgesteld.

19. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Omslachtige zoek machine

Om een vermist dier te zoeken in "gevonden" moet men verplicht een tijdblok tussen vandaag en 3 maanden selecteren. Maar wat maakt het nu uit om tot 1 dag terug te laten zien of tot 3 maanden terug te laten zien? Laat gewoon alle "gevonden" dieren op volgorde tot 3 maanden terug zien. Alleen het invullen van de zoek-locatie en het soort huisdier is dan nog van belang. Die tijdblokken zijn overbodig! Amivedi zou die tijdblokken uit hun zoekopdracht moeten halen.

12. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hel nadat een gek onze kat als vermist op gaf.

Hel na een gek die onze kat als vermist heeft opgegeven bij Amivedi
Iemand heeft gewoon onze kat als vermist op kunnen geven bij ze. Ik moet erbij zeggen dat de chip niet op onze naam staat, maar toch is de kat van ons. In goed overleg woont ze bij ons. Daar is een reden voor. Misschien dat de kat dingen nodig had die zij niet konden geven?
Maar dat dat zomaar kan, dat deugt al niet. De kat is dus niet door de eigenaren van de chip als vermist opgegeven. Aangezien ik wel het chipnummer heb, kon ik dat ook aantonen.

Nu wilden ze de kat niet van de site halen (hij stond als teruggevonden nota bene). Wat is dit voor een nare vrouw, die daar (misschien vrijwillig) werkt?)

Na lang aandringen en ontkrachten van de reden waarom het zo moest blijven staan (privacy bijvoorbeeld, wat er niets mee te maken heeft) heb ik gedreigd met een advocaat. Daarna is de site wel weggehaald maar word ik ook nog bij iemand anders van Amivedi als stalker neergezet!
Maanden heeft die link daar gestaan met meerdere foto's van onze kat. Wat is het voor een moeite om 'gevonden' in te ruilen voor verwijderen van de link? Niets toch?
En hoe kan een buitenstaander een kat als vermist opgeven? Nee, dit deugt niet. Dierenliefde? Niet die betreffende dame die voor Amivedi werkt. Kijk uit voor Amivedi.

25. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr