Banner for Amisol Travel Norge

Amisol Travel Norge Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte reise for flere måneder siden til Egypt for meg og 2 små barna, 2 dager før avreise får beskjed at reise flyttes fra 24/9 til 26/9. Idag er 25/9, det er under 24t til avreise og vi har fortsa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er ikke første gangen vi reiser med Amisol, og som alltid har opplevelsen vært veldig god. Bestillingen er enkel, informasjonen er tydelig, og alt har vært godt organisert fra start til slut... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er veldig fornøyd med reisen. Det var et stort pluss at flyet gikk direkte til Sharm El Sheikh i Egypt, uten transitt eller mellomlanding i andre land. Det gjorde reisen mye enklere og mer ko... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flott feriested! Rommene og alle fasiliteter var freshe og rene. Godt utvalg av mat og drikke på all inclusive. Servicen var upåklagelig. Vennlige og høflige personale. Flinke og hyggelige reiseledere... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

6. Golfresort
  7. Hotel

Über Amisol Travel Norge

Vom Unternehmen geschrieben

Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.

Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.

Solrike drømmereiser

Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!

Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet

Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.

Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.

Finn din neste reise

Les mer om reiser til Egypt

Les mer om reiser til Sør-Italia

Reiser vi ønsker å dra på selv!

Vom Unternehmen geschrieben

Drømmeferien din venter!
Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

581 Bewertungen

Alle Bewertungen

277 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det hadde vært veldig greit hvis dere…

Det hadde vært veldig greit hvis dere hadde brukt appen til å legge ut info - f.eks. avgangstid på hjemreise. ..

Hei Gry

Takk for tilbakemeldingen!

Vi forstår at det hadde vært praktisk med info direkte i appen. Hentetidspunkt for hjemreisen kan man alltid få ved å kontakte vårt kontor i Norge eller sin Amisol-guide, eller i hotellets resepsjon dagen før avreise ✈️

Vi setter pris på innspillene dine og håper å gjøre neste reise enda smidigere 🌞

Lett å bestille

Lett å bestille, god hjemmeside. Konkurransedyktige priser.

7. Februar 2026

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi blir glade når bestillingsprosessen går smertefritt og prisene treffer 😄

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på nye eventyr med Amisol Travel ✈️🏨

Alltid presise

Alltid presise, vennlig personale, god service fra start til slutt.

Hei Laial

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi blir så glade når vårt team kan gjøre reisen presis og smidig – fra start til slutt ✨

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på nye eventyr med Amisol Travel 🌞🌴!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Presis og fornøyd med sete valg på…

Presis og fornøyd med sete valg på flyet.

Hei Ahmed

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du var fornøyd med ferien og setevalget på flyet ✈️

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på nye eventyr med Amisol Travel 🌞🌴

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Æ vil dele min tilbakemelding i to…

Æ vil dele min tilbakemelding i to deler.
Den første del er flyreise med SAS og andre del er selve transfer og opphold på hotell.

Den første del er ren katastrofe og skam!
Utslit og gammel fly, sete foran mæ var en del ødelagt, æ turde ikke å tenke kordan ser og hvilke tilstand har de usynlige deler av fly som motor osv. Men heldigvi vi kommet trygt frem.
Mat på flyet en katastrofe! Æ har bestilt vegetarrett, fikk pakke med en del rarsmakende salater/pastaer eller hva det måtte være og brent! toffu. Maten var uspiselig soppel!
På returreise hadde selskapet ikke vegetarmat for mæ, selv om æ har bestilt, så fikk æ pizza margarita som smakte ekkelt!!
De som har spist ikke vegetarrett, klarte ikke å identifisere hva de fikk selvert kyllign, fisk eller noe annet, det var ikke mulig å identifisere.

Den andre del er opphold på hotellet, transfer, guide.
Alt dette var upåklagelig og helt fantastisk!!
Guide Veronika som møtt oss på flyplassen, ho var så utrolig flink og ga oss masse praktiske info.
Vi ble kjørt på hotellet Sharm Klub. Hotell fantastisk, ren og pen ,fantastisk personale, veldig vennlige, mye aktiviteter og dans og musikk. Fantastisk mat og renhold, super Spa avdeling!! Alt var magisk!!! Vil gjerne komme tilbake. Men neste gang, tar maten på fly med mæ.

7. Februar 2026

Hei

Tusen takk for din anmeldelse!

Så utrolig hyggelig å høre at dere hadde en fantastisk ferie på Sharm Club Beach Resort - og ekstra hyggelig å høre at Weronika ga god informasjon og gjorde oppholdet enda bedre 🌞✨
Samtidig er det leit å høre at måltidet på flyreisen ikke falt i smak.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake på nye eventyr med oss – kanskje til en helt ny destinasjon? 😎✈️

Flott hotell

Flott hotell, sol, snorkling fra brygga. Og lett at få tak i guide via WhatsApp. Guiden Amet (?) var super👍vi hadde en utflukt safarien jepp og der var han med. Knall bra. Vi kommer til å handle hos dere igjen👍👍

Hei Beate

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding!

Så gøy å høre at dere hadde et flott opphold med sol, snorkling og at Ahmed gjorde turen ekstra bra – han blir garantert glad for rosen! ☺️

Vi gleder oss til å hjelpe dere med nye eventyr neste gang også ✈️

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at alt vi hadde ansvar for fungerte som det skulle – det setter vi stor pris på å høre! ✈️🌴

Kjempefornøyd med reisen min

Kjempefornøyd med reisen, oppholdet og utfluktene. I midlertidig opplevde vi at kontakten og oppfølging av det, var noe uproft. Ufullstendig info og en forespørsel om å levere tilbake en vare som tilhørte en reisende på et annet hotell. Ble på ingen måte fulgt opp og kommunisert. Det er uproft. T

Hei Torbjørn

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du var fornøyd med reisen, oppholdet og utfluktene. Samtidig beklager vi at kontakten og oppfølgingen opplevdes uproft – det er absolutt ikke slik vi ønsker at det skal være.

Vi ønsker gjerne mer informasjon om det som skjedde, så vi kan følge det opp på riktig måte. Kontakt oss gjerne på post@amisol.no.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hotellet og stedet er kjempebra.

Hotellet og stedet er kjempebra.
Kommunikasjon med Amisol på ferien var veldig dårlig,
Vanskelig og få kontrakt og ingen oppslag på hotellet fra Amisol, Alt må gå via app som det tok veldig lang tid og få svar på.

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så godt å høre at dere var fornøyde med både stedet og hotellet 😊
Vi beklager at kommunikasjonen opplevdes tungvint – vi forsøker alltid å gjøre det enkelt for våre gjester å komme i kontakt med oss under oppholdet. Derfor sender vi kontaktinformasjon til guidene på destinasjonen både på billetten og i e-post med viktig informasjon 4 dager før avreise. Guidene er tilgjengelige hele oppholdet, og vi har i tillegg et døgnåpent nummer dersom noe skulle haste.

Vi tar kommentaren din til oss og ser alltid etter måter å gjøre kommunikasjonen enda smidigere på.

Bra kommunikasjon og informasjon

Bra kommunikasjon og informasjon

Hei Ratnarajah

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så flott å høre at du opplevde kommunikasjonen og informasjonen som bra – det er akkurat slik vi ønsker å gjøre reisen enkel og oversiktlig ✈️💬

Tilstedeværende

Tilstedeværende
I forkant av reisen: besvarte mine henvendelser kvikk og effektiv, for eks bestilling av rullestol og assistanse v flyplasser….BRA for aldrings stress- nervene mine

Veldig synlig på flyplassen i Sharm el Sheikh. Trygt og godt

Hei Judy

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så godt å høre at du følte deg trygg og ivaretatt – både med bestilling av rullestol og assistanse på flyplassene, og at vi var synlige under oppholdet i Sharm el-Sheikh 😊

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på nye minnerike reiser snart! 🌴✈️

sharm el sheik to uker jan/feb 26

Dro til sharm el sheik to uker jan/febr 2026. Føltes trygt og godt å dra med amisol. God info i forkant og raske svar fra reiseleder i Egypt.
Appen kunne vært bedre, og jeg som var to uker, hadde satt pris på å få automatisk beskjed om hvem som var reiseleder for uke 2 istedenfor at jeg måtte etterspørre denne informasjonen selv.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Hilde

Tusen takk for tilbakemeldingen din!

Så godt å høre at du følte deg trygg og godt ivaretatt i Sharm el-Sheikh, og at informasjonen fra oss og reiselederen fungerte bra. Vi setter alltid pris på ros 🌞💛

Vi tar også til oss kommentaren om appen. Det hadde absolutt vært enklere med automatisk info om reiseleder for uke 2, eller at guiden introduserer seg selv – dette er noe vi skal se nærmere på for å gjøre reisen enda smidigere.

Håper vi får gleden av å hjelpe deg med flere trygge og minnerike turer i fremtiden! ✈️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg og min venninne storkoste oss på…

Jeg og min venninne storkoste oss på ferie i Egypt. Det var en veldig god pris, for en fantastisk opplevelse jeg gjerne skulle opplevd igjen. Ønsker meg en ny tur snart!

Hei

Tusen takk for en herlig tilbakemelding!

Så kjekt å høre at dere storkoste dere i Egypt – det er virkelig et fantastisk reisemål med mange flotte opplevelser. Ekstra hyggelig at dere også er fornøyd med prisen, vi jobber alltid for å gi mest mulig ferieglede for pengene ☀️🌴

Vi håper vi får gleden av å hjelpe dere med en ny tur snart – enten tilbake til Egypt eller til en helt ny destinasjon ✈️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et selskap som leverer hva de lover

Rask og effektiv innsjekking. Behagelig flyreise. Behagelige flytider Mange spennende reisemål. Hoteller i alle prisklasser.

Hei Ove

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!

Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med hele reisen. Vi blir ekstra glade når du setter pris på både reisemålene våre og hotellutvalget – vi prøver alltid å ha noe som passer for både eventyrlystne og livsnytere, uansett budsjett 🌞🏨

Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen på nye eventyr igjen snart ✈️

Folken er snil og hjelpsom takk for det

Folken er snil og hjelpsom takk for det

Hei Krzysztof

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi setter pris på at du opplevde oss som snille og hjelpsomme - det er akkurat slik vi ønsker å være 😊

Vi skal fortsette å gjøre vårt beste for å gi god service, og vi håper vi kan hjelpe deg igjen ved en senere anledning ✈️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selve bookingen og oppfølging på turen…

Selve bookingen og oppfølging på turen har vært veldig bra. Godt organisert.

Hei Tom

Tusen takk for din tilbakemelding!
Så hyggelig å høre at dere er godt fornøyde, både med selve bookingen og oppfølgingen fra vårt team underveis.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake – kanskje til en ny spennende destinasjon? 😎✈️

Hadde familiereise ned til Egypt

Hadde familiereise ned til Egypt, flinke og blide reise guider med god informasjonsdeling. Ble godt ivaretatt.
Amisol nettsiden kunne vært bedre.
Anbefaler gjerne Amisol.

Hei Iraj

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi blir alltid glade når våre guider får skryt – de prøver jo å være både smilende og informative. Takk for at du anbefaler oss, det setter vi stor pris på 🌞

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake på nye eventyr med oss ✈️

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg fikk ikke jeg har bestilt

17.01- 31.01.2026
Jeg har bestilt tur til Lexor og Cairo til to. Da jeg var framme guiden sa at han hadde fåttbare beskjed om Cairo turen. Det tok tid til han fikk beskjed at det var bestilt tur til Lexor og. Men han hadde ikke mulighet siden det var bare jeg og kona mi. Hvis vi ville dra skulle jeg betale en tillegg like mye som prisen på turen. Guiden hold meg opptatt og til slutt kom med et forslag med $100 ekstra til å ta oss til turen i midten av andre uka jeg var der. til slutt det ble ikke noe av turen. Hvis jeg hadde fått beskjed tidligere kunne jeg bestille tur til Lexor der.
Amisol skulle passe på om kunne fulføre det tilbudet som tilbyr kunder.
Veldig dårlig representant. lite tilgjengelig.

Hei Assad

Tusen takk for tilbakemeldingen din!

Vi forstår godt at det var skuffende at utflukten til Luxor dessverre ikke lot seg gjennomføre, og vi beklager ulempene dette medførte. Refusjonen er registrert hos vår økonomiavdeling. Vi tar tilbakemeldingen din videre for å forbedre informasjon og kommunikasjon fra vårt team, og håper at utflukten til Kairo levde opp til forventningene og at dere ellers hadde et fint opphold i Sharm el Sheikh ✨

Vi håper å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake på nye reiser med oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var bra, bortsett fra...

Alt var bra, bortsett fra maten på flyet hjem.
Jeg fikk iskald mat, og en potetsalat som fortatt var frossen. Ikke fikk vi drikke til maten vi hadde bestilt/betalt for. Vann hadde vært ok nok.

Hei Anne-Karin

Tusen takk for din tilbakemelding! Så hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold 🌞

Det er beklagelig at maten på flyet hjem ble servert for kald. Kaffe og te er inkludert i måltidene, mens det stemmer at vann/mineralvann er mot betaling og kan kjøpes om bord.

Vi håper å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart! ✈️

Hyggelige reiseverter

Hyggelige reiseverter
God mat og hyggelig betjening på hotellet
Rent og pent
Vi kan legge til noe som var litt negativt
Vi hadde bestilt mat på flyet hjemover, denne var gjennomfrossen og uspiselig. Roastbeefen var de 5 skivene frosset sammen og potetsalaten var som en isbit.

Hei Lia

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er hyggelig å høre at dere satte pris på våre guider, maten og betjeningen på hotellet 💛

Vi håper å se dere på nye reiser med oss snart! ✈️

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr